Принос към форума GO FISHING BG.
+15
ribarya
chapara
Pavkata 1977
Моряка
КИРО
Мънцата
Георги Вутов
paynera
вакрил
D.Dimitrov
Marco Polo
Любак
gogata1
EU_BG_akademika
Петър Василев
19 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: Принос към форума GO FISHING BG.
Тъй като имам питане, как се дарява за форума чрез купуване на кредити, ето как става.
1. Трябва регистрация тук За тези които се затрудняват подробно съм описал тук
След което натискате бутона "направи дарение" избирате си сумата, тя може и да е едно евро
И след дарението получавате този имейл в случая дарих 10Е, но едно е достатъчно и едно, та ние сме към 100човека активни....а два лева са една бира, но всеки си има съвест и сам си решава. Има форуми в които достъпа до определени теми е възможен само ако си дарител на форума. Хостинга е мангизи и някой плаща, нали знаем че няма безпалтен обяд.
Нямам какво повече да кажа по тази тема
1. Трябва регистрация тук За тези които се затрудняват подробно съм описал тук
След което натискате бутона "направи дарение" избирате си сумата, тя може и да е едно евро
И след дарението получавате този имейл в случая дарих 10Е, но едно е достатъчно и едно, та ние сме към 100човека активни....а два лева са една бира, но всеки си има съвест и сам си решава. Има форуми в които достъпа до определени теми е възможен само ако си дарител на форума. Хостинга е мангизи и някой плаща, нали знаем че няма безпалтен обяд.
Нямам какво повече да кажа по тази тема
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Нямам нищо против да дам някой лев за форума , обаче тия онлайн плащания са ми тъмна индия .
gogata1- ...........................
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Смейте се колкото си искате , но и Аз съм така като Гогата. Тъмна Индия.
Нося и плащам само КЕШ, дори и в чужбина.
Така че имаме проблем някои хора, дори и с добри сърца.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Тутакси загуби около 80-90% от аудиторията на форума...EU_BG_akademika написа:Трябва регистрация тук
Marco Polo- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 01.04.1968
Години : 56
123
Аз предлагам Академичето за БИРНИК /отива му и има доста опит зад гьрбьт си /.
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
+1max написа:Аз предлагам Академичето за БИРНИК /отива му и има доста опит зад гьрбьт си /.
Академиче би ли направил онази гимнастика с кредитите и за мен
А аз ще ти се отблагодаря подобаващо
П.П. Просто не обичам да се занимавам с такива неща. Оплесках два пъти плащания и имам тотална служебна и семейна забрана за разплащания в интернет. Нямам против и да го направим на принципа на асистираното пазаруване. Всякак ме устройва, а и от досегашните ни контакти съм разбрал, че мога изцяло да ти се доверя.
Благодаря ти предварително
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
Ами добре но ще има 5% разходи. И ще смятаме по трънския курс 2:1. Иначе казано ако ако някой ми преведе 21лв аз превеждам 10 евро на форума веднъг. 105лв са 50 евро и т.н. За себе си не взимам нищо, е може би ще ми остава половин процент. Но аз местя парите веднъж в карта която е в $ и после плащам и превалутиране в юро...
Ще качвам платежните тук, понеже знам че и там имате трудности
Та те тва е, сметката е в асистирано пазаруване, но ако ви е трудно да я намерите ще преместя и нея.
Пишете в платежното на основание за плащане "дарение за гофишинг"
Та те тва е, сметката е в асистирано пазаруване, но ако ви е трудно да я намерите ще преместя и нея.
EU_BG_akademika написа:Ами добре но ще има 5% разходи. И ще смятаме по трънския курс 2:1. Иначе казано ако ако някой ми преведе 21лв аз превеждам 10 евро на форума веднъг. 105лв са 50 евро и т.н. За себе си не взимам нищо, е може би ще ми остава половин процент. Но аз местя парите веднъж в карта която е в $ и после плащам и превалутиране в юро...
.........
Ами като съм си =трудно възпреимчив=
Аз съм съгласен на този вариант. Академиче -
Любак- глоб.модератор
Любак написа:Смейте се колкото си искате , но и Аз съм така като Гогата. Тъмна Индия.
И аз съм така,добре че скоро се очертава поредната катилска среща,та смятам там да се отчетем такивакато нас
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56
Намерихме му цаката!
Благодаря Академиче!
Давай и тук сметката. А ако модераторите преценят направо дай и инструкцийки като онези горните и за други възможни начини за превод.
Нека да ни е лесно! Решиш да направиш нещо хубаво за себе си и да можеш повсякакъв начин и по всяко време да пуснеш левче. Подчертавам, че улесняването на качване, съхраняване и отваряне на снимки го приемам като моя полза като потребител!
Благодаря Академиче!
Давай и тук сметката. А ако модераторите преценят направо дай и инструкцийки като онези горните и за други възможни начини за превод.
Нека да ни е лесно! Решиш да направиш нещо хубаво за себе си и да можеш повсякакъв начин и по всяко време да пуснеш левче. Подчертавам, че улесняването на качване, съхраняване и отваряне на снимки го приемам като моя полза като потребител!
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
123
Уееее Александьр Божков да не ти е учител ве ....... /и той по толкова % искаше/EU_BG_akademika написа:Ами добре но ще има 5% разходи. И ще смятаме по трънския курс 2:1. Иначе казано ако ако някой ми преведе 21лв аз превеждам 10 евро на форума веднъг. 105лв са 50 евро и т.н. За себе си не взимам нищо, е може би ще ми остава половин процент. Но аз местя парите веднъж в карта която е в $ и после плащам и превалутиране в юро...
D.Dimitrov написа: Давай и тук сметката.
Парички ще се превеждат тук:
IBAN:
BG78RZBB91551042392581
SWIFT/BIC:
RZBBBGSF
NAME:
EMILIA GEORGIEVA BLAJEVA
123
А как ще различаваш парите за порьчка на нещо и тия от даренията /като са в една сметка/?EU_BG_akademika написа:D.Dimitrov написа: Давай и тук сметката.
Парички ще се превеждат тук:
IBAN:
BG78RZBB91551042392581
SWIFT/BIC:
RZBBBGSF
NAME:
EMILIA GEORGIEVA BLAJEVA
Нещо бъркаш той по толкова даваше, а останалите прибираше, та ако той ме е учил........max написа: Уееее Александьр Божков да не ти е учител ве ....... /и той по толкова % искаше/
ами като пишеш основание за плащане има го във всяко платежно и пишете никовете си след името на вносител.max написа: А как ще различаваш парите за порьчка на нещо и тия от даренията /като са в една сметка/?
123
Гьвкав си веднага го измислиEU_BG_akademika написа:ами като пишеш основание за плащане има го във всяко платежно и пишете никовете си след името на вносител.max написа: А как ще различаваш парите за порьчка на нещо и тия от даренията /като са в една сметка/?
EU_BG_akademika написа:.......
Пишете в платежното на основание за плащане "дарение за гофишинг" ........
Ами предполагам, .. че по съдържанието - вид на дарение =дарение за GO FISHING BG.ForumsClub = ?
Любак- глоб.модератор
Платежното е аз да знам за какво са парите, че по тая сметка си има голямо движение, тя за туй е на името на жената, аз нали съм безработен.
пиши ги както искаш само да съществува думата "дарение" и
"ника"
Вижда се как трябва да изглежда. Та нямаш много място за писане на основание
Тия които не баникрат онлайн най йофтинко ще им излиза да правят превода в клон на райфайзен, а и най бързо пристига
пиши ги както искаш само да съществува думата "дарение" и
"ника"
Вижда се как трябва да изглежда. Та нямаш много място за писане на основание
Тия които не баникрат онлайн най йофтинко ще им излиза да правят превода в клон на райфайзен, а и най бързо пристига
Ако нямат сметка в Райфайзен, превод по сметка излиза 2лв. освен ако имат пълномощно
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
Аз няма да правя дарения , защото 1-во нямам и 2-ро не сматам с моите пари да давам възможност на хора които НЕ ИСКАТ да се научат как се качват снимки , а искат да им е по-лесно направо да си ги качват във форума.Такива хора след като искат такива екстри - да си плащат и да си закупуват кредити.Винаги когато в 1 форум , се намесят хора с комерсиална цел - ФОРУМА СЕ РАЗВАЛЯ.Нека модераторите имат това в предвид за да не става както с други форуми.Това е мое лично мнение и никого не ангажирам с него.
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Аз дарих малко , но от сърце обаче съм напълно съгласен с пайнера... Всеки викаше това онова, направете го по лесно , не мога да качвам снимки за това не качвам и какво стана ? Направихте го и след като казахте , че трябва да се плаща всичко замлъкна... и като гледам даренията са от хора който могат да качват снимки по стария начин. Всеки иска всичко наготово ама хораа на тоя свят без пари нищо няма
Георги Вутов- ...........................
Брой мнения : 1004 Рожд.дaта : 11.09.1983
Години : 41
Иво, никой не те кара да правиш дарение!!! Аз съм направил по съвсем различни причини, от тези, посочени от теб! Както знаеш, мога да качвам снимки! Викаш, разваля се форума като се намесят деньгите. Ами прав си, ама я ми кажи, замислял ли си се някога какво му струва на Пешо поддръжката на Форума? Не само като пари! Говориш за "комерсиална цел", без изобщо да си наясно за какво иде реч!!!!!!!!!!!!!!! Тези "кредити" не са реални пари, които Пешо да може да ползва в живота! Това са виртуални кредити, които могат да се ползват САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА РАЗХОДИ, СВЪРЗАНИ С ФОРУМА!!!!!paynera написа:Аз няма да правя дарения , защото 1-во нямам и 2-ро не сматам с моите пари да давам възможност на хора които НЕ ИСКАТ да се научат как се качват снимки , а искат да им е по-лесно направо да си ги качват във форума.Такива хора след като искат такива екстри - да си плащат и да си закупуват кредити.Винаги когато в 1 форум , се намесят хора с комерсиална цел - ФОРУМА СЕ РАЗВАЛЯ.Нека модераторите имат това в предвид за да не става както с други форуми.Това е мое лично мнение и никого не ангажирам с него.
Много се ядосах, честно! Затова да те питам още нещо - като си продаваш тук ракията, пак ли си против "комерсиалните цели" ????!!! Еби му майката, насрахте се!!!
Предлагам съвсем сериозно Пешо да направи Форума общодостъпен!!! Угодия няма, няма и да има! Спирам да трия профили, спирам въобще да се занимавам!
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Аз ракия тук в форума - не съм продал и 1 литър.Тогава да се забраняват продажбите на други стоки.Нямам нищо лично към никого.Просто изразих мнение.Не мога да не се оплача за това което ме дразни във форума , защото го считам за 2-ри дом.Които не може да качва снимки - да си плаща.Това е.Мога да дам и ще дам дарение -ЗА ДА СЕ РАЗВИВА ФОРУМА , а не на някои си дето не иска да се научи на наи-елементарни неща да си развява баиряка тук.
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Не се ядосвай брат, аз мислех да се изкажа по подобен начин , но помислих малко и ми мина, даже си изтрих писанията.Мънцата написа:
Много се ядосах, честно!
Така наистина ще станат кавги. Пещо е написал какво трябва, аз написах как става и също съм готов да помогна, на тези които се страхуват от интернет банкирането или им е трудно и имат желание да допринесът за развитието на форума.
Просто нека всички знаят, че това е на добра воля и няма нужда от обеснаване на нежалание или невъзможност за подомагане.
Турни му пепел.
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing