МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗАЩОТО ИАРА СА БЕЗСИЛНИ
+6
nasco2
strijok
петко стоянов
Любак
EU_BG_akademika
Мънцата
10 posters
Страница 1 от 1
МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗАЩОТО ИАРА СА БЕЗСИЛНИ
Към всички Бургазлии , които милеят и за сладководния риболов - ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ - СПЕШНО !
[You must be registered and logged in to see this link.]
Re: МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ЗАЩОТО ИАРА СА БЕЗСИЛНИ
То хубу Заре, ама след като ИАРА са безсилни, какво могат да направят риболовците ИАРА въобще не са безсилни според мен, нужно е малко повече воля, както и малко по-солени глоби
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Вчера, тоя дето ми закара колата до Варна, е Самоковлия, та се заприказвахме за риболов....
Питам го ходи ли на Искър, че му е под носа, а той ми вика, абе само мрежи пускам чат пат....
Викам абе не те ли е страх ИАРА конфискуват па и глоби...
Той вика, абе ква ИАРА, той всеки ден е при мен за услуги, даже като събере риба от други мрежи и ми носи,аз си замъкачах, след малко вика, ако искаш обади се да пуснем и докато чакаме нощеска да се напием. Аз викам абе, не е за мен тази работа, аз съм за спорта, а на мрежи съм ловил в морето с години. И той тогава даде малко назад и вика, е аз само колкото за ядене, за в къщи, не ловя за търговия...
Тааа, не че не може ИАРА, а не иска...............
И как няма да е така като един човек отговаря за целия самоковски дял на язовира.....
Първо и слънцето къде е слъне половин земя огрява, цялата не може, второ един човек и го е страх и подкупен, абе загубена система. Кой знае колко чиновци пърдят по столовите в агеницията, кютат на раздути щатове и чакат пенЦията, а да се върши същинска работа, хора няма............
Питам го ходи ли на Искър, че му е под носа, а той ми вика, абе само мрежи пускам чат пат....
Викам абе не те ли е страх ИАРА конфискуват па и глоби...
Той вика, абе ква ИАРА, той всеки ден е при мен за услуги, даже като събере риба от други мрежи и ми носи,аз си замъкачах, след малко вика, ако искаш обади се да пуснем и докато чакаме нощеска да се напием. Аз викам абе, не е за мен тази работа, аз съм за спорта, а на мрежи съм ловил в морето с години. И той тогава даде малко назад и вика, е аз само колкото за ядене, за в къщи, не ловя за търговия...
Тааа, не че не може ИАРА, а не иска...............
И как няма да е така като един човек отговаря за целия самоковски дял на язовира.....
Първо и слънцето къде е слъне половин земя огрява, цялата не може, второ един човек и го е страх и подкупен, абе загубена система. Кой знае колко чиновци пърдят по столовите в агеницията, кютат на раздути щатове и чакат пенЦията, а да се върши същинска работа, хора няма............
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Докато не се промени закона и бракониерите да ги затварят поне за месец заедно с глоба и конфискация, нещата няма да се променят.
Вая вече е забранена - Екологична зона някаква, но това не пречи всеки ден по отсечката от стадиона до отбивката за Горно Езерово да има стотина рибари с коли, които ловят освен таранката и шаранчета по 500-600 грама.
Нима ИАРА не виждат или не знаят, винаги като съм се обаждал са на другия край на областа или ей сега идват и ....... няма имотикона със среден пръст.
Чувството за безнаказаност надделява над това човек да сезира органите и да дреме като изпразнен "член" в очакване нещо да се случи.
Те и заради това се събраха 15-20 човека на протеста за Ясна поляна и за пристанището, а всички по седенки и паланки ревът че било така.
Вая вече е забранена - Екологична зона някаква, но това не пречи всеки ден по отсечката от стадиона до отбивката за Горно Езерово да има стотина рибари с коли, които ловят освен таранката и шаранчета по 500-600 грама.
Нима ИАРА не виждат или не знаят, винаги като съм се обаждал са на другия край на областа или ей сега идват и ....... няма имотикона със среден пръст.
Чувството за безнаказаност надделява над това човек да сезира органите и да дреме като изпразнен "член" в очакване нещо да се случи.
Те и заради това се събраха 15-20 човека на протеста за Ясна поляна и за пристанището, а всички по седенки и паланки ревът че било така.
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
strijok написа:...........
.......
А това върши ли ти работа ?
[You must be registered and logged in to see this image.]
=============================
А тази ми е любимата.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
това руска бабка...
Крупний кукиш
Крупний кукиш
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Ква иара,кви 5 лева????
Знаят поименно мрежарите и прекупвачите на рибата....
Знаят поименно мрежарите и прекупвачите на рибата....
петко стоянов- ...........................
Брой мнения : 1320 Рожд.дaта : 19.03.1973
Години : 51
Гледах го тоя резил:4506ea66aafe7f.....особено като видя нагли мангали главата ми странно олеква....имах чувството че това инспекторче, журналистите насила са го изкарали от канцеларийката да им прави показно!
Не може мангалите безпрепятствено да си събират мрежите пред погледа на ИАРА и камерите!!!!!
Не може мангалите безпрепятствено да си събират мрежите пред погледа на ИАРА и камерите!!!!!
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Е, нали видя че може, аз пък се чудя къде е полицията че и гранична даже били там, за какво ли
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
Ако не беше толкова жалко щеше да е много смешно. Актове срещу неизвестен извършител, а той неизвестният си събира мрежите пред очите им И другото което ми идва на голям яд е, че акцентират за приходите в държавата а не за популацията на рибата и за хилядите та ако не и милиони който си плащаме билетите и ловим в обезрибени водоеми. Все ми се струва, че е крайно време да се организираме по региони и да......... си пием ракията по водоемите поне веднъж месечно
Гледайте какво става тука
В какви размери се лови ,а колко пъти не са били хванати....а?Лошо ми става като си помисля....и на всичко отгоре са били осъдени вече....нямам думи
В какви размери се лови ,а колко пъти не са били хванати....а?Лошо ми става като си помисля....и на всичко отгоре са били осъдени вече....нямам думи
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Егати и наглеците.500 кила.... И това сигурно го практикуват всеки ден.
Така като смятам,не е от глад.
Осъдени,ама не са лежали.Сега да видим,ще ги тикнат ли в зандана,и ще лежат ли и старaта присъдa.
Така като смятам,не е от глад.
Осъдени,ама не са лежали.Сега да видим,ще ги тикнат ли в зандана,и ще лежат ли и старaта присъдa.
Последната промяна е направена от ПЛУВЧО на Пет 21 Юни 2013 - 11:36; мнението е било променяно общо 2 пъти
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Мисля, че еЖко предлага вариант: http://www.gofishingbg.com/t6238-topic
icokanev- ...........................
Брой мнения : 3874 Рожд.дaта : 02.02.1963
Similar topics
» Шефът на ИАРА подаде оставка!
» ИАРА - централата идва във Варна
» ИАРА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ
» ИАРА - централата идва във Варна
» ИАРА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing