Почивка в Гърция ?
+28
Янко
JimBeam
divein
mitko_aks
Любак
dobria1
triatomov
s4etovod
chapara
Tiho Todorov
marvin
Elfi
gloupan
Тедо
ivojekov_vet
antares
тони котев
nikinenov
4o4o
icefire
vvt1970
Pavkata 1977
EU_BG_akademika
D.Dimitrov
gogo26
max
Петър Василев
paynera
32 posters
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Почивка в Гърция ?
Здравейте приятели
Досега не сме почивали в Гърция , та сме се замечтали
Ако можете препоръчайте нещо , па Ше почерпите . Интересува ни самостоятелна къща с двор и барбекю . Ще сме 6 - има възрастни с 4 деца .
Ако не съм в правилния раздел се извинявам предварително
Досега не сме почивали в Гърция , та сме се замечтали
Ако можете препоръчайте нещо , па Ше почерпите . Интересува ни самостоятелна къща с двор и барбекю . Ще сме 6 - има възрастни с 4 деца .
Ако не съм в правилния раздел се извинявам предварително
Tiho Todorov- ...........................
Брой мнения : 2535 Рожд.дaта : 19.06.1976
Години : 48
Re: Почивка в Гърция ?
Аз малко съм резерве откъм Византииците.Виж Турция си е друга бира.Има невероятни оферти на база олл-инкузив за без пари направо.
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Наистина,друга бира еpaynera написа:Аз малко съм резерве откъм Византииците.Виж Турция си е друга бира.Има невероятни оферти на база олл-инкузив за без пари направо.
Доста изгорели туристи има ,но не от слънце де, ами от тези ''направо без пари'' оферти
123
Като няма е кофти ...... Аз само един пьт се прецаках ...Мармарис такьв мальк плаж и толкова морски таралежи не бях виждал ....добре че поне нямаше пяськ та си шляпах по чакьла а оситеПетър Василев написа:Наистина,друга бира еpaynera написа:Аз малко съм резерве откъм Византииците.Виж Турция си е друга бира.Има невероятни оферти на база олл-инкузив за без пари направо.
Доста изгорели туристи има ,но не от слънце де, ами от тези ''направо без пари'' оферти
Последната промяна е направена от max на Чет 20 Фев 2014 - 21:46; мнението е било променяно общо 1 път
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
В Турция сме били . Като цяло сме доволни ... + големи комплекси , качествена храна в огромни количества ... - скапани плажове , мизерия извън комплексите ...
В турските ол-инклузиви си нещо като пуяк в птицеферма,затворен в лъскав комплекс с дебели англичани и те угояват ударно
Пробвайте на Тасос,острова е много красив и приятен.
Пробвайте на Тасос,острова е много красив и приятен.
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Години : 53
Действително Тасос не е лош вариант.
На мен ми хареса Алики не само като местенце за риболов/не че такъв имаше/ но и като за неколкодневна почивка с деца.
Малко закътано плажче до сами кръчмичката позволяващо постоянен визуален контрол над малчуганите без да се пържиш директно на слънцето. Буквално ти си под асмата, жената пред теб на шезлонга/безплатен/ и хлапето на два метра си се плицика в чисто и плитко моренце....... ако можеше и да не говорят..... направо рай.
[You must be registered and logged in to see this image.]
На 200 метра са къщичките на братовчедката на кръчмарката с кухнички, барбекю и градина. В едната кръчмичка готвят и чудни супички и местни манджички на поносими цени, а къщичките са по 25 евро на вечер. Няма молове и магазини наоколо и ако на заминаване пристигнеш малко преди тръгването на ферибота ще те ощавят само за дребни подаръчета от магазините за сувенири около пристанището.
За подробности звънкай.
Доста хора от форума го знаят местенцето. Когато ние ходихме наоколо бяха само българи и се оказа, че местните са ни свикнали с номерата и дори си подсвиркваха песнички на Азис и Галена.
На мен ми хареса Алики не само като местенце за риболов/не че такъв имаше/ но и като за неколкодневна почивка с деца.
Малко закътано плажче до сами кръчмичката позволяващо постоянен визуален контрол над малчуганите без да се пържиш директно на слънцето. Буквално ти си под асмата, жената пред теб на шезлонга/безплатен/ и хлапето на два метра си се плицика в чисто и плитко моренце....... ако можеше и да не говорят..... направо рай.
На 200 метра са къщичките на братовчедката на кръчмарката с кухнички, барбекю и градина. В едната кръчмичка готвят и чудни супички и местни манджички на поносими цени, а къщичките са по 25 евро на вечер. Няма молове и магазини наоколо и ако на заминаване пристигнеш малко преди тръгването на ферибота ще те ощавят само за дребни подаръчета от магазините за сувенири около пристанището.
За подробности звънкай.
Доста хора от форума го знаят местенцето. Когато ние ходихме наоколо бяха само българи и се оказа, че местните са ни свикнали с номерата и дори си подсвиркваха песнички на Азис и Галена.
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
йелати си узните човеко от че го утепамD.Dimitrov написа:бяха само българи и се оказа, че местните са ни свикнали с номерата и дори си подсвиркваха песнички на Азис и Галена.
йебем ти форду.....
Лорду!!!
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Аз лично съм предубеден към Турция и това лято ще почиваме в Гърция.
Ето тук:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ще се настаним в къща обзаведена с всичко необходимо на 5км. от горепосочените плажове.
Не мога да ти пратя линк,защото имота не е пуснат в интернет пространството,но цената е около 60лв. на семейство.
Ето тук:
Ще се настаним в къща обзаведена с всичко необходимо на 5км. от горепосочените плажове.
Не мога да ти пратя линк,защото имота не е пуснат в интернет пространството,но цената е около 60лв. на семейство.
Ние от няколко години ходим на Тасос в тази къщичка
и по тия плажове
и в подобни кръчмички
Даже нямаме и чадъри,под боровете около кръчмата който иска спи,който иска яде,къпе се,ходи за риба....пълна свобода не я заменям за никакви ол-инклузиви.Всяка вечер сме в различна част от острова.Отвсякъде имаш около половин час път докато се прибереш....абе това е почивка.
и по тия плажове
и в подобни кръчмички
Даже нямаме и чадъри,под боровете около кръчмата който иска спи,който иска яде,къпе се,ходи за риба....пълна свобода не я заменям за никакви ол-инклузиви.Всяка вечер сме в различна част от острова.Отвсякъде имаш около половин час път докато се прибереш....абе това е почивка.
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Благодаря Ви .
Ще се поослушаме още малко и решаваме . Тасос определено блазни
Ще се поослушаме още малко и решаваме . Тасос определено блазни
за рибари с лодка препоръчвам това място до Н. Мармарас - не са къщи, а студиа, но има голямо барбекю, а домакинът е много приятен... Като исках да си измия лодката с градинския маркуч последния път и го питах "Може ли...?", той с усмивка ми отговори "Ама разбира се, чувствайте се като у дома си - ако нещо не може, аз ще Ви направя забележка!"
ПС: Уловистите места за дорадо са на 200м от хотела, а лодката може да си закотвяте точно отпред...
ПС: Уловистите места за дорадо са на 200м от хотела, а лодката може да си закотвяте точно отпред...
Тедо дай линк за мястото, ако може!
vvt1970- ...........................
Брой мнения : 725 Рожд.дaта : 23.09.1970
Години : 54
Бих препоръчал тази търсачка : [You must be registered and logged in to see this link.]
Значи , като си поиграеш малко с търсачката и зададеш съответните дестинации , географска местност , град -селце-къмпинг и т.н. Задаваш също брой хора или каквото там желаете да наемете хотел, студио , бунгала или къмпинг , излизат цените има и снимки в повечето случаи на дадените места.
За повечето места има безплатно анулиране на резервацията.
Сезонът в Гърция започва горе-долу от 15 Юни до края на Август , поне за северна Гърция е така, та ако изберете дати извън това време, например от началото на Май до началото на Юни или пък Септември , ще попаднеш на доста добри оферти като цена.
Надявам се да намерите това което търсите и пожелавам да изкарате една готина ваканция.Това може да е първото ти посещение на южната ни съседка , но аз съм убеден ,че няма да е последното !
Значи , като си поиграеш малко с търсачката и зададеш съответните дестинации , географска местност , град -селце-къмпинг и т.н. Задаваш също брой хора или каквото там желаете да наемете хотел, студио , бунгала или къмпинг , излизат цените има и снимки в повечето случаи на дадените места.
За повечето места има безплатно анулиране на резервацията.
Сезонът в Гърция започва горе-долу от 15 Юни до края на Август , поне за северна Гърция е така, та ако изберете дати извън това време, например от началото на Май до началото на Юни или пък Септември , ще попаднеш на доста добри оферти като цена.
Надявам се да намерите това което търсите и пожелавам да изкарате една готина ваканция.Това може да е първото ти посещение на южната ни съседка , но аз съм убеден ,че няма да е последното !
icefire- ...........................
Брой мнения : 23 Рожд.дaта : 06.07.1971
Мяркал съм оферти за цели къщи, като в повечето случаи се дават за минимум седмица и цената варира - от около 800 евра извън сезона до над 1500 евра в пика. Някои са с басеини само за наематерлите на къщата и със самостоятелен двор. Но......по памет бяха доста на юг. В северната част по-скоро студиа, ако ги намерите едно до друго е добре. Аз лично с 4 деца в една къща не бих отишъл да почивам, щото става мазало, ама вие си знаете.
4o4o- ...........................
Брой мнения : 57 Рожд.дaта : 09.07.1978
Години : 46
Има къщи и за по-малко пари... Колкото повече деца заедно, по-лесно се гледат... Виж, много жени на едно място става... терариум...
На Талата-Каламици къмпингът е много голям и има "мобилни къщи" демек бунгала за 4 и за 6 човека - много удачен вариант е 2 такива бунгала. Децата има къде да играят без да се притесняваш... Иначе в къща най-вероятно ще е само един двор и излизаш на улицата/шосето...
Ние сме стигали до 6 деца и те направо изпаднаха в екстаз...
Тука тествахме "едноместното" кану...
Тая май я пусках веднъж вече...
Не забравяйте да си вземете лодка, водни ски, рингове, банани... Кой каквото има - за разлика от черноморието, тук можете да ги оставите директно на плажа заедно с чадъри, шезлонги, кърпи и детски играчки и няма никой да ги пипне...
На Талата-Каламици къмпингът е много голям и има "мобилни къщи" демек бунгала за 4 и за 6 човека - много удачен вариант е 2 такива бунгала. Децата има къде да играят без да се притесняваш... Иначе в къща най-вероятно ще е само един двор и излизаш на улицата/шосето...
Ние сме стигали до 6 деца и те направо изпаднаха в екстаз...
Тука тествахме "едноместното" кану...
Тая май я пусках веднъж вече...
Не забравяйте да си вземете лодка, водни ски, рингове, банани... Кой каквото има - за разлика от черноморието, тук можете да ги оставите директно на плажа заедно с чадъри, шезлонги, кърпи и детски играчки и няма никой да ги пипне...
И така и не е така..................както писах - човека си знае. За Талата съм обаче напълно съгласен, за деца особено е приказка. Че и лавраци има доста в залива............при подходящо време .
Мисля си, че къща за 10 души, дори и през септември под 100 евра на ден трудно, много трудно, особено ако търсят нещо по-прилично. В интерес на истината сезона септември в Гърция последно време взе доста да се засилва. 2012 в Сарти след 6ти септември нямаше пукнат човек, а лято 2013 пак по същото време 5-15 септември едвам се настанихме и нямаше място къде да си паркираме колите, говорихме с местните и те викат такова чудо не е било. Пък времето и през двете години си беше все е днакво - приказка.
Мисля си, че къща за 10 души, дори и през септември под 100 евра на ден трудно, много трудно, особено ако търсят нещо по-прилично. В интерес на истината сезона септември в Гърция последно време взе доста да се засилва. 2012 в Сарти след 6ти септември нямаше пукнат човек, а лято 2013 пак по същото време 5-15 септември едвам се настанихме и нямаше място къде да си паркираме колите, говорихме с местните и те викат такова чудо не е било. Пък времето и през двете години си беше все е днакво - приказка.
4o4o- ...........................
Брой мнения : 57 Рожд.дaта : 09.07.1978
Каква е цената на нощувката и ако може някакви кординати.Тедо написа:за рибари с лодка препоръчвам това място до Н. Мармарас - не са къщи, а студиа, но има голямо барбекю, а домакинът е много приятен... Като исках да си измия лодката с градинския маркуч последния път и го питах "Може ли...?", той с усмивка ми отговори "Ама разбира се, чувствайте се като у дома си - ако нещо не може, аз ще Ви направя забележка!"
nikinenov- ...........................
Брой мнения : 324 Рожд.дaта : 16.03.1978
Тедо написа:Има къщи и за по-малко пари... ......
На Талата-Каламици къмпингът е много голям и има "мобилни къщи" демек бунгала за 4 и за 6 човека - много удачен вариант е 2 такива бунгала. Децата има къде да играят без да се притесняваш... ....
Абсолютно, спал съм за 15 лева на човек в Аспровалта, в квартира с обзаведена кухня.
Прекрасно място:
Това е плажа на Каламици, а в съседния залив е къмпинга, един от най-добрите които съм виждал.
Моя съвет е да влезнеш в интернет и да разгледаш обстойно офертите за Гърция.
Постоянно излизат всякакви оферти, на Нова година ходих в Серес с пакетна оферта и съм изключително доволен, на цена по-ниска от всяка българска оферта получихме екстра качество.
тони котев- ...........................
Брой мнения : 827 Рожд.дaта : 21.08.1966
Години : 58
Отново благодаря за новите мнения . За децата нямаме притеснения , дето казва Тедо ..., колкото повече толкова по-добре . Това за Аспровалта и Каламици тепърва ще го погледна . Искаме на децата да им е готино , ние сме ясни ... по сенките с биричка и мезе в ръка
nikinenov написа: ....Каква е цената на нощувката и ако може някакви кординати.
Цената варира в широки граници според сезона и стаята - аз лично не се интересувам къде е най-евтино, щото разликите в цифрите са минимални, а в предлаганите удобства - огромни!
Най-добре се свържете директно - [You must be registered and logged in to see this link.]
Такааа , засега нещата се пооформят в посока Никити . Явно ще е сложно да наемем цяла къща само за нас , та оглеждаме такива в комплекс . Имам такъв въпрос ... мога ли с гуменетка да преплацикам до отсрещно островче и да преплакна некой цръв . Ако ще ми конфискуват всичко , направо да отивам на Вурвиру със стотинките . Тасос и Керамоти отпаднаха окончателно .
Тишо, разгледай това:
http://www.makishouse.com/bg/
Намира се в Метаморфози, което граничи с Никити, близо е до брега и центъра, обновено е миналата година и е доста приятно място, летувал съм там няколко пъти. А с лодката не се прави на юнак, ако си с българска регистрация. За риболов от лодка трябва да имаш гръцка регистрация и гръцки билет. Използвай я за превоз, от брега никой не ти търси нищо.
Разгледай и това:
Намира се в Метаморфози, което граничи с Никити, близо е до брега и центъра, обновено е миналата година и е доста приятно място, летувал съм там няколко пъти. А с лодката не се прави на юнак, ако си с българска регистрация. За риболов от лодка трябва да имаш гръцка регистрация и гръцки билет. Използвай я за превоз, от брега никой не ти търси нищо.
Разгледай и това:
antares- глоб.модератор
Брой мнения : 1966 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 64
antares написа:Тишо, разгледай това:
Намира се в Метаморфози, .....
Бил съм в Метаморфози има хубави места за пребиваване, но плажа не е хубав. Но с кола можеш да обикаляш и спираш където ти харесва. В Ag. Nikolaus можеш да си вземеш лодка под наем. На един стълб на парче дъска имаше Реклама за лодки под наем. Звъннах и след 10 мин. ми докараха една голяма лодка с конзола тента и всичко необходимо, в това число 2 туби с бензин. Гъркът ми каза, струва 60 евра за ден, даде ми една карта и каза карай. Това беше в 9 сутринта, върнахма се на смрачаване и доплатихме за бензина който сме изразходвали. Беше прекрасна разходка децата само за това си спомнят
ivojekov_vet- ...........................
Брой мнения : 227 Рожд.дaта : 18.09.1958
Години : 66
За разходка можеш спокойно да си влизаш с твойта ("гумена") лодка, само не се навирай по плажове, където има хора, а няма лодки...
Риболов официално не може да се практикува от лодка без лиценз, но аз не съм чул за конфискувана лодка по тази причина...
Риболов официално не може да се практикува от лодка без лиценз, но аз не съм чул за конфискувана лодка по тази причина...
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 1 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing