река Струма ...
+6
strijok
nasco2
radoslav1951
Van Helsing
СЪНДИ
flirtadjiika
10 posters
Страница 1 от 1
река Струма ...
В събота....ставам към 5:00 :217b315cad77fe ни ми се спи ,ни ми се яде,ни кафе ми се пие...... изгледах някакъв филм за Барби и един за Тарзан ... Нямаше как да остана целия ден във вкъщи!!!
Звъннах един телефон на зет му на Иво и му викам : "Шаране,една Струма ,днес?!" Той човека е труден....трудно ми отказа,ДА,ама имаше една маааааалка подробност.Ще ходим с щерка му и племенника му :5ff67901e688fa Викам си....ще го преживея!!!
Чудехме се къде да бъде.....в последствие му викам карай към Кюстендил и ще кръшнеме до моето село Раждавица ,там реката е добра!
фото не взехме..... е,имахме една торба телефони в нас... щракнахме няколко снимки,ИДЕЯТА беше почивка,не куп снимки...
Обикаляхме ,обикаляхме .....две убавини у едно место трудно се намират....хем пикник,хем добро место за риболов
извървях пеш сигурно 5км,поне така ми се сториха намерихме нашето место/децата не спряха да мрънкат през целия път/ . Подходящо за пикник,за риба.....имаше и много ябълкови дървета,та ние под тях ....
Когато пристигнахме беше 13:00 -КЛАСИКА /жега,рибата не кълве.../Захванахме се със скарата ....хапнахме.... /децата не спряха да мрънкат/
Риба имаше.....и то много!!! Тресеше ме ...исках вече да съм вътре и да мятам....
Имаше един проблем....трябваше да се измисля играчка за децата /които не спряха да мрънкат и да ми поФтарат че риба нема да ФАНА!!!!! / Хванах въдичката с плуфчето ..... харесах си едно местенце и хванах 10тина пръскачета
Децата бяха :217b315cad77fe ....зарибиха се.... там кълвеше много ....хвърляш-вадиш ... аз им обяснявам ,че тези риби са малки и се пускат обратно.
Децата бяха зарибени.....мъж ми беше сит,зет му изчезна някъде по реката.Беше едва 14:30 ,но това беше моя момент.....сега или никога !!! :689a4208aff0bd
Нарамих елекО с мухите.....взех мухарката,нахлузих ботушите.....и с патешка походка тръгнах да влизам .
Както ми бяха казали "Търси ги под дръвчетата" :851a05bac39e75 Видях си местото :d5116e0ebf2fc8 сложих оса......никакъв интерес.....пробвах на мраФка ,май мраФката им хареса повече ... Мятам си,Оплитам се,закачам...... бе шоу голямо .Ванката се появи и вика чеки ти направя няколко снимки.....
[You must be registered and logged in to see this image.]
Презаредих ....
И точно тогава.....
Ето още малко снимки
Толкоз снимки... Към 18:00 отидохме до къщата на село . Снимах на Баба китките
И...общо взето това беше...баба ни напълни багажника със домати,чушки....грозде,круши.... Ма нали ги знаете бабите :b9484c5bc88d13
Децата пак мрънкаха.... Но пък аз бях хванала рибка,може 1 да е ма е сефте :dancingHappy_i ще се усъвършенствам..
Звъннах един телефон на зет му на Иво и му викам : "Шаране,една Струма ,днес?!" Той човека е труден....трудно ми отказа,ДА,ама имаше една маааааалка подробност.Ще ходим с щерка му и племенника му :5ff67901e688fa Викам си....ще го преживея!!!
Чудехме се къде да бъде.....в последствие му викам карай към Кюстендил и ще кръшнеме до моето село Раждавица ,там реката е добра!
фото не взехме..... е,имахме една торба телефони в нас... щракнахме няколко снимки,ИДЕЯТА беше почивка,не куп снимки...
Обикаляхме ,обикаляхме .....две убавини у едно место трудно се намират....хем пикник,хем добро место за риболов
извървях пеш сигурно 5км,поне така ми се сториха намерихме нашето место/децата не спряха да мрънкат през целия път/ . Подходящо за пикник,за риба.....имаше и много ябълкови дървета,та ние под тях ....
Когато пристигнахме беше 13:00 -КЛАСИКА /жега,рибата не кълве.../Захванахме се със скарата ....хапнахме.... /децата не спряха да мрънкат/
Риба имаше.....и то много!!! Тресеше ме ...исках вече да съм вътре и да мятам....
Имаше един проблем....трябваше да се измисля играчка за децата /които не спряха да мрънкат и да ми поФтарат че риба нема да ФАНА!!!!! / Хванах въдичката с плуфчето ..... харесах си едно местенце и хванах 10тина пръскачета
Децата бяха :217b315cad77fe ....зарибиха се.... там кълвеше много ....хвърляш-вадиш ... аз им обяснявам ,че тези риби са малки и се пускат обратно.
Децата бяха зарибени.....мъж ми беше сит,зет му изчезна някъде по реката.Беше едва 14:30 ,но това беше моя момент.....сега или никога !!! :689a4208aff0bd
Нарамих елекО с мухите.....взех мухарката,нахлузих ботушите.....и с патешка походка тръгнах да влизам .
Както ми бяха казали "Търси ги под дръвчетата" :851a05bac39e75 Видях си местото :d5116e0ebf2fc8 сложих оса......никакъв интерес.....пробвах на мраФка ,май мраФката им хареса повече ... Мятам си,Оплитам се,закачам...... бе шоу голямо .Ванката се появи и вика чеки ти направя няколко снимки.....
Презаредих ....
И точно тогава.....
Ето още малко снимки
Толкоз снимки... Към 18:00 отидохме до къщата на село . Снимах на Баба китките
И...общо взето това беше...баба ни напълни багажника със домати,чушки....грозде,круши.... Ма нали ги знаете бабите :b9484c5bc88d13
Децата пак мрънкаха.... Но пък аз бях хванала рибка,може 1 да е ма е сефте :dancingHappy_i ще се усъвършенствам..
flirtadjiika- ...........................
Брой мнения : 1170 Рожд.дaта : 21.07.1990
Години : 34
Re: река Струма ...
Красотаааа.....Нелка
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
Години : 66
Събота прилично доволно, риби много, дребни но мнооого.
Цялата романтика на КЙостендислко околие, като започнем от извинителната бележка пред КАТ за превишена скорост. Та ... абе доволно .
Некадърни мухари също, ма ловнахме некое рибе по тия места къде е бил Соте :
Някъде тук :
Заловихме това :
Никой да не ни се смее на червения типет, но този размер само този цвят имаше.
Поздрави !
ps.: иии специални на stankom, той си знае ... :wink:
Цялата романтика на КЙостендислко околие, като започнем от извинителната бележка пред КАТ за превишена скорост. Та ... абе доволно .
Некадърни мухари също, ма ловнахме некое рибе по тия места къде е бил Соте :
Някъде тук :
Заловихме това :
Никой да не ни се смее на червения типет, но този размер само този цвят имаше.
Поздрави !
ps.: иии специални на stankom, той си знае ... :wink:
Van Helsing- ...........................
Брой мнения : 15 Рожд.дaта : 08.06.1978
Години : 46
Браво колежке ! То така се започва ! После няма оттърване :thumbsupsmiley :thumbsupsmiley
nasco2 написа:
Аз що не мога да видя снимките бре
И аз тъй ма май нета слаб
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
Щото вероятно сте си дали упдейт на интернет експлорера ( не правете това у дома си ).
Мозила ги "чете"
Мозила ги "чете"
Van Helsing- ...........................
Брой мнения : 15 Рожд.дaта : 08.06.1978
Години : 46
И само това си беше :[You must be registered and logged in to see this image.]
Е много си скромна ,като за сефте е СУПЕРРРРРРР :d5116e0ebf2fc8
Е много си скромна ,като за сефте е СУПЕРРРРРРР :d5116e0ebf2fc8
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
:b9484c5bc88d13 Чапи...
Трябва да се радваме и на чаша ,че може да не видим бутилката ...
Трябва да се радваме и на чаша ,че може да не видим бутилката ...
Браус ве Нели [You must be registered and logged in to see this image.]
simeonnn- ...........................
Брой мнения : 6866 Рожд.дaта : 03.09.1965
Години : 59
Браво Нелка ... записала си се.. :dancingHappy_i
carpsliven2- ...........................
Брой мнения : 2111 Рожд.дaта : 09.08.1972
Планувания днешен ден за риба ... Не бе решено къде,нито на какво.Едно бе сигурно...един от последните приятни дни ,не бих искала да си го прекарам вкъщи.
Заподозрените отново бяха същите / аз и Ванката / .
Пихме едно бързо кафенце и се разбрахме,ако не друго,то поне да се повозим... Отидохме до яз.Диканя,но там бе друга държава,ако в Перник бе слънчице - там бе вътър и мъгла. Видяхме на стената един пич с мухарка,той човека се оказало че ни знае от форумите,е, не се представи ,но ми бе и неудобно да питам ,де!
Милия се беше окопчал отсекъде,само очите му се виждаха,тресеше се като дафиноф лист Язовира изглеждаше по този начин :
Викам на Ванче,айде да си ходиме на нащо място ,то ако има-ще си каже само
Видяхме се с един колега - Фори /Hristofor/ пичага... и той тръгнал да дири риби . Отидохме на запазените места,последва 20-25 минутно мятане -НИЩО!
Щом не дава ,значи няма смисъл да си ръкомахаме само... Да АМА.. на мен пак не ми се прибира бе!
От Диканите газ към Бобошево ... наща мила Струма
Там времето беше разкошно
След лутане нагоре надолу намериХ пасажа
Слънцето ту се скриваше,ту се показваше и точно когато се покаже - има кълване Не че нещо и не че съм некаква кой знае каква професионалистка... НО ГИ РАЗБИХ !!! Нямахме апарат в нас ,тъй че ето малко кофти снимки за които предварително се извинявам :609c1f728720fb
а докато аз се забавлявах ,Ване измъкна капото с това:
Къде отиваш ти може би?! :29e6bbd771c7f3
Общо взето беше това от нас!
На мравка си даваше,но предимно по дребни кленчета,когато сложих оса,малките бягат при цопването,идват по едрите клендаци,подушват осата и си тръгват Бе доволно ... 10тина рибока за час,час и половина за мен си е рекорд
Октомври -клена още го има ще ми говорят на мене ФаФли че нямало риба :29e6bbd771c7f3
До тук резултата е равен Ванка 1:1
Заподозрените отново бяха същите / аз и Ванката / .
Пихме едно бързо кафенце и се разбрахме,ако не друго,то поне да се повозим... Отидохме до яз.Диканя,но там бе друга държава,ако в Перник бе слънчице - там бе вътър и мъгла. Видяхме на стената един пич с мухарка,той човека се оказало че ни знае от форумите,е, не се представи ,но ми бе и неудобно да питам ,де!
Милия се беше окопчал отсекъде,само очите му се виждаха,тресеше се като дафиноф лист Язовира изглеждаше по този начин :
Викам на Ванче,айде да си ходиме на нащо място ,то ако има-ще си каже само
Видяхме се с един колега - Фори /Hristofor/ пичага... и той тръгнал да дири риби . Отидохме на запазените места,последва 20-25 минутно мятане -НИЩО!
Щом не дава ,значи няма смисъл да си ръкомахаме само... Да АМА.. на мен пак не ми се прибира бе!
От Диканите газ към Бобошево ... наща мила Струма
Там времето беше разкошно
След лутане нагоре надолу намериХ пасажа
Слънцето ту се скриваше,ту се показваше и точно когато се покаже - има кълване Не че нещо и не че съм некаква кой знае каква професионалистка... НО ГИ РАЗБИХ !!! Нямахме апарат в нас ,тъй че ето малко кофти снимки за които предварително се извинявам :609c1f728720fb
а докато аз се забавлявах ,Ване измъкна капото с това:
Къде отиваш ти може би?! :29e6bbd771c7f3
Общо взето беше това от нас!
На мравка си даваше,но предимно по дребни кленчета,когато сложих оса,малките бягат при цопването,идват по едрите клендаци,подушват осата и си тръгват Бе доволно ... 10тина рибока за час,час и половина за мен си е рекорд
Октомври -клена още го има ще ми говорят на мене ФаФли че нямало риба :29e6bbd771c7f3
До тук резултата е равен Ванка 1:1
Евала и на двама Ви
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Браво , Нел, страхотна комбина сте с Ваньо - и репортажите и снимките и улова - продължавай така и занапред
Elfi- ...........................
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Колежке , "клена" както го наричате по вашия край го има непрекъснато , а не до края на октомври ... Ловете си риба и не бързайте с погрешни заключения ! Аз ловя целогодишно , макар и в студа по слабо , но тогава е по сладко !!! Всеки сезон си има сладостите !!!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing