Какво ще кажете?
+19
вакрил
Тихомир
roko koko
Marco Polo
Петър Василев
Мънцата
host200
ТАРАЛЕЖ
Шморхи
gogolisec
HAZART
icokanev
СЪНДИ
yankosan
Светозар Върбанов
Tiho Todorov
sllipi1
петко стоянов
strijok
23 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Какво ще кажете?
Аз смятам, че трябва да е достатъчно ангажиращо, та да събуди спортната злоба в участниците, но не толкова, че да се крият тайни, такъми, "места" и прочие и да се стига до скандали като по другият форум и другото състезание. Идеята за...грамота, някаква пръчка, машинка, воблер...доволно е това! Повече не е нужно.
Никой не знае наградният фонд на Париж - Дакар, но победителите се помнят. Във Формула 1 победителите всяка година са много и парите са много, но не се помнят като победителят от Дакар!
Така мисля аз де...
А, и разни от типа на "дисквалифициран щото срал на брега" са тъпизми! Като ти се сере, сери си от лодката бре!
ШегувКам се. Правилата трябва да ги има, но да не са свирепи както на други състезания.
Никой не знае наградният фонд на Париж - Дакар, но победителите се помнят. Във Формула 1 победителите всяка година са много и парите са много, но не се помнят като победителят от Дакар!
Така мисля аз де...
А, и разни от типа на "дисквалифициран щото срал на брега" са тъпизми! Като ти се сере, сери си от лодката бре!
ШегувКам се. Правилата трябва да ги има, но да не са свирепи както на други състезания.
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Като начало можем да си спретнем едно мероприятие на 6,7 и 8 септември на яз.Жребчево.
1 ден Състезание за скоростно влачене на "банан" на зиг-заг.Печели който най-дълго издържи и не повтори маршрут.Вечерта грандиозна заря.
2 ден Състезание с водни ски.Вечерта грандиозна заря.
3 ден Акробатика с джетове.Награждаване.
Като начало можем да си спретнем едно мероприятие на 6,7 и 8 септември на яз.Жребчево.
1 ден Състезание за скоростно влачене на "банан" на зиг-заг.Печели който най-дълго издържи и не повтори маршрут.Вечерта грандиозна заря.
HAZART- ...........................
Брой мнения : 1109 Рожд.дaта : 06.10.1969
Години : 55
HAZART написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Тоа па ,деЦки игри некакви,направо да минаваме на мъжките-вечерта надяждане и надпиване ,сутринта надповръщане и надсиране
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56
HAZART написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Аз ще съм съдия,победител е този с най-бързия бабан
yankosan- ...........................
Брой мнения : 140 Рожд.дaта : 05.01.1976
Години : 48
Васе, идеята е много добра, но си мисля, че ако това се случи, ще бъде организиран контра турнир по спортна стрелбаHAZART написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Ден първи. Тренировка - стрелба по движеща се на зиг-заг мишена
Ден Фтори. Старт на състезанието - всеки състезател има право на неограничен брой изстрели. Печели този, който свали най-много движещи се мишени
Ден трети. Поради липса на повече мишени се пристъпва директно към награждаване. Въпреки, че състезанието е по стрелба, организаторите решават да раздадат нестандартни награди:
1 място - Лодка
2 място - Извънбордов двигател
3 място - Сонар
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Искам лодка.......
СЪНДИ- ...........................
Брой мнения : 2852 Рожд.дaта : 03.09.1958
Години : 66
Ми ако имаш пушка, може и да те огрееСЪНДИ написа:Искам лодка.......
Ммм-даааа тогава ще изпълня древния Асеновградски ритуал "въженца за здраве" т.е. нарязват се пет-шест.....стотин килограма сезалови въженца по 5-6 метра и се разхвърлят във водата.Колкото повече въжета се навият на пропелера толкова по-плодородна ще е годината.Ако пък мотора е "Mercury" годината ще е добра и откъм финанси.
Петър Василев написа:Състезанията ще се провеждат само на Жребчево и в Поморие...
Правилно, бат' Петьо! Въпреки, че Копринка е малко по-централен, Жребеца е "по-проигран". А, Поморие си е хит за всички!
Повече ми харесва ПРЕДЛОЖЕНИЕ -то на Васко!
Марине, много е добра идеята за стрелбата , но мен лично самия транспорт на тъщата до водоема би ме отегчил, !
icokanev- ...........................
Брой мнения : 3874 Рожд.дaта : 02.02.1963
Години : 61
Петьо още малко и нещата ще се нагласят.Ето затова ви защото какво е форумно състезание без проглушаващото "Удряииииии...."на Живко закачливият тон на "Тините" "Риба да не видиш" "Неможачи" и прочие форумни бисери.Накрая всичко ще си легне ката масло на филия.
Тихомир- ...........................
Брой мнения : 745 Рожд.дaта : 03.11.1968
Петър Василев написа:
Kaто гледам, работата май тръгна на ...............я
Работата е опечена .Тука всички са навити като на прасе опашката,само се казва датата и които е свободен долита на уреченото място.Самите мероприятия се организират в движение на място(обикновено се получава по-добре от дългото тъкмене). Важното е да има настроение,усмивки и блаженство.
Съгласен съм с идеята. Стига да мога, ще участвам и в тези мероприятия. Веднъж вече ходих на тролинг състезание с .. Уфимката и да ви кажа хич не ми беше скучно ... на брега!
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
[You must be registered and logged in to see this link.]
славеe написа:Състезанието ще се проведе,на язовир Жребчево,7 и 8 септември.
Сборен пункт на 7септемви 7часа на вода пред полуострова.Правиме един списък,на момента,всеки дава по 20лв,като парите до стотинка отиват в наградния фонд,
Първа награда вззима половината,втора и трета делат другата половина.Ако на некой
не му се дават кинти,може и да не дава,просте нема да земе нищо.
ПРАВИЛА
Пизнава се само сом.
Примамки,кой кавито има.
Лодки кой какво намери.
Двигатели всякакви,може и на гребла.
Пръчки,по две на човек_
Първия ден се влачи до вечерта 20часа,втория до 14.30
Всеки да си носи стол и некаква масичка,вечерта за збирката.Ядене и пиене,всеки да си носи кой каквото иска.
Правилата могат да се променят и допълват във всеки един момент,стига да има мнозинство.
Таман щях да пиша...
Меко казано ми е тъпо..
И сега кво?
Как беше лафът...?
"Не сакам я да съм добре, сакам Вуте да е зле!"
Меко казано ми е тъпо..
И сега кво?
Как беше лафът...?
"Не сакам я да съм добре, сакам Вуте да е зле!"
Marco Polo- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 01.04.1968
Ами то цялата идея с дискриминирането си бе тъпа, та...положението сега е мизерно и миризливо като обществен кенеф.
Накрая ще има 26 състезания с по трима участници...натам отиват нещата.
Накрая ще има 26 състезания с по трима участници...натам отиват нещата.
Никога няма да се оправим!
Абсолютно съм съгласен с Марко Поло ,на кой толкова му нараниха самочувствието и достойнството , че правим контра състезание, като митингите за и против правителството.
Кое е толкова дискриминационното на състезанието, че не мие много ясно , никой не са го накарали да участва на сила ,нали се събираме да се видим .
Напълно разбирам ако си правим наше състезание независимо от другото, но не мога да разбера да правим наше състезание на пук на официалното щото някой се чувства дискриминиран,състезанието не е пенсия , която сме си заслужили със работа и ни се полага по право.
Кое е толкова дискриминационното на състезанието, че не мие много ясно , никой не са го накарали да участва на сила ,нали се събираме да се видим .
Напълно разбирам ако си правим наше състезание независимо от другото, но не мога да разбера да правим наше състезание на пук на официалното щото някой се чувства дискриминиран,състезанието не е пенсия , която сме си заслужили със работа и ни се полага по право.
host200- ...........................
Брой мнения : 1915 Рожд.дaта : 10.12.1976
Години : 47
Не съм имал нищо такова предвид,когато реших и ние да спретнем нещо подобно на състезание братле!host200 написа:Абсолютно съм съгласен с Марко Поло ,на кой толкова му нараниха самочувствието и достойнството , че правим контра състезание, като митингите за и против правителството.
Нито ще е истинско сътезание ,а просто ей така като се събираме да си направим малко густо,а тя каква стана??????
Явно ,че не сме дорасли още за такива работи.
Няма смисъл,,,извинявайте ,че направих това предложение!
Аз пък не съм съгласен,Хости!!
Нали е състезание,нали е "отворено"..Уж??
По-скоро се превръща в частно парти-само за поканени! Това с ограниченията за участие е жалко !
Достатъчна си е рекламата,няма нужда от допълнителни бариери!
..и още! Видях го момчето от "Булстар:-корав симпатяга е! Не го познавам.
Но,не е ли по-добре да има пряка конкуренция в едно състезание за да се видят предимствата и грешките,спрямо останалите марки?
Може ли да се зарадва истински победителя.Когато знае,че неговият най-силен конкурент е нямал право да участва?? Примерно..
Нали е състезание,нали е "отворено"..Уж??
По-скоро се превръща в частно парти-само за поканени! Това с ограниченията за участие е жалко !
Достатъчна си е рекламата,няма нужда от допълнителни бариери!
..и още! Видях го момчето от "Булстар:-корав симпатяга е! Не го познавам.
Но,не е ли по-добре да има пряка конкуренция в едно състезание за да се видят предимствата и грешките,спрямо останалите марки?
Може ли да се зарадва истински победителя.Когато знае,че неговият най-силен конкурент е нямал право да участва?? Примерно..
Последната промяна е направена от ТАРАЛЕЖ на Съб 20 Юли 2013 - 13:25; мнението е било променяно общо 1 път
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Години : 50
славеe написа:Състезанието ще се проведе,на язовир Жребчево,7 и 8 септември.
Сборен пункт на 7септемви 7часа на вода пред полуострова.Правиме един списък,на момента,всеки дава по 20лв,като парите до стотинка отиват в наградния фонд,
Първа награда вззима половината,втора и трета делат другата половина.Ако на некой
ПРАВИЛА
Пизнава се само сом.
Примамки,кой кавито има.
Лодки кой какво намери.
Пръчки,по две на човек_
Всеки да си носи стол и некаква масичка,вечерта за збирката.Ядене и пиене,всеки да си носи кой каквото иска.
Правилата могат да се променят и допълват във всеки един момент,стига да има мнозинство.
Ей тук от долу трябваше да се напише,че този цитат не е от нашият форум,а е от ''Манията'',,,,така мисля аз де!!!!!!!!!!!!!
Имаше линк,а после линка изчезна незнам си къде???
Накрая май пак ще стане така,че ГоФИШИНГА навива хората да не участват в състезанието,сигурен съм ,че чак до там ще стигнем
, ,както и Пайк ме пита веднъж,,, ,,а бе,ти ли си тоя ,който е казал,че ,който пише в Манията е предател????
Грешката е моя, аз махнах линка и сложих цитата на негово място! Съжалявам за което Трябваше да пиша че цитата не е от нашия форум, но не съобразих, че не всички знаят поименно членовете тук! Щото при нас няма Славее Подбудите ми нямат нищо общо с някакво деление на форуми или нещо подобно, просто не искам такива теми да циркулират свободноПетър Василев написа:славеe написа:Състезанието ще се проведе,на язовир Жребчево,7 и 8 септември.
ПРАВИЛА
Пизнава се само сом.
Примамки,кой кавито има.
Лодки кой какво намери.
Пръчки,по две на човек_
Ей тук от долу трябваше да се напише,че този цитат не е от нашият форум,а е от ''Манията'',,,,така мисля аз де!!!!!!!!!!!!!
Имаше линк,а после линка изчезна незнам си къде???
Накрая май пак ще стане така,че ГоФИШИНГА навива хората да не участват в състезанието,сигурен съм ,че чак до там ще стигнем
, ,както и Пайк ме пита веднъж,,, ,,а бе,ти ли си тоя ,който е казал,че ,който пише в Манията е предател????
Мнението ми за въпросното състезание съм го изразил още снощи в Манията, преди темата да се дискутира тук! Ето го:
Мънцата написа:Идеята е ясна, всички срещу Булстар :? Лично аз ще се въздържа. Причините са няколко:
1. Действително правилата на Меркюри Опън са дискриминационни, но както казах и преди - който плаща, поръчва музиката.
2. Участвам, или не на Меркюри опън, в никакъв случай няма да отида, за да правя сечено на колегите, които ще участват!
3. Улисани в подробностите от търговски характер, някои от Вас забравят, че освен за подготовка, организация, награден фонд, скара-бира и пр., немалка сума се дава и за зарибяване!
Има и още, но предполагам, че това ще е най-вървежната тема през следващите дни, така че има време :D А и нямам нито намерение, нито желание да влизам в спорове и конфликти с когото и да е тук, заради някакво състезание
Ако датите са различни, бих участвал на драго сърце! И понеже съм сигурен, че ще направите това "състезание", имам едно предложение - ЦЕЛИЯТ награден фонд да отиде за зарибяване, или някаква благотворителна кауза! Примерно тази [You must be registered and logged in to see this link.]
Бай дъ уей - правилата тук също са уеко дискриминационни - второ и трето място взимат еднаква награда :D
Славе, нещо лично към теб, кефиш ме по принцип! :D
Ето и темата, който го интересува - [You must be registered and logged in to see this link.]
Последната промяна е направена от Мънцата на Съб 20 Юли 2013 - 13:59; мнението е било променяно общо 1 път
Момчета идеята за наше си състезание е много добра и нищо против нямам това,колкото по често се виждаме по добре.
Просто ми се струва , че идеята е провокирана от това ,че има някакви ограничения за участие в другото състезание .
Просто ми се струва , че идеята е провокирана от това ,че има някакви ограничения за участие в другото състезание .
Няма нищо такова.host200 написа:Момчета идеята за наше си състезание е много добра и нищо против нямам това,колкото по често се виждаме по добре.
Просто Марко като пусна темата за Меркюри ми дойде идеята ,когато се срещаме и най вече на тези две срещи, като тази на Жребчево(Хищническата) и Поморие(националната) да си организираме нещо като състезание за по-интерестно,,нищо друго не съм имал предвид!
Нещо не сме се разбрали явно
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
» Какво ще кажете за лодка Сompass 440GT или ЕРЛИЮРТ 450 SANDY LX.......D
» Какво влакно
» Какво ще кажете за лодка Сompass 440GT или ЕРЛИЮРТ 450 SANDY LX.......D
» Какво влакно
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing