Луда работа :)
+22
Йордан Марков
КИРО
Pavkata 1977
Тик Так
host200
eminem94
Albena
EU_BG_akademika
СЪНДИ
strijok
icokanev
Tiho Todorov
krezo_bg
chapara
gogolisec
Marco Polo
майсторчето страхил
Nedeltcho Delev
carpsliven2
ninastefanina
simeonnn
Elfi
26 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Луда работа :)
Да, кат ви казвам, луда, ама мнооОго луда работа :dancingHappy_i
Как ли започна всичко? Еми ей така, в петък вечер, в чата у фейса, Ицето ( Еминем 94) да ме чуе как съм, и те така Чудех се кво ще правя през почивните дни, Боби ме караше да ходя с него за риба, отказах! Нелата ме беше поканила да ходя горе на караваните и да ходим с лодката за риба, пак отказах! Защо ли? Ми щот... няма ви обяснявам на сички
Както и да е, както си бърборкахме с Ицето, изведнъж в главата ми се зароди ... ХРУМКА А моите хрумки знаете до кво водят : до ... изпълнението имммм :dancingHappy_i Само да има кой да ми уйдисва на шантавия акъл
Уговорили сме се с него, че няякой ден ще стигнем до Бургас с колелата Ама си викам: що пък да не напраим една тренировка за пътуването до морето, е го къде е Самоков И така, уговорихме се в събота стрянта той да доди да ма вземе от пред нас и да тръгнем за яз. Искър, при Нелата на караваните :3f7e6dc87de4b9 Това за незнаещите е зад филмовата къща. Звъннах аз още един телефон, уговорих си кола да ми качи багажа и магажа ( палатка, чувал, куфар и въдица) , и сичко беше наред доооооооо....... стрянта Събуждам се с примесено чувство на тръпка от предстоящо приключение и... СТРАХХ Ми как да ни мъ е страхх, кат са замислих кооолко съм древна, земе ми се пукне сърцето по път, я мозъка, я кола или ТИР недай си боже да ни отнесе, пътя сигурно повечето знаят - но е много опасен по тея завои :5ff67901e688fa Обаче докат се чудя и мая, Ицето звънна че е долу, и аз нема накъде да мърдам, уговорката си е уговорка, и тръгнах
Първоначално се насочихме към Младост, магазина , от който си взех колелото, за да си купя стойка за шише. Още на първия баир издъхнах, няколко пъти подметнах на Ицо да се откажем, но той, като истински мъж и джентълмен, само ме успокояваше и дума не даваше да се издума за връщане :9bbce68c65a7e8
Аре у магазина, стойките по 12 лв !Викам - скъпо! Аре у един друг магазин - същите стойки - 5 лв :217b315cad77fe :217b315cad77fe :217b315cad77fe Въобще не се двоумих повече, последва монтаж от майстор колелар
[You must be registered and logged in to see this image.]
Следваща спирка - Билла - за зареждане на гориво ( демек енергийни напитки ) :dancingHappy_i
Последен опит напраих пред Билата да го разубедя, че с бабичка на такъв път с колело не трябва да се тръгва ама той :4d06133ce79c2c :4506ea66aafe7f
ТръгнАхме Следваща цел - риболовен магазин в Горубляне - да заредя бял червей, че се пак на риболов съм тръгнала
Търсихме някой да ни щракне и двамата пред магазина, ма за късмет, нямаше никой, а докато обясня на бабката, дето продаваше червеите къде се гледа и кво се натиска, ми се отщя да се снимаме
Та както съм казвала и друг път, Искъра си ми е като втори роден дом, познавам си го , пътя до там също ! И точно затова бях толкова уплашена, но като видях паметника, първата ни спирка вече по същинското трасе, и ми просветна... зароди се в мен надеждата, че ку не ме блъсне некой ТИР или да ме отвее, може и да стигнем до Мечката. Въпросната Мечка ми бе последната набелязана цел, стигнех ли до нея, вече си бях вкъщи но дотам... ехехехеееййй, колко още имашеее
Вижте наклона, наклона вижте :851a05bac39e75
Имаше чушма, от която обаче капеха капки, на 10 минути по една , ни за пиене ставаше, ни за миене
Самоснимачката в действие
Нямаше начин да не се щракнем и пред "Златната рибка"
Тук Ицето обмисля методи за бракониерстване на стената на Пасарел
Последва ремонт на копитцето на моето конче, Ицо ме изненада, като измъкна от раничката си и инструменти
Най после стигнахме и чушмъта :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9 Заредихме с вода, позаплакнахме се и арееееееее - пляс пляс педалитеееееееееее :3f7e6dc87de4b9
Пауновата къща на 31-ви километър - направихме си по-дълга почивка с гощавка с таратор в халба ! За пръв и последен път ям, докато съм на път с колелото , такъв мързел ме налегна, че знае ли се
Дяка, такову фонтанче да си напраиш, без патки не стаа
Едно щастливо супер - човече
И една щастлива Ели, малко кът отровена гледам, ма това ше да е от краставиците в тараторя
Ето ни заедно , колко сме готини, толко сме и луди , страшен екип сме :3f7e6dc87de4b9 Ицеее, ще стигнем с теб до морето някой ден :3f7e6dc87de4b9
Който минава оттам, препоръчвам Пауновата къща за хапка и пийка, независимо дали зиме или лете
Дали не правя реклама на форума, А? Ше почна процент да искам вече
Спирка за снимка - скалите отсреща бяха невероятни !
Охх майкоооууу, ужасен беше тоя баир, един такъв дъъъЪЪЪълъг и продължителен, издъхнах и спряхме, а Ицето си подсвиркваше зад мен докат си караше и рязко огладня като спряхме да си поема въздух
Следваща спирка - Щъркела Бързо фото и газззз
Учудващо нямаше рибари на Щъркела, не можах да повярвам на очите си :217b315cad77fe Явно рибата я нямаше там
ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ..........ЕТО ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, МЕЧКАТААААААААА :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9
Дали ми е топличко, кво ше кажете?
Малии, колко съм щастлива, достигнала заветната Мечка :6e6ebecd09233a
Вижте, вижте, няма народ , на откриването язовира беше полу-празен откъм народ :217b315cad77fe Водата страшно се е дръпнала, сняг по планините няма ...
Последен напън вече е настанал :29e6bbd771c7f3 Още един километър и съм си вкъщиииииии :3f7e6dc87de4b9
И ЕТО! Вече сме на масата След 4,18 ч въртене, общо време около 6 часа, 55 км изминати от МЕН при тежки атмосферни и наклонени условия , а Ицето ще си каже неговите ... около 140 км по мои изчисления , минати за деня
Тук ся издирва Трънския, бил някъде по Искъра
Тамън пристигнахме, още въздух не си бях поела, и ме емнаха да ходим за риба
Ицо не пожела да остане, рече и отсече ! Има няма след половин час почивка и скочи отново на коня, посока София
Общо взето, заведе ме до горе , нахъса ме да се преборя със страховете си, че нищо не става от мен, и си тръгна ! Ице, БЛАГОДАРЯ ТИ :b9484c5bc88d13
Тръгна си към 6ч, към 9 без нещо ми се обади, че вече си е вкъщи
Пъргавото ми конче, вече почти се научих да го управлявам :29e6bbd771c7f3
Следва продължение: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :3f7e6dc87de4b9 :1db1cce6422ce9
Как ли започна всичко? Еми ей така, в петък вечер, в чата у фейса, Ицето ( Еминем 94) да ме чуе как съм, и те така Чудех се кво ще правя през почивните дни, Боби ме караше да ходя с него за риба, отказах! Нелата ме беше поканила да ходя горе на караваните и да ходим с лодката за риба, пак отказах! Защо ли? Ми щот... няма ви обяснявам на сички
Както и да е, както си бърборкахме с Ицето, изведнъж в главата ми се зароди ... ХРУМКА А моите хрумки знаете до кво водят : до ... изпълнението имммм :dancingHappy_i Само да има кой да ми уйдисва на шантавия акъл
Уговорили сме се с него, че няякой ден ще стигнем до Бургас с колелата Ама си викам: що пък да не напраим една тренировка за пътуването до морето, е го къде е Самоков И така, уговорихме се в събота стрянта той да доди да ма вземе от пред нас и да тръгнем за яз. Искър, при Нелата на караваните :3f7e6dc87de4b9 Това за незнаещите е зад филмовата къща. Звъннах аз още един телефон, уговорих си кола да ми качи багажа и магажа ( палатка, чувал, куфар и въдица) , и сичко беше наред доооооооо....... стрянта Събуждам се с примесено чувство на тръпка от предстоящо приключение и... СТРАХХ Ми как да ни мъ е страхх, кат са замислих кооолко съм древна, земе ми се пукне сърцето по път, я мозъка, я кола или ТИР недай си боже да ни отнесе, пътя сигурно повечето знаят - но е много опасен по тея завои :5ff67901e688fa Обаче докат се чудя и мая, Ицето звънна че е долу, и аз нема накъде да мърдам, уговорката си е уговорка, и тръгнах
Първоначално се насочихме към Младост, магазина , от който си взех колелото, за да си купя стойка за шише. Още на първия баир издъхнах, няколко пъти подметнах на Ицо да се откажем, но той, като истински мъж и джентълмен, само ме успокояваше и дума не даваше да се издума за връщане :9bbce68c65a7e8
Аре у магазина, стойките по 12 лв !Викам - скъпо! Аре у един друг магазин - същите стойки - 5 лв :217b315cad77fe :217b315cad77fe :217b315cad77fe Въобще не се двоумих повече, последва монтаж от майстор колелар
Следваща спирка - Билла - за зареждане на гориво ( демек енергийни напитки ) :dancingHappy_i
Последен опит напраих пред Билата да го разубедя, че с бабичка на такъв път с колело не трябва да се тръгва ама той :4d06133ce79c2c :4506ea66aafe7f
ТръгнАхме Следваща цел - риболовен магазин в Горубляне - да заредя бял червей, че се пак на риболов съм тръгнала
Търсихме някой да ни щракне и двамата пред магазина, ма за късмет, нямаше никой, а докато обясня на бабката, дето продаваше червеите къде се гледа и кво се натиска, ми се отщя да се снимаме
Та както съм казвала и друг път, Искъра си ми е като втори роден дом, познавам си го , пътя до там също ! И точно затова бях толкова уплашена, но като видях паметника, първата ни спирка вече по същинското трасе, и ми просветна... зароди се в мен надеждата, че ку не ме блъсне некой ТИР или да ме отвее, може и да стигнем до Мечката. Въпросната Мечка ми бе последната набелязана цел, стигнех ли до нея, вече си бях вкъщи но дотам... ехехехеееййй, колко още имашеее
Вижте наклона, наклона вижте :851a05bac39e75
Имаше чушма, от която обаче капеха капки, на 10 минути по една , ни за пиене ставаше, ни за миене
Самоснимачката в действие
Нямаше начин да не се щракнем и пред "Златната рибка"
Тук Ицето обмисля методи за бракониерстване на стената на Пасарел
Последва ремонт на копитцето на моето конче, Ицо ме изненада, като измъкна от раничката си и инструменти
Най после стигнахме и чушмъта :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9 Заредихме с вода, позаплакнахме се и арееееееее - пляс пляс педалитеееееееееее :3f7e6dc87de4b9
Пауновата къща на 31-ви километър - направихме си по-дълга почивка с гощавка с таратор в халба ! За пръв и последен път ям, докато съм на път с колелото , такъв мързел ме налегна, че знае ли се
Дяка, такову фонтанче да си напраиш, без патки не стаа
Едно щастливо супер - човече
И една щастлива Ели, малко кът отровена гледам, ма това ше да е от краставиците в тараторя
Ето ни заедно , колко сме готини, толко сме и луди , страшен екип сме :3f7e6dc87de4b9 Ицеее, ще стигнем с теб до морето някой ден :3f7e6dc87de4b9
Който минава оттам, препоръчвам Пауновата къща за хапка и пийка, независимо дали зиме или лете
Дали не правя реклама на форума, А? Ше почна процент да искам вече
Спирка за снимка - скалите отсреща бяха невероятни !
Охх майкоооууу, ужасен беше тоя баир, един такъв дъъъЪЪЪълъг и продължителен, издъхнах и спряхме, а Ицето си подсвиркваше зад мен докат си караше и рязко огладня като спряхме да си поема въздух
Следваща спирка - Щъркела Бързо фото и газззз
Учудващо нямаше рибари на Щъркела, не можах да повярвам на очите си :217b315cad77fe Явно рибата я нямаше там
ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ..........ЕТО ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, МЕЧКАТААААААААА :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9
Дали ми е топличко, кво ше кажете?
Малии, колко съм щастлива, достигнала заветната Мечка :6e6ebecd09233a
Вижте, вижте, няма народ , на откриването язовира беше полу-празен откъм народ :217b315cad77fe Водата страшно се е дръпнала, сняг по планините няма ...
Последен напън вече е настанал :29e6bbd771c7f3 Още един километър и съм си вкъщиииииии :3f7e6dc87de4b9
И ЕТО! Вече сме на масата След 4,18 ч въртене, общо време около 6 часа, 55 км изминати от МЕН при тежки атмосферни и наклонени условия , а Ицето ще си каже неговите ... около 140 км по мои изчисления , минати за деня
Тук ся издирва Трънския, бил някъде по Искъра
Тамън пристигнахме, още въздух не си бях поела, и ме емнаха да ходим за риба
Ицо не пожела да остане, рече и отсече ! Има няма след половин час почивка и скочи отново на коня, посока София
Общо взето, заведе ме до горе , нахъса ме да се преборя със страховете си, че нищо не става от мен, и си тръгна ! Ице, БЛАГОДАРЯ ТИ :b9484c5bc88d13
Тръгна си към 6ч, към 9 без нещо ми се обади, че вече си е вкъщи
Пъргавото ми конче, вече почти се научих да го управлявам :29e6bbd771c7f3
Следва продължение: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :3f7e6dc87de4b9 :1db1cce6422ce9
Elfi- ...........................
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Години : 52
Re: Луда работа :)
Еееее Луди сте,спор нема [You must be registered and logged in to see this image.]
simeonnn- ...........................
Брой мнения : 6866 Рожд.дaта : 03.09.1965
Години : 59
Не сте у час и двамата,признавам ви.Па и до морето искате да стигнете
Ми пожелавам ви го да го направите
Ми пожелавам ви го да го направите
ninastefanina- ...........................
Брой мнения : 2237
Леле майкоу
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Elfi написа:Следва продължение: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :3f7e6dc87de4b9 :1db1cce6422ce9
Що не вземите да ме включите и мен!
Nedeltcho Delev- ...........................
Брой мнения : 2769 Рожд.дaта : 24.03.1964
Години : 60
Луда работа
майсторчето страхил- ...........................
Брой мнения : 1594 Рожд.дaта : 01.07.1964
Не е "паметника", а е "Трудовака"! Тоя път кой мислиш го е правил?!
Тъй кат ти гледам зора до Мечката - морето ще иска доста повече тренинг... :6e6ebecd09233a
Тоя, лудия с теб, си е луд, ама ти си направо изкукала! :6e6ebecd09233a
Баш докато сте катерили, ние със Zmmax се прибирархме от Самоков след едно служебно Видренско мероприятие, на което за пореден път се уверих, че българската журналистика е само йеденье и пийнье на аванта, ама това - между другото..
Иначе - поздрави за мерака, ама ми стана жал за Ицо - бая си го изтормозила...
Тъй кат ти гледам зора до Мечката - морето ще иска доста повече тренинг... :6e6ebecd09233a
Баш докато сте катерили, ние със Zmmax се прибирархме от Самоков след едно служебно Видренско мероприятие, на което за пореден път се уверих, че българската журналистика е само йеденье и пийнье на аванта, ама това - между другото..
Marco Polo- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 01.04.1968
Години : 56
Кво луда..? Трябвало е към Искърското дефиле да фанете, а не към язовира! Там някъде под пещерния дом има една "почивна станция"..!
Та, дотук добре, сега остава и риби да видим!
Всички ти завиждаме Ел, но инак пишем щуротии! [You must be registered and logged in to see this image.]
Та, дотук добре, сега остава и риби да видим!
Всички ти завиждаме Ел, но инак пишем щуротии! [You must be registered and logged in to see this image.]
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
Години : 53
Та както казах, има няма половин час почивка, зъза ме болеше кът за световно , и ме емнаха да ходим да ловим рибове Отначало се позадърпах, ма сърце рибарско не трае, тая лодка от 4 години за пръв път щях да я видя на вода Дали много съм се колебала, А? Хихихии, съвсем не, Ицето пое дългия път към дома, а аз скокнах в лодката, като че ли сега ставам от сън :3f7e6dc87de4b9
Крокии, те тая лодка се движи благодарение на теб
Попаднах на приятели от моторджийската ми среда
и ... колко е малък света , били приятели и на най- щурата жена, която познавам, а това е Нели :d5116e0ebf2fc8
Ето я и Нелата, скубе сомовете от Искъра, мъж може да и завиди
На кой ли воблер ще клъвне
Почти никакъв народ по брега...
А аз си се возя кат куфар, гледкам ги как разпъват некви дебели въдици за тролинг, разпитвам, забавлявам се , събирам тен , пия си винцето с много лед с първите цигарки за деня и си щрачкам с апаратчето спомени за зимъска
Ей ма на :dancingHappy_i
Тролиха до края на резервата почти, и решихме да помятаме за костур ... да , ама тамън минем върху пасажа, и кептъна докато изключи моторя и отдолу ... нищооооооооо
Язовир, лодка, въдица, бяло винце с много лед и лимонче, малко вкиснат бял червей, возил се цял ден в раницата на тая жега и....... КВО ОЩЕ му трябва на човек :dancingHappy_i
За първи път отивам до резервата с лодка, красотата е неописуема !
Слязохме на един плаж в резервата на пиш-пауза и там попаднах на тези прелестни създания :b9484c5bc88d13
Язовира беше утихнал като в тава
Тук костур, там костур, нема костуууррр ! Ше местим, пуснаха пак рапалите, и пак нищо не се закачи за тях
А докато влачихме, аз си пътувах ей така, под последните лъчи на слънчицето, доволна от прекрасния ден, който преживях ! Честно казано, не ми пукаше дали ще хванем риба, или не
Уникална картичка, ще я вместя в календара за догодина
Доплавахме до цивилизацията, и там ест още познати - клечат на едни скали и скубят костура
:1db1cce6422ce9 Йесс, най - после, ще пипна жива рибка на откриванетооо :3f7e6dc87de4b9
Тъй като много интензивно кълвеше, нямаше време за снимки, само ще ви кажа, че това количество - около четвърт голяма кофа - само двете с Нелата го наскубахме за половин час и се стъмнии... не се виждаха плувките и спря да кълве , та стана време за прибиране
[You must be registered and logged in to see this image.][img][/img]
А в лагера едни ми ти наденици осмърдяват въздуха, та не мое се диша
И се почнаааа .. АААЙЙДЕ НАЗДРАААВЕЕЕ
На другия ден... мислех, че няма да мога да стана от леглото от мускулна треска, ама уви, движех си се кът че ли съм спала 3 денонощия непробудно :3f7e6dc87de4b9
Един бърз плаж, плуване в бистрите и студени води на този прекрасен язовир, и кой откъде е
Това е ТАБАДЪТКА
Аре колелото на кемпъра, аз потънах в меката седалка отпред и запрашихме към големия и гаден град Толко ми стана мъчно, че чак си отворих и биричка, да давя мъката в нея
Изкарах един НЕЗАБРАВИМ УИКЕНД :dancingHappy_i
НАЗДРАВЕ Братя, и Сестри
Крокии, те тая лодка се движи благодарение на теб
Попаднах на приятели от моторджийската ми среда
и ... колко е малък света , били приятели и на най- щурата жена, която познавам, а това е Нели :d5116e0ebf2fc8
Ето я и Нелата, скубе сомовете от Искъра, мъж може да и завиди
На кой ли воблер ще клъвне
Почти никакъв народ по брега...
А аз си се возя кат куфар, гледкам ги как разпъват некви дебели въдици за тролинг, разпитвам, забавлявам се , събирам тен , пия си винцето с много лед с първите цигарки за деня и си щрачкам с апаратчето спомени за зимъска
Ей ма на :dancingHappy_i
Тролиха до края на резервата почти, и решихме да помятаме за костур ... да , ама тамън минем върху пасажа, и кептъна докато изключи моторя и отдолу ... нищооооооооо
Язовир, лодка, въдица, бяло винце с много лед и лимонче, малко вкиснат бял червей, возил се цял ден в раницата на тая жега и....... КВО ОЩЕ му трябва на човек :dancingHappy_i
За първи път отивам до резервата с лодка, красотата е неописуема !
Слязохме на един плаж в резервата на пиш-пауза и там попаднах на тези прелестни създания :b9484c5bc88d13
Язовира беше утихнал като в тава
Тук костур, там костур, нема костуууррр ! Ше местим, пуснаха пак рапалите, и пак нищо не се закачи за тях
А докато влачихме, аз си пътувах ей така, под последните лъчи на слънчицето, доволна от прекрасния ден, който преживях ! Честно казано, не ми пукаше дали ще хванем риба, или не
Уникална картичка, ще я вместя в календара за догодина
Доплавахме до цивилизацията, и там ест още познати - клечат на едни скали и скубят костура
:1db1cce6422ce9 Йесс, най - после, ще пипна жива рибка на откриванетооо :3f7e6dc87de4b9
Тъй като много интензивно кълвеше, нямаше време за снимки, само ще ви кажа, че това количество - около четвърт голяма кофа - само двете с Нелата го наскубахме за половин час и се стъмнии... не се виждаха плувките и спря да кълве , та стана време за прибиране
[You must be registered and logged in to see this image.][img][/img]
А в лагера едни ми ти наденици осмърдяват въздуха, та не мое се диша
И се почнаааа .. АААЙЙДЕ НАЗДРАААВЕЕЕ
На другия ден... мислех, че няма да мога да стана от леглото от мускулна треска, ама уви, движех си се кът че ли съм спала 3 денонощия непробудно :3f7e6dc87de4b9
Един бърз плаж, плуване в бистрите и студени води на този прекрасен язовир, и кой откъде е
Това е ТАБАДЪТКА
Аре колелото на кемпъра, аз потънах в меката седалка отпред и запрашихме към големия и гаден град Толко ми стана мъчно, че чак си отворих и биричка, да давя мъката в нея
Изкарах един НЕЗАБРАВИМ УИКЕНД :dancingHappy_i
НАЗДРАВЕ Братя, и Сестри
:4d06133ce79c2c :4d06133ce79c2c :4d06133ce79c2c :4d06133ce79c2c
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
:thumbsupsmiley :3f7e6dc87de4b9
Е, тва вече е друга работа. Следващия път помисли върху варианта: Към гьола с автомобил, а наобратно с коолото . Се си мисля, че ши е по-лесно.
Е, тва вече е друга работа. Следващия път помисли върху варианта: Към гьола с автомобил, а наобратно с коолото . Се си мисля, че ши е по-лесно.
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
Години : 53
Marco Polo написа:Не е "паметника", а е "Трудовака"! Тоя път кой мислиш го е правил?!
Маркони, към морето има само един Гълъбец, оттам нататък сме по инерция А ти кат си минал покрай нас, що не спря, да каеш едно "здрасти" , да ма спреш в устрема ми към мечката, та да глътна глътка въздух
Колкото до Ице, верно го поизтормозих, ма се надявам и на него да му е било приятно съвместното ни пътуване Добре , че беше той, иначе се се бях върнала
gogolisec написа: :thumbsupsmiley :3f7e6dc87de4b9
ААаа, Гогич, нема да стане, следващия път и нагоре, и надолу со велосипедо-едо-едооо :3f7e6dc87de4b9
То туй си е направо лудо човече кат мълчи че кат земе да ръси едни репортажи че направо ма кефят.
krezo_bg- ...........................
Брой мнения : 954 Рожд.дaта : 04.11.1960
Години : 64
Нещо сме се разминали, иначе как няма да спрем, бре! Не сме ви видяли!
Marco Polo- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 01.04.1968
Години : 56
Marco Polo написа:Нещо сме се разминали, иначе как няма да спрем, бре! Не сме ви видяли!
Хахахаа, ние бяхме включили турбо двигателите по едно време, карахме с 300, затуй не си ни видял
Евала на двамата.Не се отказахте от идеята ,ма какъв преход ви предстои до морето
Трябва да зачестите тренировките и да удължавате дистанцията
Трябва да зачестите тренировките и да удължавате дистанцията
Tiho Todorov- ...........................
Брой мнения : 2535 Рожд.дaта : 19.06.1976
Години : 48
Луда работа! Ел, до морето не е само един "Гълъбец" . Същия се минава за някакви си 13 мин с автомобил. Помисли повече за байра преди Казанлък - без осигурителна кола, няма кой да се съобразява с вас. Тия снимки през 8-10 клм не са оправдание, а резултат от никаква подготовка! Доста пот трябва да изтече. Чакам момента за реализация на такава "налудничава идея". Някои дори правеха облози за снимки пред морето до четвъртия ден! Успехи в подготовката!
icokanev- ...........................
Брой мнения : 3874 Рожд.дaта : 02.02.1963
Години : 61
Верно луда работа :4d06133ce79c2c
Ма кат се замисля, луди ора луди работи правят :432c42269535b6 ама си ме кефите
Ма кат се замисля, луди ора луди работи правят :432c42269535b6 ама си ме кефите
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Луди,луди....ама кефите на МАХ......
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
Години : 66
Малиииии, ама верно си е страшничко.....леле....аз ако тръгна на таквоз пътешествие, един с брада и двама с лопати ще са нужни още на околовръстното , па може и по рано :21fe7b94c4e424
За младото ясно, енергия дал Господ, ама и колежката не се дава малииииииииииии голям юнак си Елфи
За младото ясно, енергия дал Господ, ама и колежката не се дава малииииииииииии голям юнак си Елфи
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Каква луда работа-то си е героизъм направо.
Albena- ...........................
Брой мнения : 3909 Рожд.дaта : 07.05.1964
icokanev написа:Луда работа! Ел, до морето не е само един "Гълъбец" . Същия се минава за някакви си 13 мин с автомобил. Помисли повече за байра преди Казанлък - без осигурителна кола, няма кой да се съобразява с вас. Тия снимки през 8-10 клм не са оправдание, а резултат от никаква подготовка! Доста пот трябва да изтече. Чакам момента за реализация на такава "налудничава идея". Някои дори правеха облози за снимки пред морето до четвъртия ден! Успехи в подготовката!
Адашко говориш глупости ....Хора с обикновенни колела ходят за по 2 дена та ние няма да може да стигнеме ....А и кда ти кажа въобще не ни е необходима кола с нас .Толкова приятели имам дето са ходили,дето нито е имало кола с тях нито нищо .
Пп.Снимки от мен ще има довечера .
Аз преди години, да кажем 10, познавах един откачалник, дето имаше от тези, карбоновите велосипеди и с други откачалници се катереха по планини и тем подобни. Та те отиваха до Бургас за 12 часа.........
Не съм го виждал от тогва, ама колоездачите го знаят, едно куку с брада и с дълга коса, зима лято все е на велосипеда, друг превоз не признава......... :609c1f728720fb
Та искам да кажа че не е невъзможно да се отиде до морето........но за мен само със спален вагон :6e6ebecd09233a
Не съм го виждал от тогва, ама колоездачите го знаят, едно куку с брада и с дълга коса, зима лято все е на велосипеда, друг превоз не признава......... :609c1f728720fb
Та искам да кажа че не е невъзможно да се отиде до морето........но за мен само със спален вагон :6e6ebecd09233a
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Абе хипарска му работа
host200- ...........................
Брой мнения : 1915 Рожд.дaта : 10.12.1976
Години : 47
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing