КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
+108
Albena
fishmaster
Георги Тодоров
orela
max
boysa
ribarya
germanov.1974
Любак
Vankata
eladjia
Георги Вутов
Васил
rap66
Димитур
Емо Кръстев
А.Христов
Bat Emo
JENIA
стефко стефанов
vanko4at
ribarshe
krasikostadin
plamdrag
hristo 79
veis
joro_74
костреж
fokobg
bobiklima
HAZART
cochi75
Красен Матеев
sllipi1
pivkoto
krasimir77
tiho_roev
Атев
goshotanchev
parvaka
nikinenov
mitko_aks
цецо пожарната
georgiev-cc
var4o
Elfi
georg
chapara
vankica
nasko_kirov
Ogi
ivojekov_vet
Salamandyr
Светозар Върбанов
Иво - Шабла
paynera
недялко радков
Тик Так
emanuil
вакрил
ТАРАЛЕЖ
Румен Ганев
baralya
ufo
Кирил Калчев
kobovet
cslav
krasi81
Borkata
Тянката
gargaron
trol
Rimohit
Asko
str.hadjiev
vstoikov
Шморхи
ДЯДО ИВАН
pako
roko koko
Жоро_Приселци
EU_BG_akademika
чечо
milen kordov
xpynxpyn
ICO
lip4o
runner
КИРО
tatitosho
ПЛУВЧО
dobria1
Доктора
vvt1970
rikitikitavi
felippemassa
ivu
Мънцата
batmilen
nikgeo
Станислав
savi aleksiev
карид
strijok
Моряка
Mi7chell
Венци
Ribarina
112 posters
Страница 26 от 40
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Кво се правят на ударени тогава тракаджии.
Ба си форума,от други източници да вземаме инфо.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
tiho_roev написа:
Не знам с кой си бил снощи ами кажи с на кой майстор чепаретата сте хванали толкова риба
пп. има тема за нощен риболов от брега :609c1f728720fb
Майсторско излезе моето чепаре,защото в началото когато нямаше риба хващах по 1-2,а Карид и Таралежа ме подведоха да сложа едно- било изпитано.Тъй като не обичам да използвам чужди работи (освен чужди жени) по едно време ми писна и пак сложих моето.Резултата беше същия като на това чепаре дето ми го даде Таралежа.
По късно си осъзнах грешката.Гледах едни снимки на Дядо Иван и видях че хваща с чепаре с над 20 куки и се хвали че дръпнал почти цяло чепаре,а от там и моята грешка-наръгах 30 куки,на малко разстояние.Сега вече се поправих.Новото ми чепаре за нощен риболов е с по- малко куки,а и с по големи първото беше с 14-ти номер,а сега съм с 12 и на по-голямо разстояние.Според Карид 17 см е идеално
П.П. : Сега да не ме биете ама след Януарският ми чернокоп ме е страх да се обадя.Чувам от клиенти разни работи за чернокоп около Св,Иван и за циганка на Синеморец.Информацията е от миналата седмица,чернокопа е хващан в Четвъртък,а циганката дребна,но в големи количества предната неделя
Ribarina- ...........................
Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42
Ribarina написа:П.П. : Сега да не ме биете ама след Януарският ми чернокоп ме е страх да се обадя.Чувам от клиенти разни работи за чернокоп около Св,Иван и за циганка на Синеморец.Информацията е от миналата седмица,чернокопа е хващан в Четвъртък,а циганката дребна,но в големи количества предната неделя
Никой НЯМА да те бие бре а и инфото от последния пост н предната страница е сигурно,така че щом тука има какво пречи и при вас да има от тези риби
КИРО написа:Тихоооо ( пък и Савата де,че и Жоро Мерчана ),абе вчера ми дойде една маломерна информация,
че на даляна на Траката са изкарали към 30 лонди сафрид.
Нещо вярно има ли в това???????
Кире не съм ходил на стоянката от миналия петък преди фартуната влязохме много рано и излязохме към 9ч голяма качка беше държа ме чак до 16ч на сушата
пп. А за инфо от даляна ще питам
tiho_roev- ...........................
Брой мнения : 763 Рожд.дaта : 06.04.1966
Години : 58
А бе..,Иво! :6249c95f600dc6 Хората ти дават "бял хляб",ти пак триците търсиш??
Ама,слагай си 30 куки и си лови! :4506ea66aafe7f
Ама,слагай си 30 куки и си лови! :4506ea66aafe7f
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Години : 50
Тихо - няма проблеми ве,то и без това не е за море тези дни.
Освен за Мънцата - 3м Вълна.....................
Освен за Мънцата - 3м Вълна.....................
КИРО- мир на праха му
Коце,Иво е прав като иска да мине през всичко сам.Учи се от грешките си и след това се поправя както той сам каза.Като ви гледах кофите резултата си му беше налице.Сигурен съм,че другият път ще е още по-добре като пак ще държи на своето.Прав е да си държи на своите неща,защото кефа с тях е несравним.Не е задължително само 5 човека и половина да правят чудесата
Не си прав,Борка!! Не си!
Всяко нещо има еволюция! Трябва да се учиш от резултатите сред колегите и ако можеш да ги прилагаш в своя риболов! Аз така мисля!
До преди година,след нощен се кефих на 1.5-2 кила! :dancingHappy_i Чувствах се страхотно!
Сега ме е срам да си кажа,ако имам толкова?
Всяко нещо има еволюция! Трябва да се учиш от резултатите сред колегите и ако можеш да ги прилагаш в своя риболов! Аз така мисля!
До преди година,след нощен се кефих на 1.5-2 кила! :dancingHappy_i Чувствах се страхотно!
Сега ме е срам да си кажа,ако имам толкова?
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Години : 50
Днес направо убих рибата.
От смях .
Бях на Агалина.Прочетох в другият форум,че някакъв колега хванал една хладилна чанта и се хванах на въдицата.
Голям вятър,зайчетата бяха станали мечки,само три места на камъните не ги заливаше вълната.Някакви индианци от вътрешността на страната се мъчеха да се удавят,но не им стигна кураж да влязат във водата,когато се опитаха ми видяха белият гъз да се готви да скача след тях и се отказаха,а може да са видели и нещо друго и да са се уплашили.
Инъчее мноого риба цели пет сафрида.Е аз хванах само един,но братовчед ми ги уби - цели 4 сафрида.
Благодаря Борка за това че заставаш зад мен,наистина няма по хубаво от това което сам си направиш,а еволюцията (Процес на постепенно непрекъснато изменение, развитие.) се постига с постоянство и желание,е те не ми липсват.Чепаретата ми ще станат по-добри - занаят не се учи,краде се
От смях .
Бях на Агалина.Прочетох в другият форум,че някакъв колега хванал една хладилна чанта и се хванах на въдицата.
Голям вятър,зайчетата бяха станали мечки,само три места на камъните не ги заливаше вълната.Някакви индианци от вътрешността на страната се мъчеха да се удавят,но не им стигна кураж да влязат във водата,когато се опитаха ми видяха белият гъз да се готви да скача след тях и се отказаха,а може да са видели и нещо друго и да са се уплашили.
Инъчее мноого риба цели пет сафрида.Е аз хванах само един,но братовчед ми ги уби - цели 4 сафрида.
Благодаря Борка за това че заставаш зад мен,наистина няма по хубаво от това което сам си направиш,а еволюцията (Процес на постепенно непрекъснато изменение, развитие.) се постига с постоянство и желание,е те не ми липсват.Чепаретата ми ще станат по-добри - занаят не се учи,краде се
Ribarina написа:Чепаретата ми ще станат по-добри - занаят не се учи,краде се
Стига да има от кого
Твойто не е учене или крадене а инат,предлагат ти нещо доказало се с много опити и грешки и години развитие(Ванка убеден съм че е така) и ти от там ако не си откраднеш откъде ще крадеш тогава
п.п.това си е САМО МОЕ мнение де
Всеки сам да си решава кое е по-доброто.Аз съм си блъскал главата много години ,докато разбера какво точно и как да връзвам.Нямаше от кого да видя ,открадна или, както и да се нарича.Ако съм познавал преди хора като Добрия,Цецо ,Мичела и други които, също като мен са правели опити кое как работи,досега щях да съм още 10 "стъпала" ногоре.Признателен съм за всяка една идея получена от тези хора.Аз наистина се развивах на принципа -"проба -грешка " ,но беше по принуда.Иво ,мога да изброя много недостатъци на твоето чепаре с 30 куки ,но няма да го направя.Не съм нито критик ,нито човек ,или колега с когото да се съобразяваш.Давам съвети на хора ,които искат мнението ми и не си налагам своето виждане на нещата.Радвам се ,че ви хареса "моя" любим риболов и ще се радвам да виждам кофите ви пълни ,без значение как ще го правите .Някои хора правят своето развитие много бавно ,други го направиха за 1 месец.Така е в живота .Пътеки и пътечки към целта -много.Всеки сам си ги избира. Забравих да спомена ,че снощи пак дръпнах 5.5 кг сафрид.Желая ви слука. :609c1f728720fb
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Години : 52
Мдаааа,рабтата отива на проверкааааа.ДЯДО ИВАН написа:Забравих да спомена ,че снощи пак дръпнах 5.5 кг сафрид.Желая ви слука. :609c1f728720fb
Нещо не ми се вързват твоите гъби с реалноста.
Дано жар барем да имаш някоя вечер. :525707397c05bb
КИРО- мир на праха му
КИРО написа:Кво се правят на ударени тогава тракаджии.
:d776892fea672e Е де аз от 23. 07 съм :25b67f10a9b4d8
Така че умната с провокациите :8ac9254b304298 , инфо от днес комшията ми на Траката тази сутрин наскубал една "кофичка" сафрид тази сутрин а тази вечер нямал и десет рибки
Те това е от Траката
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Кире ,на теб съм го казал поне 100 пъти "ЗАПОВЯДАЙ". Идваш до Каварна с ръцете в джобовете .Оттам нататък съм аз И цялата реалност ще ти се изясни - и жарта ,и гъбите ,а и ракийка имам Убава Хващаме си рибка ,после като се приберем правим една салтка ,пием по една-две ракийки и към 3-4-5 часа "сабалан" си лягаме да спинкаме.На сутринта към 11-12 часа пием по кафенце, хапваме квото е приготвила бабата и те изритвам към Кичево с една торба "ГЪБИ" Ясен ли бях ??? :525707397c05bbКИРО написа:Мдаааа,рабтата отива на проверкааааа.ДЯДО ИВАН написа:Забравих да спомена ,че снощи пак дръпнах 5.5 кг сафрид.Желая ви слука. :609c1f728720fb
Нещо не ми се вързват твоите гъби с реалноста.
Дано жар барем да имаш някоя вечер. :525707397c05bb
Видях,че има романтичен спам и мен тутакси ме обзе романтиката.Писах,писах,накрая чукнах грешния клавиш и затрих всичко.Майната му За да съм в темата ще кажа,че снощи на КРЗ има изкарани не повече от 20 граци от един мой човек.За съжаление заради работата нямам възможност в последно време сам да правя проби толкова,колкото ми се иска но скоро смятам да променя това.Видях,че Дядо Иван вероятно визира мен с този един месец и потвърждавам думите му.Точно за толкова време усвоих т.нар. "търговски вид" благодарение на прекрасните теми и хората вътре и съм горд с това като само от около година и нещо преди това вързвах чепарета.Момчета,не Ви знам от колко години вързвате?! но ВСЕКИ труд е достоен за уважение!Сигурен съм,че ако почти всички оттук застанем рамо до рамо с въдица в ръка разлика в улова почти няма да има.Това е така,защото всеки тук знае що е то умно направено чепаре.Отделен е въпроса че някои колеги включително и моя милост отвреме на време си мерим пи*ките но това според мен е чудесно.От конкуренцията по-добро нещо няма и тя ще е от полза на всички ни.Желая на всички ни здраве
ДЯДО ИВАН написа:.......
Кире ,на теб съм го казал поне 100 пъти "ЗАПОВЯДАЙ". Идваш до Каварна с ръцете в джобовете .Оттам нататък съм аз И цялата реалност ще ти се изясни - и жарта ,и гъбите ,а и ракийка имам Убава Хващаме си рибка ,после като се приберем правим една салтка ,пием по една-две ракийки и към 3-4-5 часа "сабалан" си лягаме да спинкаме.На сутринта към 11-12 часа пием по кафенце, хапваме квото е приготвила бабата и те изритвам към Кичево с една торба "ГЪБИ" Ясен ли бях ??? :525707397c05bb
:6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a
Браво Кмете.
Цял ден съм на път от п.....си майна до Варна, мо ме разсмя за лягане. :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a :6e6ebecd09233a
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
КИРО написа:Кво се правят на ударени тогава тракаджии.
Невинно е детето. :f38b1c44c48ae2
[You must be registered and logged in to see this image.]
Показвах му, какво е това Балкан- Пръскалото и как се отмаря след дълъг целодневен преход. :29e6bbd771c7f3
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Боре ,както винаги и сега си прав.Разлика в улова няма ."Почти " ,разбира се ! Снощи колегите и приятелите ми направиха по2-3кг сафрид .И моята беше толкова, ама като го умножиш по три.И разликата не идва само от самите чепарета ,а от многото грешки,които се правят в самия риболов.Имам приятели ,които ловят наравно с мен ,понякога и повече от мен,но тези хора се развиват и се мъчат да премахнат всяка грешка в риболова си и в такъмите си.А има и такива, които от 7-8 години си стоят на едно и също ниво и тяхното обяснение е -на тоя много му върви ,рибата пак е под него и други глупости от сорта. Всъщност не ми се спори.Още по-малко с теб.Не е важно кой колко е хванал,а дали се развиваш и дали си правиш кефа .Аз моя си го правя всяка вечер и ще продължавам да го правя, без значение дали ще имам 5 ,или 10 кг. И малко по темата -сафрида пак издребня ,но пък не подбира много чепарета ,просто трябва да го набараш и да го държиш на едно място. Морето все още е гадно .Има мъртвак ,който не позволява на рибата да се доближи до брега .И почва до кълве много късно. Една снимка да добавя все пак,която наравих по време на риболова.Borkata написа:Сигурен съм,че ако почти всички оттук застанем рамо до рамо с въдица в ръка разлика в улова почти няма да има.
Браво Ванка :609c1f728720fb дай да направим една сбирка на скалите когато се оправи времето и да видим кой колко е добърДЯДО ИВАН написа:Боре ,както винаги и сега си прав.Разлика в улова няма ."Почти " ,разбира се ! Снощи колегите и приятелите ми направиха по2-3кг сафрид .И моята беше толкова, ама като го умножиш по три.И разликата не идва само от самите чепарета ,а от многото грешки,които се правят в самия риболов.Имам приятели ,които ловят наравно с мен ,понякога и повече от мен,но тези хора се развиват и се мъчат да премахнат всяка грешка в риболова си и в такъмите си.А има и такива, които от 7-8 години си стоят на едно и също ниво и тяхното обяснение е -на тоя много му върви ,рибата пак е под него и други глупости от сорта. Всъщност не ми се спори.Още по-малко с теб.Не е важно кой колко е хванал,а дали се развиваш и дали си правиш кефа .Аз моя си го правя всяка вечер и ще продължавам да го правя, без значение дали ще имам 5 ,или 10 кг. И малко по темата -сафрида пак издребня ,но пък не подбира много чепарета ,просто трябва да го набараш и да го държиш на едно място. Морето все още е гадно .Има мъртвак ,който не позволява на рибата да се доближи до брега .И почва до кълве много късно. Една снимка да добавя все пак,която наравих по време на риболова.Borkata написа:Сигурен съм,че ако почти всички оттук застанем рамо до рамо с въдица в ръка разлика в улова почти няма да има.
mitko_aks- ...........................
Брой мнения : 517 Рожд.дaта : 13.04.1981
Години : 43
Аве вий двамата страх нямате ли - ба си колко е дълбоко надолу..... :5ff67901e688fa
==========================================================
Подкрепям Ванката.
Всичко е важно при риболова на сафрида,пък и на всяка риба де.
Моряка винаги е пред мен с една идея в края на риболова.
Амааа,той пък по-малко снима.
Понякога искам си променя тактиката на клатенето,
2-3мин се получава,после се усещам че съм минал пак на старото си.
Пък и много бързо ми писва в последно време,само да вадя без да пускам. :29e6bbd771c7f3
Сега си дадох дълга почивка,в неделя след обяд съм в морето.
Екипажа ще го видите на репортажа.
Аве вий двамата страх нямате ли - ба си колко е дълбоко надолу..... :5ff67901e688fa
==========================================================
Подкрепям Ванката.
Всичко е важно при риболова на сафрида,пък и на всяка риба де.
Моряка винаги е пред мен с една идея в края на риболова.
Амааа,той пък по-малко снима.
Понякога искам си променя тактиката на клатенето,
2-3мин се получава,после се усещам че съм минал пак на старото си.
Пък и много бързо ми писва в последно време,само да вадя без да пускам. :29e6bbd771c7f3
Сега си дадох дълга почивка,в неделя след обяд съм в морето.
Екипажа ще го видите на репортажа.
КИРО- мир на праха му
Съгласен,без подчертаното.mitko_aks написа: Браво Ванка :609c1f728720fb дай да направим една сбирка на скалите когато се оправи времето и да видим кой колко е добър
А времето другата седмица се оправя - само да видим екипите и колите.
КИРО- мир на праха му
СъгласенКИРО написа:Съгласен,без подчертаното.mitko_aks написа: Браво Ванка :609c1f728720fb дай да направим една сбирка на скалите когато се оправи времето и да видим кой колко е добър
А времето другата седмица се оправя - само да видим екипите и колите.
mitko_aks- ...........................
Брой мнения : 517 Рожд.дaта : 13.04.1981
Години : 43
За риболов с приятели винаги съм готов :dancingHappy_i А пък за това кой колко е добър,той Добрия е добър ,ние сме от лошите Нека да падне само морето ,че е ла.на и само ще ядем и пиеме -риби няма да хванем. :525707397c05bb Пък и с теб ме е страх да се боря -все още не мога да достигна твоята дистанция-100-110 м.,но тренирам всяка вечер.
Аз да попитам нещо малко глупаво Понеже за втори път утре ще ползвам директен прът искам да знам как да закача чепарето за шнурчето,което Таралежа ме накара да залепя на върха.Предният път сложих вирбел,но много се оплита около върха.Има ли друг чалъм? Нали се сещате за какво говоря? Ако не да снимам.
Ribarina написа:искам да знам как да закача чепарето за шнурчето,което Таралежа ме накара да залепя на върха.
Това шнурче не свършва ли с възел ???
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
Страница 26 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing