ДА ПОМОГНЕМ ......
+30
Pretor
недялко радков
strijok
vatus
Monkeyshoulder
Любак
Моряка
max
EU_BG_akademika
antares
gogata1
vsiak
СЪНДИ
А.Христов
icokanev
bsgold
efo
D.Dimitrov
ktv
КИРО
chapara
roko koko
Петър Василев
Pavkata 1977
Венци
ПЛУВЧО
ДЯДО ИВАН
YordanDanev
justinian
nasco2
34 posters
Страница 1 от 5
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ДА ПОМОГНЕМ ......
IBAN: BG58STSA93000022338340
BIK: STSABGSF
Банка ДСК
По-лесният вариант е ,Недялко Христов Радков.
Основание-захранване на сметка,таксата е 1.50 лв.,това от клон на ДСК.
Момчета искам да споделя една идея с вас – с оглед на това че стойностни хора си отидоха без време , дано в по-добър свят от този.
Идеята е да съберем, а защо не и постоянно да се събират средства в сметката на Форума или посочена за целта, за да може да се помага на семействата при такива трагедии.
На погребението на Булти коментирахме с Веско, Ватуса и още колеги от другите форуми как да помогнем на семейството. Малцина , само най-близките му приятели знаят как са живели - нищета, зверски лишения, почти без мебели, момчетата споделиха, че дори апартамента в който живеят не е бил техен, а на баща му, който бил голям чешит и дори от наемите почти нищо не давал.
Въпреки че случаят е бил спешен, родното ни здравеопазване задължава здравните осигуровки да са платени – факт. Роднините на Митака са ги платили, но след като вече той не е имал нужда от тях.
Та направи се предложение да съберем някой лев, кой каквото може да отдели и да го дадем на жена му.
Споделям го с вас заради това - момчетата ще пуснат теми в На риба и неговия форум - та искам да попитам за вашето мнение, е ли възможно и ние тук да направим нещо подобно, естествено с одобрението на всички.
Знам че Митака бе чешит и приличаше на себе си, дори и аз имах сблъсък с неговата тъмна страна, но знам че и доста хора докосна с човечността си да не говорим за разказите му.
Да не бъркаме егото с човещината – както каза Киро.
Верно е че всички имаме проблеми, но някак си е хубаво да се помогне на живите след такава загуба.
За съжаление идеите назряват след като човек се сблъска неколкократно с подобни неприятни ситуации.
И Вакрил и Тянката и Митака си отидоха изненадващо и без време, длъжни сме да се извиним на Тянката и Вакрил и техните семейства, за това че идеята идва малко късно.
Надявам се да разберете и подкрепите идеята.
BIK: STSABGSF
Банка ДСК
По-лесният вариант е ,Недялко Христов Радков.
Основание-захранване на сметка,таксата е 1.50 лв.,това от клон на ДСК.
Момчета искам да споделя една идея с вас – с оглед на това че стойностни хора си отидоха без време , дано в по-добър свят от този.
Идеята е да съберем, а защо не и постоянно да се събират средства в сметката на Форума или посочена за целта, за да може да се помага на семействата при такива трагедии.
На погребението на Булти коментирахме с Веско, Ватуса и още колеги от другите форуми как да помогнем на семейството. Малцина , само най-близките му приятели знаят как са живели - нищета, зверски лишения, почти без мебели, момчетата споделиха, че дори апартамента в който живеят не е бил техен, а на баща му, който бил голям чешит и дори от наемите почти нищо не давал.
Въпреки че случаят е бил спешен, родното ни здравеопазване задължава здравните осигуровки да са платени – факт. Роднините на Митака са ги платили, но след като вече той не е имал нужда от тях.
Та направи се предложение да съберем някой лев, кой каквото може да отдели и да го дадем на жена му.
Споделям го с вас заради това - момчетата ще пуснат теми в На риба и неговия форум - та искам да попитам за вашето мнение, е ли възможно и ние тук да направим нещо подобно, естествено с одобрението на всички.
Знам че Митака бе чешит и приличаше на себе си, дори и аз имах сблъсък с неговата тъмна страна, но знам че и доста хора докосна с човечността си да не говорим за разказите му.
Да не бъркаме егото с човещината – както каза Киро.
Верно е че всички имаме проблеми, но някак си е хубаво да се помогне на живите след такава загуба.
За съжаление идеите назряват след като човек се сблъска неколкократно с подобни неприятни ситуации.
И Вакрил и Тянката и Митака си отидоха изненадващо и без време, длъжни сме да се извиним на Тянката и Вакрил и техните семейства, за това че идеята идва малко късно.
Надявам се да разберете и подкрепите идеята.
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
Re: ДА ПОМОГНЕМ ......
За, разбира се!
antares- глоб.модератор
Брой мнения : 1966 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 64
Съгласен съм, приятели.
justinian- глоб.модератор
Брой мнения : 917 Рожд.дaта : 05.02.1970
Години : 54
justinian написа:Съгласен съм, приятели.
vsiak- ...........................
Брой мнения : 45 Рожд.дaта : 01.02.1968
Години : 56
Да разбира се, аз подкрепям идеята.
YordanDanev- ...........................
Брой мнения : 627 Рожд.дaта : 25.02.1976
Години : 48
Аз по въпроса за събирането няма да се обаждам, защото ми омръзна. Като дадете сметка ще пусна нещичко
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
И аз ще се включа. Може да не ви се вярва ,но вчера си мислех - как ли е семейството на Тянката ??? Дали и те нямат нужда от помощ ??? Някой от форума има ли на идея как са ???
ДЯДО ИВАН- ...........................
Брой мнения : 2923 Рожд.дaта : 14.10.1972
Съгласен съм за такова начинание!
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Твърдо ЗА !!!
Венци- ...........................
Брой мнения : 1393 Рожд.дaта : 06.07.1978
Години : 46
И аз съм =За=.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
Не, не назряват тогава, аз направих предложение още, мисля 2010г, тия които се знаем и сме по активни, отговорни и прочее, участници, във форума, да си определим доброволна месечна вноска, която всеки да внася в определена сметка и да имаме пари за когото и каквото се наложи....strijok написа:
Обадиха се 5-6 човека в подкрепа и дотам. После, още на два пъти правих същото предложение по разни трагични поводи, пак се появиха няколко гласа и пак предложението изтече като пясък през пръсти.
Сега го правя отново същото предложение, наистина за последен път и ще го направя с конкретика.
Тъй като моряка ми спомена, че съм обсъждан за ковчежник, аз първоначално му отказах, но тъй като предложението е основно мое, бих се нагърбил с известна ангажираност, ако наистина има хора които редовно ще внасят месечна вноска. Аз ще бъда от тях. 2010 предложих 5лв, но смятам, че сега е по реално, да са 10, тъй като покупателната способност на 5лв намаля около два пъти за 5 години.
На практика нещата ги виждам така:
Аз ще отворя една депозитна сметка, на мое име в подходяща банка с онлайн банкиране. Месечните вноски ще се правят в тази сметка. Киро като администратор(или друг който изберете), отваря картова, сметка в същата банка, ще видя коя банка предлага най голям брой карти към една картова сметка и колко струва все пак това. До колкото съм наясно почти във всеки по голям град имаме по един модератор, който ще получи карта за картовата сметка. Тези карти ще трябва да ги поръча титуляра на картова сметка, но това не е сложно, става с ксеро копие от личната карта, за когото е предназначена банковата карта и се посочват офисите в които да се получат картите.
При това положение, аз при нужда ще прехвърлям пари от депозитната в картовата сметка, съответният, модератор отива тегли ги и ги употребява по предназначение. Колко и какви пари ще прехвърлям към картовата сметка, ще решаваме чрез гласуване на вносителите на месечната вноска. Аз всеки месец на последният ден от месеца ще пускам тук извлечението за целият месец, постъпили суми, изразходвани суми и банковите разходи. А от картовта сметка извлечение може да изисква нейният титуляр или упълномощено лице, но не мисля, че ще е нужно. Ще изберем банка при която тегленето от неин банкомат е безплатно и таксата за обслужване на картите е годишна.Така картите няма да са всеки месец назад, а разходите ще са само по депозитната сметка, при картите ще са веднъж годишно. Предлагам само на Петьо, ако му потрябват пари за хостинг/поддъжка, на форума, да мога да му прехвърля веднага чрез paypal, а той ще си носи отговорността за тяхното разходване. Аз ще мога да прехвърлям пари, независимо къде съм, даже и от телефона, стига да има сигнал разбира се....
Това е моето, наистина последно предложение по този въпрос, допълвайте, давайте идеи и ако сме сериозни хора нека най накрая решим този въпрос
п.п. Поемам също така ангажимента, като се преселя при Въки, Тянката и Булти, моите наследници да издадът на форума, целят наличен остатък към момента и достъпът до сметката чрез онлайн банкиране.
Прав си приятелю, надявам се и другите сега ще се съгласят с теб и ще може да се задвижи машината.
Аз се наемам да бъда един от хората които ще отговарят за региона на Бургас.
Аз се наемам да бъда един от хората които ще отговарят за региона на Бургас.
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Амиииии.... по разумен вариант от това дето е предложил Академичето не мога да си представя!
Подкрепям изцяло!
Подкрепям изцяло!
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
За сега за сайта не са нужни пари .Купихме достатъчно кредити .
Като вземат да свършват(а това няма да е скоро) ще се обадя.
Като вземат да свършват(а това няма да е скоро) ще се обадя.
Предлагам да пуснете темата като важна, тъй като повечето хора избягват тема със заглавие да: "Да помогнем...."
Потрай малко Академиче,гласим и други неща в момента.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Съгласен съм .Като се избистрят нещата кажете какво сте решили .
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
EU_BG_akademika написа:Предлагам да пуснете темата като важна, тъй като повечето хора избягват тема със заглавие да: "Да помогнем...."
И да е : "Да помогнем, ако можем или когато можеме", че инак не е благозвучно
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Не те разбрах! Ама що ли имам чувството, че допълнителни коментари от подобен род не биха помогнали никому! За това иде реч все пак.chapara написа:EU_BG_akademika написа:Предлагам да пуснете темата като важна, тъй като повечето хора избягват тема със заглавие да: "Да помогнем...."
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
D.Dimitrov написа:Не те разбрах! Ама що ли имам чувството, че допълнителни коментари от подобен род не биха помогнали никому! За това иде реч все пак.chapara написа:EU_BG_akademika написа:Предлагам да пуснете темата като важна, тъй като повечето хора избягват тема със заглавие да: "Да помогнем...."
Ами в подкрепа думите на Академика-да не звучи отблъскващо, задължаващо и да се избягва темата. Демек ако сега не можем да имаме предвид за по нататък. А иначе ако не изказваме чувствата си за да сугестираме съфорумците би било по добре Предложението ми беше в конструктивен смисъл, ако е излишно има си началници - да го изтрият
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 1 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing