Великден на Гйока 2013
+5
ПЛУВЧО
gogo26
4o4o
Мънцата
КИРО
9 posters
Страница 1 от 1
Великден на Гйока 2013
Още миналата година, когато отидох за първи път на острова бях сигурен, че пак ще бъда там. Впечатли ме разнообразието от риба и манталитета на местните. Беше ми интересно да общувам с тях. Като природа островът не е кой-знае колко красив, но пък си има уникален чар.
И така...след малко перипети със заминаването миналия вторник в 22.00 потеглихме натоварени, като за изнасяне преди бедствие . В полунощ на Малко Търново се присъединихме към друга много готина група от Бургас (Назиф, благодаря ти за съдействието ) и рано сутринта бяхме на пистанището чакайки ферибота. Две-три коли след наще затвориха бариерата....голям късмет
[You must be registered and logged in to see this image.]
ето я и моята силна група :6e6ebecd09233a
Ферито захожда
Тук вече сме на борда
Островът
Малкия с жена ми щастиви
Настанихме се в много приятно апартаменче и веднага си сипахме по едно аператиФче , че голямо пътуване беше. После слязох на буната за проби. Бях се надъхал първия ден да съм само на изкуствени примамки, което не даде резултат. Вечерта бях разбит и пропуснах нощния риболов. На другия ден, както и през цялото време де имаше разходки по плажовете из Гйока.
Тук едно много приятно ресторантче което всеки отишъл на острова е хубаво да посети
Тук пак проби от брега
Вечер голямата ми сила на терасата със BBQ-то
Ето и малко снимки на риби, че да не си помислите, че само съм шорал :6e6ebecd09233a
Имаше доста изтървани змиорки, като едната беше с впечатляващи размери. А веднъж на силикон нещо без малко да ми изтръгне въдицата от ръката. Като изкарах силикона, беше с ясно видима следа от брутална захапка. Реших да заметна преди да го снимам и го закачих и скъсах. Дръг път пък една сепия подгони, оставих я да захапе но и нея изтървах..., както и да е имаше емоция. От към риболов си беше слабо, но го играех гид през цялото време и просто нямаше как. През деня от плажа, а вечер от буната докато издържа.
Успяхме и яйца да си боядисаме , както си е традиция
Тук спахме
Снимка от буната прз нощта
иии пак на обратно към България
На връщане в Турция при разминаване с един камион нещо фръкна от каросерията му и се разби в предницата на колата. Счупи ми фара и ми понамачка капака, ама пак добре, че не беше стъклото или нещо друго, че две деца возех.
Иначе всичко беше супер яко. Нямам търпение пак да отида.
И така...след малко перипети със заминаването миналия вторник в 22.00 потеглихме натоварени, като за изнасяне преди бедствие . В полунощ на Малко Търново се присъединихме към друга много готина група от Бургас (Назиф, благодаря ти за съдействието ) и рано сутринта бяхме на пистанището чакайки ферибота. Две-три коли след наще затвориха бариерата....голям късмет
ето я и моята силна група :6e6ebecd09233a
Ферито захожда
Тук вече сме на борда
Островът
Малкия с жена ми щастиви
Настанихме се в много приятно апартаменче и веднага си сипахме по едно аператиФче , че голямо пътуване беше. После слязох на буната за проби. Бях се надъхал първия ден да съм само на изкуствени примамки, което не даде резултат. Вечерта бях разбит и пропуснах нощния риболов. На другия ден, както и през цялото време де имаше разходки по плажовете из Гйока.
Тук едно много приятно ресторантче което всеки отишъл на острова е хубаво да посети
Тук пак проби от брега
Вечер голямата ми сила на терасата със BBQ-то
Ето и малко снимки на риби, че да не си помислите, че само съм шорал :6e6ebecd09233a
Имаше доста изтървани змиорки, като едната беше с впечатляващи размери. А веднъж на силикон нещо без малко да ми изтръгне въдицата от ръката. Като изкарах силикона, беше с ясно видима следа от брутална захапка. Реших да заметна преди да го снимам и го закачих и скъсах. Дръг път пък една сепия подгони, оставих я да захапе но и нея изтървах..., както и да е имаше емоция. От към риболов си беше слабо, но го играех гид през цялото време и просто нямаше как. През деня от плажа, а вечер от буната докато издържа.
Успяхме и яйца да си боядисаме , както си е традиция
Тук спахме
Снимка от буната прз нощта
иии пак на обратно към България
На връщане в Турция при разминаване с един камион нещо фръкна от каросерията му и се разби в предницата на колата. Счупи ми фара и ми понамачка капака, ама пак добре, че не беше стъклото или нещо друго, че две деца возех.
Иначе всичко беше супер яко. Нямам търпение пак да отида.
Красен Матеев- ...........................
Брой мнения : 266 Рожд.дaта : 15.03.1982
Години : 42
Re: Великден на Гйока 2013
Като ги гледам колко са щастливи...
Какво повече да се иска от един Тати ? :dancingHappy_i
Като ги гледам колко са щастливи...
Какво повече да се иска от един Тати ? :dancingHappy_i
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Страхотно! :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9 :3f7e6dc87de4b9
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Привет от Кърджали, ТИМО.
Потвърждавам за змиорката - не бях виждал такова животно, много голяма, но за жалост не можах да я вкарам в кепа. Здраве. Дано догодина пак да е там.
На нощната снимка на кея си хванал в кадър и нашата групировка. :dancingHappy_i
Острова е страхотно място за пълен релакс и още не мога да се отърся от усещането за безвремие тия 6 дни.
Потвърждавам за змиорката - не бях виждал такова животно, много голяма, но за жалост не можах да я вкарам в кепа. Здраве. Дано догодина пак да е там.
На нощната снимка на кея си хванал в кадър и нашата групировка. :dancingHappy_i
Острова е страхотно място за пълен релакс и още не мога да се отърся от усещането за безвремие тия 6 дни.
4o4o- ...........................
Брой мнения : 57 Рожд.дaта : 09.07.1978
Години : 46
Супер сте :609c1f728720fb
С тези снимки ме върна за малко там,а от години не съм ходил.
Когато ходя със семейството по такива места ,гледам да сме с още някой с деца-задължително иначе аз ставам гид,палячо,занимавка,прислужник,приятелка......а 1/3 от багажа е моята екипировка :21fe7b94c4e424
С тези снимки ме върна за малко там,а от години не съм ходил.
Когато ходя със семейството по такива места ,гледам да сме с още някой с деца-задължително иначе аз ставам гид,палячо,занимавка,прислужник,приятелка......а 1/3 от багажа е моята екипировка :21fe7b94c4e424
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Ей...Добре сте си изкарали на островчето.И рибки щом е имало.
Че чак и яйчица сте си боядисали на място. Боички от Бг ли си носихте? :thumbsupsmiley
Че чак и яйчица сте си боядисали на място. Боички от Бг ли си носихте? :thumbsupsmiley
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Благодаря за репортажа. И на мен по ми е кеф в Турция отколкото в Гърция. По са усмихнати комшиите като ти забиват ножа в гърба - т.е. като ти отговарят на въпроса "кач пара" или "не фият" .
Интересно ми е тези пръчки, небрежно подпряни, без куки ли са или ги държиш с отворена шпула ?
Интересно ми е тези пръчки, небрежно подпряни, без куки ли са или ги държиш с отворена шпула ?
Браво! Само заради кефа на домочадието си е струвало ходенето. Островът има невероятни места, но трябва по-височка кола за тях. Имам няколко въпроса:
1. Ходи ли на носа вдясно от кея, след плажа? Ако си ходил - видя ли да има някакви забрани за палаткуване и докъде са стигнали електрическите стълбове?
2. Само на изкуствени примамки ли лови?
1. Ходи ли на носа вдясно от кея, след плажа? Ако си ходил - видя ли да има някакви забрани за палаткуване и докъде са стигнали електрическите стълбове?
2. Само на изкуствени примамки ли лови?
Ако иде реч за носа с малката пещера, то не видях да има знаци за забрана, дори имаше палатки. А стълбове не видях.
mimaki- ...........................
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 01.06.1976
Години : 48
Не знам дали има пещера - не съм го оглеждал под вода. Намира се като се слезе от Уурлу, тръгне се надясно, подмине се входа на военното поделение и се стигне до плажа, за който питам. Не се вижда от кея на Уурлу.mimaki написа:Ако иде реч за носа с малката пещера, то не видях да има знаци за забрана, дори имаше палатки. А стълбове не видях.
Да, същият нос. Имаше две палатки, колите бяха с истанбулска регистрация, но електрически стълбове нямаше.
mimaki- ...........................
Брой мнения : 66 Рожд.дaта : 01.06.1976
Години : 48
ПЛУВЧО, боите си ги носихме от тук ;) там още не продават :))
Дели, по спомен на показаните снимки едната сопа е на дъно, а другата е с потъваща бомбарда . Не съм ги изкарал само снимки ако това намекваш :))))
Вельо, до това място не стигнахме (другия път), и ловях на всичко познато включително и наблюдавани от местните методи.
Дели, по спомен на показаните снимки едната сопа е на дъно, а другата е с потъваща бомбарда . Не съм ги изкарал само снимки ако това намекваш :))))
Вельо, до това място не стигнахме (другия път), и ловях на всичко познато включително и наблюдавани от местните методи.
Благодаря, момчета! Информацията ви ми е важна - значи не са забранили палаткуването. Лани, в средата на Рамазана, джандармата реши да разкара всички палаткуващи - явно е било заради Рамазана. Тази година ще видим как ще се развият нещата, защото пак ще го улучим.
Тимо, направи ми впечатление , че пръчките са свободно поставени и си представих , как оставаш без пръчка, ако ти удари "товарния влак" .
Мда, Дели, много си прав. Оставам без сопа като едното нищо. Само дето при мен големи риби няма :))) нищо ще се науча :))
Поздрави
Поздрави
Голяма хапка, голяма кука или полигиастро и късмет. Големите риби са там и те чакат пак да ги навестиш.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing