Да помогнем на Златко
+27
divein
Tiho Todorov
DimityrK
krezo_bg
А.Христов
antares
baralya
ДЯДО ИВАН
ПЛУВЧО
Plamen
Стефан Добрев
Петър Василев
dobria1
mdesov
chapara
vvt1970
EU_BG_akademika
Мънцата
Моряка
ТАРАЛЕЖ
fishmaster
max
Любак
Венци
КИРО
D.Dimitrov
недялко радков
31 posters
Страница 2 от 5
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Да помогнем на Златко
EU_BG_akademika написа:Идеята беше да внасяме по 5 лв на месец
Та издигам предложението отново на дневен ред.....
Доброволен членски внос-5лв на месец
Аз съм за
Това отдавна трябваше да го приемем (дори да не е доброволен ами задължителен,ама за начало нека е доброволно)
Аз съм с 2 ръце за тази идея
п.п.Недялко,понеже съм на антибитици и малко ме е страх да излизам в този студ когато и да минеш покрай Проектантска звъни ми (имаш ми тел. ) ще скокна и ще дам 20 лева
Момчета,аз имам решение на въпроса и е много лесен и всички могат да допринасят без да се ущетят парично
Стига да ми имате вяра ,разбира се!
Могат да се събират доста парички за отрицателно време.
Ще обесня на Академика,защото това мога да го напиша само на лични.
Който се интересува и иска да помага да звънне или пише на Академика ,той ще му обясни за какво става дума.
п.п.Нищо незаконно няма!
Стига да ми имате вяра ,разбира се!
Могат да се събират доста парички за отрицателно време.
Ще обесня на Академика,защото това мога да го напиша само на лични.
Който се интересува и иска да помага да звънне или пише на Академика ,той ще му обясни за какво става дума.
п.п.Нищо незаконно няма!
Мога да помогна.Имам човек,който работи с варненската болница и доставя консумативи там.Ако напишете за какво точно става въпрос,цената ще бъде съвсем друга.Дайте точните названия на планки и др неща по-бързо за да има време за доставка.
Стефан Добрев- ...........................
Брой мнения : 304 Рожд.дaта : 15.12.1954
Години : 69
И аз се включвам с 20 лв. Недялко, кажи само кога и как е удобно да ти ги предам! Мога и аз да намина, имам ходения тук-там из града тея дни.
Plamen- ...........................
Брой мнения : 1777 Рожд.дaта : 12.04.1974
Години : 50
То е ясно,че ще участвам.Е... с малко( ),но от сърце...
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Стефан Добрев написа:Мога да помогна.Имам човек,който работи с варненската болница и доставя консумативи там.Ако напишете за какво точно става въпрос,цената ще бъде съвсем друга.Дайте точните названия на планки и др неща по-бързо за да има време за доставка.
Утре или вдругиден ще попитаме доктора дали можем да осигурим ние имплантите и да каже какво точно трябва.Ако се съгласят,и ще пиша какво точно трябва.Ако ти не можеш да помогнеш,ще видим дали MAX не може.Между другото има вариант да го оперират и в София,още не е окончателно решено,но така или иначе имплантите ще са едни и същи.Ще имам яснота до 2-3 дни.
недялко радков- ...........................
Брой мнения : 1066 Рожд.дaта : 10.07.1965
Години : 59
Не питай само един доктор и то тоя който ще го оперира и иска имплантите. Вземи едно копие на епикризата и поискай второ и трето мнение, ако искаш сканирай ми бумагите и ми ги прати. Жената веднага ще провери за кво иде реч. Обикновено тия фирми и дофторите са като чук и наковалня и по средата им е пациента.....Така че точно тоя доктор....................недялко радков написа:
Утре или вдругиден ще попитаме доктора дали можем да осигурим ние имплантите и да каже какво точно трябва.
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Аз лично бих се възползвал от тази опция!EU_BG_akademika написа: ако искаш сканирай ми бумагите и ми ги прати. Жената веднага ще провери за кво иде реч.
Знам че ви е притеснено Недялко, но тук разума говори.
Струва ми се, че знам за какво става въпрос.....
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
Тези разговори с докторите ги водят брат му,дъщеря му и приятелката му.Те са взели мнения от няколко различни неврохирурзи тук а сега се опитват да направят връзка със софийски.Всички са казали,че единствения шанс е операцията,има изместване на гръбнака следствие на две дискови хернии.За да се намести на място има нужда от тази импланти.Имат познат неврохирург във военна болница в София,където казват,че са най-добрите.
Епикриза няма как да взема,той е още в болницата,а тя се дава при изписване.Евентуално мога да поискам копие от резултата от ядрено- магнитния резонанс,но все пак решенията се взимат от най-близките,там не мога да се меся.
Епикриза няма как да взема,той е още в болницата,а тя се дава при изписване.Евентуално мога да поискам копие от резултата от ядрено- магнитния резонанс,но все пак решенията се взимат от най-близките,там не мога да се меся.
предлагам да спрем да даваме акъл на хората ,а да помогнем с някой лев ,кой колкото може ,Недялко ще звъна тея дни да ти дам моята помощ....за Златко!!!
fishmaster- ...........................
Брой мнения : 236 Рожд.дaта : 21.04.1974
Години : 50
Да много са добри, по ирония на съдбата съпругът на колежка на жена ми беше завеждащ това отделение. На скоро почина от тумур в мозъка. Въпреки, че обикаляше цял сват да прави скъпо платени опереции в частни клиники и имаше своя школа в невро-хирургията, неговите ученици не успяха да го спасят.недялко радков написа: Имат познат неврохирург във военна болница в София,където казват,че са най-добрите.
Не давам акъли, но е направено каквото трябва.....
Ще се оправи човека..... :
Аз съм 100% сигурен че от моя познат ще са инплантите (да кажат фирмата ) другото е лесно.Спестявайки му пари ги спестяваме от всички който помагат в каузата.D.Dimitrov написа:Аз лично бих се възползвал от тази опция!EU_BG_akademika написа: ако искаш сканирай ми бумагите и ми ги прати. Жената веднага ще провери за кво иде реч.
Знам че ви е притеснено Недялко, но тук разума говори.
Струва ми се, че знам за какво става въпрос.....
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
И аз ще се включа в събирането на средсва. Утре се прибирам и ще се чуя с Недялко.
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Години : 52
Гутката кацна ли или да пускам брат и с още 20лв.?ДЯДО ИВАН написа:И аз ще се включа в събирането на средсва. Утре се прибирам и ще се чуя с Недялко.
По последни данни работата се насочва към екипа на Романов във София и мисля,че това е най-доброто.Разбрах,че той предоставя възможността да си набавим сами имплантите,така,че MAX да се готви да помага!
Ако ще им трябва нещо транспорт, или друга помощ, аз съм на разположение с колата
Давай сметката Недялко.
Капка по капка.....
Капка по капка.....
baralya- ...........................
Брой мнения : 1075 Рожд.дaта : 14.11.1967
Години : 57
На линия съм от трети утре тръгвам за Бг. ще свърша работа на 99,9% стига дй нее нещо много специфично.До 3 ти обаче искам точно да знам какво е необходимонедялко радков написа:По последни данни работата се насочва към екипа на Романов във София и мисля,че това е най-доброто.Разбрах,че той предоставя възможността да си набавим сами имплантите,така,че MAX да се готви да помага!
И от мен участие по сметката в понеделник!
antares- глоб.модератор
Брой мнения : 1966 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 64
Привет колеги,
Проследих написаното в темата и също искам да се включа с възможната за мен помощ. Аз обаче нямам време за банкови преводи поради отдалечеността на моята месторабота от града. Ако има други като мен:
Няма ли някаква възможност, да се срещнем в неделя да кажем на буната в Аспарухово и да съберем това, което всеки може да задели?
Само предложение.
Ако това не се приеме очаквам колегата Недялко Радков да сподели как мога да му оставя моите средства.
Поздрави,
Проследих написаното в темата и също искам да се включа с възможната за мен помощ. Аз обаче нямам време за банкови преводи поради отдалечеността на моята месторабота от града. Ако има други като мен:
Няма ли някаква възможност, да се срещнем в неделя да кажем на буната в Аспарухово и да съберем това, което всеки може да задели?
Само предложение.
Ако това не се приеме очаквам колегата Недялко Радков да сподели как мога да му оставя моите средства.
Поздрави,
А.Христов- ...........................
Брой мнения : 305 Рожд.дaта : 16.12.1976
Години : 47
С Ники няма да се надскачам,не че не бих могъл.Фирмата ни се занимава с този бизнес отдавна и ще предложа цена,стига да знам за какво става въпрос.За да не занимавам аудиторията с глупости давам телефон 0887016579.Весели празници
Стефан Добрев- ...........................
Брой мнения : 304 Рожд.дaта : 15.12.1954
Години : 69
Хубаво е да има конкуренция и при правенето на добрини Глобъл медикъл е фирмата на мойте приятели предполагам че на доставни цени ще са нещата и предложиха помощ и при избирането на екип може да се разчита (не са много хората за който бих гарантирал но тука съм на 100%).Стефан Добрев написа:С Ники няма да се надскачам,не че не бих могъл.Фирмата ни се занимава с този бизнес отдавна и ще предложа цена,стига да знам за какво става въпрос.За да не занимавам аудиторията с глупости давам телефон 0887016579.Весели празници
Времето наистина окъсява.
Аз също съм готов с малка сума но от сърце но не зная как и по какъв начин тука от Нова Загора
да преведа парите или да ги дам на някой на ръка който има връзката по на тъй с цел знаем каква.
Тел.за връзка 0899104979.-Красимир(крезо).
Аз също съм готов с малка сума но от сърце но не зная как и по какъв начин тука от Нова Загора
да преведа парите или да ги дам на някой на ръка който има връзката по на тъй с цел знаем каква.
Тел.за връзка 0899104979.-Красимир(крезо).
krezo_bg- ...........................
Брой мнения : 954 Рожд.дaта : 04.11.1960
Години : 64
Споко ,дойде Гугутката !!! Дал съм ги на Миро да ги предаде на Недялко. 20 лв от теб и 30лв от мен Дано да се съберат паричките и да успеем да помогнем на момчето.max написа:Гутката кацна ли или да пускам брат и с още 20лв.?ДЯДО ИВАН написа:И аз ще се включа в събирането на средсва. Утре се прибирам и ще се чуя с Недялко.
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Години : 52
Към колегите от страната които няма как да преведат по технически причини напомням, че имам готовност и желание да предоставя парички от тяхно име за каузата. Ще ми ги върнат когато могат.
Тел: 0878200118
Тел: 0878200118
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 2 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing