Някои за към византийското море????
+29
vvt1970
ufo
Мънцата
tano
max
roko koko
ПЛУВЧО
pacho69
nikinenov
Петър Василев
martod
baispartan
Gergov
sava14
antares
Шморхи
Тедо
sistefanov
esox hunter
Дели
valium
dbc
bkd
ivaylo.filipov
dorada
mite
gogo26
DOCTORABukarNo1
nissana
33 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Някои за към византийското море????
Още малко банда, до 22-ри почти не остана :dancingHappy_i
Живи здрави да пристигнем ... натам лесно Записъл съм телефоните и ще държим връзка.
Живи здрави да пристигнем ... натам лесно Записъл съм телефоните и ще държим връзка.
ivaylo.filipov- ...........................
Брой мнения : 276 Рожд.дaта : 27.09.1976
Години : 48
Момци от 21.09 за 5 дена съм на Каламици....0878685302....пфу не остана бре..... :dancingHappy_i
А така бе....Направо ви се кефя,ама ви и завиждам.nissana написа:Системата се задейства,ще има малка сбирка на Гоу Фишинг на Тасос поне и там да видят кои са хващачите.
Много поздрави от мен на големите рибки. :609c1f728720fb
Живот и здраве(май повече парички,ама карай)октомври съм на Самотраки. Брат ми застъпва там на 21.09. до 25.09,ама ич го няма в риболова.То мен колко ме има... ,но това е друга тема.
Успех и добра слука на всички.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Айде,банда,потеглям и квот сабя покаже :dancingHappy_i Очаквайте рипорт или снимки на пейзажи
nissana- ...........................
Брой мнения : 765 Рожд.дaта : 30.04.1966
Години : 58
:609c1f728720fb Късмет на цялата банда ,и чакаме репортажи от морета и маси :609c1f728720fb
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Ни пух, ни пера!
Чакаме снимки с люспи!
Чакаме снимки с люспи!
DOCTORABukarNo1- ...........................
Брой мнения : 445 Рожд.дaта : 23.12.1961
Години : 62
nissana написа:Айде,банда,потеглям и квот сабя покаже :dancingHappy_i Очаквайте рипорт или снимки на пейзажи
Вальо, не си вдигаш телефона, брат. Как да те поканя на риболов при тва положение?
..btw, тука така гРЪми и трещи, че не ми се излиза с гръмоотводите...
Утре заран го дават да е по-спокойно, и отсега ми кълве.
Аере до скоро и да се свети името на Уайфая в хотела!
martod- ...........................
Брой мнения : 10 Рожд.дaта : 28.11.1970
Добър вечер банда,
Карам протоколно, щото няма много за хвалба: 5 дни, 4 дни активен спининг, няма празно, но и няма с какво да се похваля. На пристанището в Лименария ловихме една вечер - без никакъв резултат, ако не броим един дракон. Всички риби излязоха при скалите наоколо, основно сутрин рано.
На УЛ и воблери - кокали, перки, 2 малки маятико, скорпина, имах и удари на зарган на малки силикони и микро клатушки, и 2 прерязани повода 0.20 флуо - вероятно лефери. Наблягах на Пинс Миноу, син и зелен.
На по-сериозния такъм хванах тендовагинит + един малък лаврак - към половинка - на Рапала Макс Рап.
На бомбарда успях да излъжа първия си зарган, на акровати, но имах удари и на бомбарда и силикон и на изкуствени мухи.
На дъно на акровати - секъф модел риби до 200 гр. Сарго, спароси, перки, и пр. На парче рибка - нищо.
Снимки ще има по-късно, ама не са нещо мноо впечатляващо.
За съжаление сбирката на гоуфишинг на бира и воблери не можа да се състои този път, но живота е пред нас, нали? Ейго октомври чука на вратата...
Поздрави и до скоро!
Мартин
Карам протоколно, щото няма много за хвалба: 5 дни, 4 дни активен спининг, няма празно, но и няма с какво да се похваля. На пристанището в Лименария ловихме една вечер - без никакъв резултат, ако не броим един дракон. Всички риби излязоха при скалите наоколо, основно сутрин рано.
На УЛ и воблери - кокали, перки, 2 малки маятико, скорпина, имах и удари на зарган на малки силикони и микро клатушки, и 2 прерязани повода 0.20 флуо - вероятно лефери. Наблягах на Пинс Миноу, син и зелен.
На по-сериозния такъм хванах тендовагинит + един малък лаврак - към половинка - на Рапала Макс Рап.
На бомбарда успях да излъжа първия си зарган, на акровати, но имах удари и на бомбарда и силикон и на изкуствени мухи.
На дъно на акровати - секъф модел риби до 200 гр. Сарго, спароси, перки, и пр. На парче рибка - нищо.
Снимки ще има по-късно, ама не са нещо мноо впечатляващо.
За съжаление сбирката на гоуфишинг на бира и воблери не можа да се състои този път, но живота е пред нас, нали? Ейго октомври чука на вратата...
Поздрави и до скоро!
Мартин
martod- ...........................
Брой мнения : 10 Рожд.дaта : 28.11.1970
123
Колега как не се събрахте (нали правихте организация ?) Аз мислех че Вальо ви е изнесъл лекция по темата спининг от брегът на секретните места на Тасос ма ................
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Не се претеснявай,аз и Нисанчето ще изнасяме лекции на срещата в Поморие ще отговаряме на всякакви въпросиtoyo1 написа:
Колега как не се събрахте (нали правихте организация ?) Аз мислех че Вальо ви е изнесъл лекция по темата спининг от брегът на секретните места на Тасос ма ................
123
Имам два жестоки недостатъка ....(не пия и не пуша) затова по срещите нямам шанс иначе и аз знам това онова.Петър Василев написа:Не се претеснявай,аз и Нисанчето ще изнасяме лекции на срещата в Поморие ще отговаряме на всякакви въпросиtoyo1 написа:
[quote="toyo1"]
Не си сам,Колега мене ме гонят че докато си пият пиенето аз им изяждам салатите [
Имам два жестоки недостатъка ....(не пия и не пуша) затова по срещите нямам шанс иначе и аз знам това онова.Петър Василев написа:Не се претеснявай,аз и Нисанчето ще изнасяме лекции на срещата в Поморие ще отговаряме на всякакви въпросиtoyo1 написа:
Не си сам,Колега мене ме гонят че докато си пият пиенето аз им изяждам салатите [
tano- ...........................
Брой мнения : 1674 Рожд.дaта : 21.03.1970
Години : 54
А, мое ти излезе късмета с някоя от тез бреtoyo1 написа: Имам два жестоки недостатъка ....(не пия и не пуша) затова по срещите нямам шанс
[You must be registered and logged in to see this image.]
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
и аз съм като Тано, ама им е лесно винаги имат шофьор
sistefanov- ...........................
Брой мнения : 140 Рожд.дaта : 29.03.1976
Години : 48
Безценно ............такива хора ни трябват .Иначе имате невероятен талант.
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
123
Иначе съм универсален боец карам всичко (без влак) и тел. ми е включен 24ч. (навик от 90те ) по всяко време тръгвам (ако е за приятел) :609c1f728720fb На следващата среща идвам (с каса боза ) да ме познаете :6e6ebecd09233asistefanov написа:и аз съм като Тано, ама им е лесно винаги имат шофьор
Ей ме,вна.Сори банда,че нема сбирка,но нкои знат,че обичам да плувам волно с делфините и....телефоните.А на Иво и Марто тел. бха записани там.....Сега по тая причина нмам и фото,щот се бъгна.А риболов имаше.
Отивам,метам багажа и гаааааз.Метам и....такъв заход на дорадо не бх виждал,минимум 50 броя.Метам-не.Слагам розов уокър на Басдей и мтам зад рибите.На втори оборот ме взе,яко,скоци,свещи аванси,как си требе.Кеп-ниенте.Но аз съм със Спортекс смазах го,около 3 кила доде,добро.Вечерта-пиене.Сутринта в 6 па на скалите,маятикота в добро темпо,дребни.И.....такъв удар не съм преживявал,мамата ми.....замина със се воблера,рибата беше МНОГО голяма,с първия удар,части от секундата,скъса.На разбора с местните се затвърди мнение,че некое малко делфинче ме е опитало,въртли се там от нколко дни.А воблера беше 15 санта цвт Бял Призрак.Имаше и още риболов,но много навлеци и тъпаци,от наште,де,дето ти метат на главата и ръст боклуци навскъде,много ме подразниха,но бих само един.Ша пиша още,кат ми доде музата.Ей.тва е за горе,някои мод да го измести,плиииийййййз?
Отивам,метам багажа и гаааааз.Метам и....такъв заход на дорадо не бх виждал,минимум 50 броя.Метам-не.Слагам розов уокър на Басдей и мтам зад рибите.На втори оборот ме взе,яко,скоци,свещи аванси,как си требе.Кеп-ниенте.Но аз съм със Спортекс смазах го,около 3 кила доде,добро.Вечерта-пиене.Сутринта в 6 па на скалите,маятикота в добро темпо,дребни.И.....такъв удар не съм преживявал,мамата ми.....замина със се воблера,рибата беше МНОГО голяма,с първия удар,части от секундата,скъса.На разбора с местните се затвърди мнение,че некое малко делфинче ме е опитало,въртли се там от нколко дни.А воблера беше 15 санта цвт Бял Призрак.Имаше и още риболов,но много навлеци и тъпаци,от наште,де,дето ти метат на главата и ръст боклуци навскъде,много ме подразниха,но бих само един.Ша пиша още,кат ми доде музата.Ей.тва е за горе,някои мод да го измести,плиииийййййз?
Естествено,само да успе да се измъкна
12 май съм в района на Уранопули за около седмица.Ако има някой тъдява да се индикира.Не съм бил никога там и не знам места,но ще ги науча.
0895105205 utre tragwam.
От 2 до 9 Юли съм на Тасос, Скала Прино . Ако има желаещи за съвместен риболов и 0887603353 Илия.
инфо за интересни места за спининг риболов също ще е добре дошло.
baispartan- ...........................
Брой мнения : 667 Рожд.дaта : 11.12.1976
Години : 47
baispartan написа:От 2 до 9 Юли съм на Тасос, Скала Прино . Ако има желаещи за съвместен риболов и 0887603353 Илия.
на кея през ноща в момента дава баракуда!
DOCTORABukarNo1- ...........................
Брой мнения : 445 Рожд.дaта : 23.12.1961
Години : 62
Началото на август сме на Тасос/Скала Потамиа - семейно. Ако има някой наблизо по това време бих взел и лодката. Иначе сам не мога да се оправям с нея и ще ловя от брега.
Дели написа:Началото на август сме на Тасос/Скала Потамиа - семейно. Ако има някой наблизо по това време бих взел и лодката. Иначе сам не мога да се оправям с нея и ще ловя от брега.
Хм, като нищо! Пиши на лична къде ще сте точно и какви са условията там и ще се организираме с жената. Много ми се влиза с лодка из Гръцко , даже се колебая дали да не е Турско ама не искаме сами , искаме да има компанийка.А с лодка и аз също не бих се справил сам. :609c1f728720fb
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing