До Ситония и обратно...
+24
Васил
tano
sava14
gogo26
antares
Дели
sistefanov
СЪНДИ
Моряка
Шморхи
ПЛУВЧО
roko koko
тони котев
Светозар Върбанов
Петър Василев
КИРО
beis
cerberus
max
esox hunter
baralya
dorada
Rimohit
Тедо
28 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
123
СтуденоВасил написа:Ще купуват кораб!
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Re: До Ситония и обратно...
Обичам студена бира...изстудено вино....сладолед с ледена мастика....студена мента и спрайт....max написа:...Студено
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
...................Вечер на плажа и още нещо ...................... кат взе да обичаш,взе и да се доближавашПЛУВЧО написа:Обичам студена бира...изстудено вино....сладолед с ледена мастика....студена мента и спрайт....max написа:...Студено
Абе май ще ходите да лишкуните на плажа,а ние си мислехме,че отивате за риболовни подвизи. ПлИвайте,яШте и пийте,кЪт си нямате друга работа....Петър Василев написа:...................Вечер на плажа и още нещо ...................... кат взе да обичаш,взе и да се доближавашПЛУВЧО написа:Обичам студена бира...изстудено вино....сладолед с ледена мастика....студена мента и спрайт....max написа:...Студено
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
123
Как и да вьртиш докато не стане /ще има инфо.затьмненйе / Мине ли по план всичко ще има Край с жокерите /лека/.ПЛУВЧО написа:Абе май ще ходите да лишкуните на плажа,а ние си мислехме,че отивате за риболовни подвизи. ПлИвайте,яШте и пийте,кЪт си нямате друга работа....Петър Василев написа:...................Вечер на плажа и още нещо ...................... кат взе да обичаш,взе и да се доближавашПЛУВЧО написа:Обичам студена бира...изстудено вино....сладолед с ледена мастика....студена мента и спрайт....max написа:...Студено
Успех и късмет във каквото и да е .
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Понеже не съм много умен, та все тъпотии ми идват в главата но май ми се струва че Макси с хотелче смята да се сдобива.
P.S. Но аз съм си прост и си запазвам правото да не позная. (ако ли пък не то тогава успех в начинанието)
P.S. Но аз съм си прост и си запазвам правото да не позная. (ако ли пък не то тогава успех в начинанието)
mimaki- ...........................
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 01.06.1976
Години : 48
И на мен нещо такова ми се въртеше из простата кратуна, сетих се,че по едно време Максимилиян се огляваше за нещо подобно -ама по нашето море.Сега явно за другаде му е светнало.И при мен е само предположение
О хо..
Ей,Макс! Хотелче ще купуваш,а??
Ей,Макс! Хотелче ще купуваш,а??
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Години : 50
ШШШШШшшшшшштт мисикини , ще урочасате работата бре!
baralya- ...........................
Брой мнения : 1075 Рожд.дaта : 14.11.1967
Години : 57
Сегаааааа .... и аз да дам своя дан , в общия SPAM.
Но доколкото ги познавам и двамата ........ при тях ( Никито и Петьо) нямя лабаво.
Да кажем една молитва, за успеха на начинанието.
Амин.
Таааа ...... предполагаеми места.
1. Порто Куфо – Ситония
[You must be registered and logged in to see this link.]
Това според мен е N 1, за Никито.
---------- ------------ -------------- ---------------
2. Село Неос Мармарас ( Ново Мармарас ). Това е N 1 ...... за мен.
В линка всичко е казно и показано. Чудесно място, направо си е рай.
пп. С удоволствие мога да се преместя там .... след 5 години.
Ще давам безплатни МТО сводки .......... само срещу храна, пиене + спане ( за мен и булката)
--------------------------------------------------------------------------------
3. Сарти - Източното крайбрежие на п-в Ситония.
Не е лошо, ама ...... не ми е по сърце.
====================================
Където и да е, цените за колегите от Форума - 100% отгоре.
Амчи тъй де, за приятели ... толкова.
Spam- spam, ама качествен.
Какъвто и да е поводът, ..... успех.
Пу-пу ....... сакън, пепел ти на устата.baralya написа: ШШШШШшшшшшштт мисикини , ще урочасате работата бре!
Но доколкото ги познавам и двамата ........ при тях ( Никито и Петьо) нямя лабаво.
Да кажем една молитва, за успеха на начинанието.
Амин.
Таааа ...... предполагаеми места.
1. Порто Куфо – Ситония
Това според мен е N 1, за Никито.
---------- ------------ -------------- ---------------
2. Село Неос Мармарас ( Ново Мармарас ). Това е N 1 ...... за мен.
В линка всичко е казно и показано. Чудесно място, направо си е рай.
пп. С удоволствие мога да се преместя там .... след 5 години.
Ще давам безплатни МТО сводки .......... само срещу храна, пиене + спане ( за мен и булката)
--------------------------------------------------------------------------------
3. Сарти - Източното крайбрежие на п-в Ситония.
Не е лошо, ама ...... не ми е по сърце.
Където и да е, цените за колегите от Форума - 100% отгоре.
Амчи тъй де, за приятели ... толкова.
Spam- spam, ама качествен.
Какъвто и да е поводът, ..... успех.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
.....ДА
123
Греда не ами ......... поне се разходихме /ефекта беше обратен от красив лебед се превьрна в грозно пате / Ходихме с цел капариране на едно местенце на морето до голямите риби ама приказката свьршва до тука Заведе ни една лелка до едни папури показа нещо надраскано на хартия и посочи малка маслинова горичка морето било на 350м според нея ама /надали/ от всичко казано и показано на снимки само цената си остана сьщата Згьнахме цирка и кой от кьде е .....ние с Петьо и Жорката някьде на риба /не че хванахме / ама поне се запознахме най-после .Хапнахме ,пийнаха и по леглата че на другия ден пак ни чакаше риба /обаче пак не хванахме / Но позаредихме с нови воблери и обратно до летището /че Петьо самолет го чакаше/ Ние пьтьом видяхме една река и пошляпахме един час с попери и воблери /не че хванахме ама / поне измихме солта от влакното Как не стана работата /идеята беше 4-5 бунгала две лодки и рибарска база на няколко мили от Пьтя на туната но ........с гьрци работа не се вьрши ПП.Имам няколко снимки но утре ще се права на хакер .Това трябваше да е ама ..[You must be registered and logged in to see this image.], [You must be registered and logged in to see this image.],[You must be registered and logged in to see this image.],[You must be registered and logged in to see this image.],[You must be registered and logged in to see this image.]
Последната промяна е направена от max на Съб 16 Ное 2013 - 20:24; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ич да не ти пука ше излезе нещо по убаво,щом кеша е в теб.
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56
Жалко Ники,
Мвого съжалявам, че сте се разкарали напразно.
Ще намерите нещо друго.
Аз също ще разпитам в района за тънко парцелче.
Вие сте били там някъде, където е моята лодка, може би.
Можеше да Ви дам ключовете да излезете за риба.
Ама май морето не беше добро за излизане. Гледах го вълни големи на прогнозата.
Ще намерите нещо друго.
sava14- ...........................
Брой мнения : 118 Рожд.дaта : 01.01.1965
Години : 59
123
Сава мерси за всичко /ние с лодка щяхме да трьгваме с идеята там да я оставиме но така е било писано да стане /.Сьдбата си знае работата ПП.Поне позаредихме с малко примамки [You must be registered and logged in to see this image.]sava14 написа:Жалко Ники,
Ще намерите нещо друго.
Това за едни блатисти парцели на Порто Куфо ли иде реч ... Ако е за тях хич не съжалявай...от години ги има да се продават и никой не ги ще...защо лиmax написа:Греда не ами .........
Заведе ни една лелка до едни папури показа нещо надраскано на хартия и посочи малка маслинова горичка морето било на 350м според нея ама /надали/ от всичко казано и показано на снимки само цената си остана сьщата
....но ........с гьрци работа не се вьрши
Иначе за бизнеса и гърците си много, ама много прав ...аз винаги съм го казвал най-добре бизнеса човек да си го прави другаде за което те нищо да не знаят и за тях колкото по мистично от къде са ти парите, толкова по добре
В интересн на истината понякога изскачат и читави имоти, но много трябва да се внимава и проверява..там импулсивни покупки не вървят, защото после може да се окаже че далечен роднина в Атина притежава 2 квадрата в центъра на твоя парцел, които е решил да си задържи и завещае на 3 правнук
esox hunter- ...........................
Брой мнения : 904 Рожд.дaта : 11.01.1970
Години : 54
123
От стара коза яре сьм /ако ще реве някой ще е грьк / за блата не сьм чувал но ако знаеш кьде се продават дай линк /нищо че са блата/.
Ами линк не знам.... виждал съм табели на гръцки "продавам", като съм минавал от там... Няма и идея какви пари им искат. Ама ако питаш мен просто си отделяш някои път една седмица време и тръгваш на обиколка по местата, където ти допада и гледаш като харесаш нещо спираш и разпитваш..после, както знаеш задължително адвокат и проучване, че са страшни тияmax написа:От стара коза яре сьм /ако ще реве някой ще е грьк / за блата не сьм чувал но ако знаеш кьде се продават дай линк /нищо че са блата/.
Сега погледнах предполагам това местенце си гледал, ако не греша [You must be registered and logged in to see this link.] Ако е то нне съжалявай такива места са "торба с изненади" Можеш по добро да намериш...народа го е казал, който търси намира
Да де ама с разходи около 600е на разходка /хвьрлени през прозореца / лесно може да ти се убие интересаesox hunter написа:Ами линк не знам.... виждал съм табели на гръцки "продавам", като съм минавал от там... Няма и идея какви пари им искат. Ама ако питаш мен просто си отделяш някои път една седмица време и тръгваш на обиколка по местата, където ти допада и гледаш като харесаш нещо спираш и разпитваш..после, както знаеш задължително адвокат и проучване, че са страшни тияmax написа:От стара коза яре сьм /ако ще реве някой ще е грьк / за блата не сьм чувал но ако знаеш кьде се продават дай линк /нищо че са блата/.
Сега погледнах предполагам това местенце си гледал, ако не греша [You must be registered and logged in to see this link.] Ако е то нне съжалявай такива места са "торба с изненади" Можеш по добро да намериш...народа го е казал, който търси намира
Е няма начин иначе...по "обрулени" обяви същата работа, както сам си се убедил предполагам ... И за да не си ги хвърлил на вятъра, ще си ловиш риба и т.н. дет се вика полезното с приятното...max написа:..Да де ама с разходи около 600е на разходка /хвьрлени през прозореца / лесно може да ти се убие интереса
123
Като се обяви че клиентите са мастити адвокати и не е желателно да се разминават нещата за да не стане като преди /леко се променят нещата/esox hunter написа:Е няма начин иначе...по "обрулени" обяви същата работа, както сам си се убедил предполагам ... И за да не си ги хвърлил на вятъра, ще си ловиш риба и т.н. дет се вика полезното с приятното...max написа:..Да де ама с разходи около 600е на разходка /хвьрлени през прозореца / лесно може да ти се убие интереса
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing