Кал,Сняг и Риба
+6
Тянката
Мънцата
baralya
ПЛУВЧО
strijok
venkov71
10 posters
Страница 1 от 1
Кал,Сняг и Риба
Здравейте колеги!
Както изглежда,и аз днес май направих последният риболов за годината.От заглавието личи,че условията не бяха от най-добрите,но за сметка на това рибата участваше активно в риболова :D .Обекта е р.Ботуня,в района на Криводол.Ето ми и работната площадка [You must be registered and logged in to see this link.] обурудването [You must be registered and logged in to see this link.] е боло 6м.,основно 0,18, плувка 2,5 гр. "буре",оливетка,повод 0,12,кука Оунър Фуна 12.Стръв и захранка бял червей.В началото започна да излиза кефал,след него се записаха и няколко скобара,докато не се появи товарният влак.Рязко,категорично кълване,мигновенна подсечка и....в първите 2-3секунди помислих,че съм закачил за "дюшемето".Да,ама не,риба си беше.И като се почна,напред,назад,аванса пее,абе приказка...Та се появиха и белите мрени.Една,две,след тях зверско откачане,след почти 2 минутна борба,предполагам,че пак беше мрена.А снега си вали ли вали...И водачите мръзнат ли мръзнат...с две думи зимна приказка.От време на време подухне лек бриз,откъмто гърба ми,за да може снега по безпроблемно да ми влиза във и без това доста мокрият ми врат.Снимките са от тел. и не са много качествени,ма като гледам да си давам парите за такъми. Ето го и улова [You must be registered and logged in to see this link.] това съм аз с две от хубавиците [You must be registered and logged in to see this link.] Снимки от рилийза нямам,че и без това се бях намръзнал,та всичкото риба си замина накуп :D .
П.П. Дайте акъл с какво да си мажа водачите,та да не замръзват.
Пожелавам весели празници, :drinkers: и наслука на всички!
Както изглежда,и аз днес май направих последният риболов за годината.От заглавието личи,че условията не бяха от най-добрите,но за сметка на това рибата участваше активно в риболова :D .Обекта е р.Ботуня,в района на Криводол.Ето ми и работната площадка [You must be registered and logged in to see this link.] обурудването [You must be registered and logged in to see this link.] е боло 6м.,основно 0,18, плувка 2,5 гр. "буре",оливетка,повод 0,12,кука Оунър Фуна 12.Стръв и захранка бял червей.В началото започна да излиза кефал,след него се записаха и няколко скобара,докато не се появи товарният влак.Рязко,категорично кълване,мигновенна подсечка и....в първите 2-3секунди помислих,че съм закачил за "дюшемето".Да,ама не,риба си беше.И като се почна,напред,назад,аванса пее,абе приказка...Та се появиха и белите мрени.Една,две,след тях зверско откачане,след почти 2 минутна борба,предполагам,че пак беше мрена.А снега си вали ли вали...И водачите мръзнат ли мръзнат...с две думи зимна приказка.От време на време подухне лек бриз,откъмто гърба ми,за да може снега по безпроблемно да ми влиза във и без това доста мокрият ми врат.Снимките са от тел. и не са много качествени,ма като гледам да си давам парите за такъми. Ето го и улова [You must be registered and logged in to see this link.] това съм аз с две от хубавиците [You must be registered and logged in to see this link.] Снимки от рилийза нямам,че и без това се бях намръзнал,та всичкото риба си замина накуп :D .
П.П. Дайте акъл с какво да си мажа водачите,та да не замръзват.
Пожелавам весели празници, :drinkers: и наслука на всички!
Последната промяна е направена от venkov71 на Пон 27 Дек 2010 - 21:27; мнението е било променяно общо 1 път
venkov71- ...........................
Брой мнения : 77 Рожд.дaта : 15.05.1971
Години : 53
Re: Кал,Сняг и Риба
Водачите ги мажи с мас обилно, ма нещу сал последната снимка видех ма тя е най-важната де
Инак Бравос :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley
Инак Бравос :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
На такива хора,при такова време,със такъв улов само :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley
За студъ дет си брал само червено вино в неограничени количества!
А със какво да мажеш водачите,попитаи във ловен магазин за смазка,комшията си мажеше ремъка с такава смес преди лов в голеите студове и нямаше никакви ядове,ако намериш подобна и ти нетрябва да имаш Наслука!!!
За студъ дет си брал само червено вино в неограничени количества!
А със какво да мажеш водачите,попитаи във ловен магазин за смазка,комшията си мажеше ремъка с такава смес преди лов в голеите студове и нямаше никакви ядове,ако намериш подобна и ти нетрябва да имаш Наслука!!!
????- Гост
Не знам защо не се получават нещата със снимките ,явно аз нещо не съм в час.Съжалявам,идва ми
venkov71- ...........................
Брой мнения : 77 Рожд.дaта : 15.05.1971
Сакън недей.Важното,че се е получило с риболова.Добри екземпляри,а и се е получил красив снежен риболов.venkov71 написа:Не знам защо не се получават нещата със снимките ,явно аз нещо не съм в час.Съжалявам,идва ми
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Добър излет и добър улов
ако е нямало риба --- да си замръзнал
адреналина те е държал топъл
ако е нямало риба --- да си замръзнал
адреналина те е държал топъл
baralya- ...........................
Брой мнения : 1075 Рожд.дaта : 14.11.1967
Години : 57
Е тва е сериозен риболовец
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Супер риболов си направил колега !!!
Тянката- мир на праха му
Брой мнения : 2013 Рожд.дaта : 06.04.1969
Години : 55
Поздравления ,чудесен риболов :thumbsupsmiley
майсторчето страхил- ...........................
Брой мнения : 1594 Рожд.дaта : 01.07.1964
Години : 60
Снежна обстановка и добър улов за сезона
Браво колега, добър излет си направил!
Браво колега, добър излет си направил!
NiKo_StZ- ...........................
Брой мнения : 332 Рожд.дaта : 10.12.1985
Години : 38
Много обичам да чета такива репортажи особено като съм на топло. Браво за излета, а за улова немам думи направо си ги разбил.
valium- ...........................
Брой мнения : 86 Рожд.дaта : 27.05.1974
Години : 50
Браво Колегаа .. в тоз студ си се справил прекрасно
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Години : 52
Браво,добре си се представил в това време!
Опитай да мажеш водачите с глицерин от аптеката или с антифриз-концентрат.
Аз моите ги пръскам със спрей за размразяване на автостъкла.
Опитай да мажеш водачите с глицерин от аптеката или с антифриз-концентрат.
Аз моите ги пръскам със спрей за размразяване на автостъкла.
????- Гост
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing