ДА ПОМОГНЕМ ......
+30
Pretor
недялко радков
strijok
vatus
Monkeyshoulder
Любак
Моряка
max
EU_BG_akademika
antares
gogata1
vsiak
СЪНДИ
А.Христов
icokanev
bsgold
efo
D.Dimitrov
ktv
КИРО
chapara
roko koko
Петър Василев
Pavkata 1977
Венци
ПЛУВЧО
ДЯДО ИВАН
YordanDanev
justinian
nasco2
34 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ДА ПОМОГНЕМ ......
Идеята е да се спести таксата за превод, ако 10 човека от Бургас, внасят по банка и средно превода е кинта, това са 10 кинта за пари които така или иначе ще се върнат пак в Бургас. Така че има резон, макар че, ако Цветан Василев, съвестно си беше правил преводите, вместо да ги събира на ръка, КТБ можеше и да не фалира....D.Dimitrov написа:
Не разбирам точно идеята
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Точно заради банковите такси решихме така.
Тук на място кой колкото има на сърце и възможност, ще се включи.
Има и една друга подромност, че ситуацията с паричната помощ е малко деликатна и не знаем как ще реагира съпругата на Булти. Ще се опитаме да разговаряме по този въпрос с нея, но все още раната от загубата на мъжа и е още много прясна, а и тя е много горда жена и едва ли в този момент ще признае, че има нужда от финансова помощ. Обмисляхме и друг вариант, ако съберем пари да му направим някаква паметна плоча някъде на морският бряг на едно от любимите му места. Но категорично рещение още няма.
Ще трябва бургазлии да се съберем и да го обсъдим.
Тук на място кой колкото има на сърце и възможност, ще се включи.
Има и една друга подромност, че ситуацията с паричната помощ е малко деликатна и не знаем как ще реагира съпругата на Булти. Ще се опитаме да разговаряме по този въпрос с нея, но все още раната от загубата на мъжа и е още много прясна, а и тя е много горда жена и едва ли в този момент ще признае, че има нужда от финансова помощ. Обмисляхме и друг вариант, ако съберем пари да му направим някаква паметна плоча някъде на морският бряг на едно от любимите му места. Но категорично рещение още няма.
vatus- ...........................
Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68
ОК. Пак ще дадем.
vsiak- ...........................
Брой мнения : 45 Рожд.дaта : 01.02.1968
Години : 56
Това ще е ваша задача,от нас,ще се помъчим да съберем някакви средства.vatus написа:........ Но категорично рещение още няма.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Регистрирах се тука само заради тази тема и чак сега я видях. В неговия форум се казвах Флипо.
Както и да е....
Ние от Бургас имаме идея да се съберем около датата, когато стават 40 дни от смъртта на Булти.
А тя е - 02. Април. (току що ги сметнах дните)
Тогава ще съберем и нашите пари.
Помислете дали ще има краен срок събирането на пари по банков път и до кога е разумно да е той.
Ватусе, тая плоча няма да е толкова скъпа, че да е от значение сумата за нея.
Както и да е....
Ние от Бургас имаме идея да се съберем около датата, когато стават 40 дни от смъртта на Булти.
А тя е - 02. Април. (току що ги сметнах дните)
Тогава ще съберем и нашите пари.
Помислете дали ще има краен срок събирането на пари по банков път и до кога е разумно да е той.
Ватусе, тая плоча няма да е толкова скъпа, че да е от значение сумата за нея.
Monkeyshoulder- ...........................
Брой мнения : 9 Рожд.дaта : 30.04.1974
Години : 50
Към края на март ще видим какво сме направили,
после ще решим как да стигнат парите до вас.
после ще решим как да стигнат парите до вас.
КИРО- мир на праха му
Снощи си мислех за същото предложение , да не се разкарваме по банки . На мен лично ми е трудно да ходя по банки . Идеята е добра не само за превода на Булти а за всички подобни начинания .vatus написа:Точно заради банковите такси решихме така.
Тук на място кой колкото има на сърце и възможност, ще се включи
gogata1- ...........................
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Добре ве, защо трябва да ходите по банки, всички банки имат онлайн банкиране вече, отиваш в която банка си, казваш искам достъп до електронно банкиране, даваш си личната карта, след 10 мин ти дават един запечатан плик. Прибираш, се влизаш в сайта на банката/секция онлайн, вкарваш user and pass от плика, веднага те кара да си създадеш нови, и като се справиш успешно си виждаш сметката......gogata1 написа:
Снощи си мислех за същото предложение , да не се разкарваме по банки . На мен лично ми е трудно да ходя по банки .
И там има меню със всякакви преводи. Отиваш на съответният превод който искаш пишеш данните и пращаш сумата. По този начин е стотинки, защото не ангажираш служители, не хабиш хартия и не броят и пренасят пари.
Аз Имам електроннно банкиране на 7 места започнах 2003г
Бях един първите българи в epay.bg и в paypal. Освен тях имам Skrill, Neteller, ОББ, Райфайзен и Експес банк от оня ден за форума......
Непрекъснато местя разни пари и то по цял свят. Никога не ми се е загубила една стотинка.....
Само трябва да се спазват 2-3 условието да влизаш в банкирането ЕДИНСТВЕНОот сайта на банката, да не записваш паролите за достъп на компа от който влизаш а да речем ги качваш криптирани в нета някъде на лично пространство, места такива много. Това е докато ги научиш. А най добре е да ползваш електронрн подпис както ползвам аз, но и без него става....Какво само пищите срещу това ходене по банки. Големи, компютърно грамотни мъже...
Пфууу
Ти май ще почнеш сам да си лепиш лодката.......EU_BG_akademika написа:.......... Големи, компютърно грамотни мъже...
Пфууу
КИРО- мир на праха му
Абе който иска готов съм да помогна, ще му кажа какви две програмки да си качи и гарантирам 100% че улавят всеки опит за проникване.КИРО написа:
Ти май ще почнеш сам да си лепиш лодката.......
Няма страшно само да се спазва това което казвам, взема ли да си лепя сам лодката, на тебе банка няма да ти требе, пенцията можеш и от пощата да си я взимаш
КИРО написа:Ти май ще почнеш сам да си лепиш лодката.......EU_BG_akademika написа:.......... Големи, компютърно грамотни мъже...
Пфууу
Не по главата Кире, ....... че ще следва момчето.
По коляното, че и дълго боли.
Това момче, .....Академичето де .... скоро ще му правим =мечка=, ама де да видим.
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Здравейте,
до колкото разбрах има някаква неприемственост между различните рибарски форуми в Бг. (което не е повода на това ми включване). Виждам, че във форума na.riba - подводната секция, също много хора са се включили да изкажат съболезнования.
Конкретният ми въпрос е - имате ли нещо против да пуснем там тази сметка от тук за събиране на пари. Идеята е, че така се увеличат броя колеги, които я виждат. Съответно - се увеличава вероятността за по-голяма сума, т.е. повече се помага, каквато е идеята.
до колкото разбрах има някаква неприемственост между различните рибарски форуми в Бг. (което не е повода на това ми включване). Виждам, че във форума na.riba - подводната секция, също много хора са се включили да изкажат съболезнования.
Конкретният ми въпрос е - имате ли нещо против да пуснем там тази сметка от тук за събиране на пари. Идеята е, че така се увеличат броя колеги, които я виждат. Съответно - се увеличава вероятността за по-голяма сума, т.е. повече се помага, каквато е идеята.
Monkeyshoulder написа:..................
Конкретният ми въпрос е - имате ли нещо против да пуснем там тази сметка от тук за събиране на пари.
Правилно си разбрал, за взаимоотношенията между naRiba.com и нашият форум колега.
Аз лично нямам против това ти начинание, ..........НО!!!!!!!!
се съмнявам ТАМ - хард-лайнерите, да ти разрешат такова начинание.
Волности от такъв род, ТАМ не се толерират, особенно когато идеята идва от Go Fishing BG.
Изчакай до утре и други колеги да кажат своето мнение по въпроса.
Тука груповото мислене/съгласуване работи по-добре и дава резултати.
Любак- глоб.модератор
Когато говорихме на погребението останах с впечатление че колегите които не са изгонени от На риба, ще пуснат тема като нашата. И аз съм на мнение, че няма да позволят дори и за това начинание да се споменава нашия Форум.
Определено ще е от полза и там да се пусне тема, но да няма нищо общо с името Go Fishing.bg.
Определено ще е от полза и там да се пусне тема, но да няма нищо общо с името Go Fishing.bg.
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
Аз мисля че ще е грешка пускането на сметката /там/ .Четьт ни и ще стане интрига ....и освен прехвьрчане на искри и отлюспването на още хора от /ония/ форум ,друго не вярвам да се получи.
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Аз също съм на мнение, че наша инициатива там няма да се погледне с добро
око... Но пък всеки лев ще е от полза за семейството! Много колеги от нашия форум имат регистрация там, та ако никой не е пуснал такава тема, или да прояви инициатива, без да ни намесва, или да предложи на някой от модераторите
там, например Кърцата, да я пусне.
око... Но пък всеки лев ще е от полза за семейството! Много колеги от нашия форум имат регистрация там, та ако никой не е пуснал такава тема, или да прояви инициатива, без да ни намесва, или да предложи на някой от модераторите
там, например Кърцата, да я пусне.
antares- глоб.модератор
Брой мнения : 1966 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 64
Strijok, запознахме се на погребението.
Конкретния ми въпрос е - дали мога да ползвам сметката от първия ти пост.
Ако собственика на сметката няма нищо против, аз нямам проблеми с останалото.
Какъв краен срок да сложа?
Тва трябва да се обсъди май и тука...
Конкретния ми въпрос е - дали мога да ползвам сметката от първия ти пост.
Ако собственика на сметката няма нищо против, аз нямам проблеми с останалото.
Какъв краен срок да сложа?
Тва трябва да се обсъди май и тука...
max написа:Аз мисля че ще е грешка пускането на сметката /там/ .Четьт ни и ще стане интрига ....и освен прехвьрчане на искри и отлюспването на още хора от /ония/ форум ,друго не вярвам да се получи.
А бе е@. и мамата на интригата, ...... вече им свикнахме.
Все пак целта е повече средства да се съберат.
Пък като са толкова отворени (naRiba.com), да си пуснат те пък тема и сметка отделно.
Но изглежда не им стиска на доста хора там, за такова начинание.
Последната промяна е направена от Любак на Чет 12 Мар 2015 - 10:34; мнението е било променяно общо 1 път
Любак- глоб.модератор
Баси! И ако за такива поводи ще сме разделени...... направо ме е срам!
Представете си ако това го прочетат хората на които искаме да помогнем!
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
Характерно за масата от нашия "народ" да са малодушни, пресметливи и завистливи. Стават агресивн, когато ги е страх или когато са безсилни. Там оправяне няма.
Ще съм благодарен да ми кажете само дали мога да ползвам сметката от първия пост.
Ще съм благодарен да ми кажете само дали мога да ползвам сметката от първия пост.
Съжалявам, извън темата е.
Колега, малко ми е неудобно да си говорим тук за разни неща, без да знам поне малкото ти име.
Човек с човек се среща, ......няма лошо да си знаем поне имената при общуване.
Аз съм Любомир Цветков от Варна, ...... викат ми Любак / Любака, ......а бе на който както му е удобно.
Жив и здрав бъди.
Monkeyshoulder написа:.............
Колега, малко ми е неудобно да си говорим тук за разни неща, без да знам поне малкото ти име.
Човек с човек се среща, ......няма лошо да си знаем поне имената при общуване.
Аз съм Любомир Цветков от Варна, ...... викат ми Любак / Любака, ......а бе на който както му е удобно.
Жив и здрав бъди.
Любак- глоб.модератор
Ами при регистрацията тука и аз си написах имената - Живо Панайотов. И че съм от Бургас написах. И написах, че основно заради тази тема се регистрирам - Ако може да съм полезен с нещо. После - може да ме изтриете от сайта си ..
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Monkeyshoulder написа:Ами при регистрацията тука и аз си написах имената - Живо Панайотов. И че съм от Бургас написах. И написах, че основно заради тази тема се регистрирам - Ако може да съм полезен с нещо. После - може да ме изтриете от сайта си ..
Живко, никой с нищо не иска да те обиди или, най-малкото, да те изтрие от сайта! Послушай ме, по-дъртичък съм, че и по-космат, май... , но в случая става въпрос за нещо, от което сме препатили...Изчакай малко, не се пали, ще решим нещата, без да се караме или трием някой! Тази история с другия форум си има и предистория, но това е друга тема.
Поздрави и търпение!
antares- глоб.модератор
Брой мнения : 1966 Рожд.дaта : 14.06.1960
Години : 64
На мен ми допада коректното представяне. И целта ти ми допада.Monkeyshoulder написа:. И написах, че основно заради тази тема се регистрирам - Ако може да съм полезен с нещо. После - може да ме изтриете от сайта си ..
Предпочитам пред разни регистрацийки с единствена цел да спестим някой лев от полезно инфо.
Не му е тук мястото май ама.... и от мен добре дошъл!
П.П. И няма да повярвам, че с тази кауза само се изчерпват интересите ти!
D.Dimitrov- глоб.модератор
Брой мнения : 1328 Рожд.дaта : 21.05.1970
Години : 54
Историята помни грозни картинки от този род,който Живко иска направи.D.Dimitrov написа:Баси! И ако за такива поводи ще сме разделени...... направо ме е срам!
Живко,не ме разбирай погрешно само,а виж за какво иде реч.
Преди 2-3години стана голямо наводнение в Харманли,на нашия колега Ресьора,
му се наводни магазинчето,като му знаем хала,решихме да помогнем.
Бати Сашо ( Санди ),реши и в наРиба да пусне темата,
ПУСНА Я - и стана една голяма МАМА,
накрая сумати хора от ГФ имаха БАНове.
И така не се разбра,защо администратора затри такава тема.
И още доста такива неща има.
И аз пиша там,но ако там хората искат да помогнат,да се организират.
Ако искаш,спомени че сме се задействали,но сметката давай само на ЛС.
Ако някой ти я поиска,защото всички подводничари пишат и тук,знаят за какво иде реч.
Живко,
Относно сайта на БУЛТИ.
И Петьо,и аз му помогнахме да го направи.
Камъчето на раздора беше stonetales- лека му пръст и на него,
просто в този форум хората не приеха неговите дълги разсъждения,та се наложи да го накажем
с БАН,от което пък Булти подскочи - и се получиха грозни сцени.
Не трябва да ги пиша тези неща,че хората вече не могат да се защитят,
но мисля че мога да ти декларирам точност в това изказване.
КИРО- мир на праха му
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing