Язовир Цонево 2015
+37
georgigeorgiev
EU_BG_akademika
max
чечо
Encho-master
Попа
gogo26
JimBeam
Моряка
rickosheth
Pesho N.Zagora
vanko4at
ribarya
divein
А.Христов
orkata
rikitikitavi
zhikata
мечока
КИРО
Кукураичо
RAAZIEL
ribarshe
ПЛУВЧО
Красен Матеев
emilh
Петър Василев
stefanov_hr
toci23
georg
Мънцата
Любак
mdesov
xpynxpyn
antares
roko koko
maxxx
41 posters
Страница 2 от 7
Страница 2 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Язовир Цонево 2015
Май са мрежи за воблери ?
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Здравейте другари,вчера подновихме риболовните си занимания ,които бяхме позанемарили напоследък.Риболовът ни незапочна по обичайния начин щот тъкмо се насочваме към първото място за риболов и нещеш ли мрежичка.Наложи се да я пообработим да станем на нищо,както и лодката,но както се досещате несъжаляваме.Не съм предполагал,че се хващат толкова риби в мрежата,затуй ще чуете че нареждам ама,който неще да чува да си изключи звука.
След това необичайно начало подновихме риболова и мога да кажа,че сме много доволни имаше си достатъчно кълванета и риби за екипажа.Рибите хващахме на 8-12 м.предпочитаха бели силикони или може би ние повече настоявахме на тях,че затуй.Имаше бая лодки в язовира и мисля,че повечето имаха резултати щот доста хора се обадиха от язовира на Жоро.Дали са хора от форума незнам.Извинявам се на едни колеги,пред които минахме докато тролихме щот нещо объркахме курса.Рибите не са на тролинг заиграхме се малко щото имаше доста риби на 7-10м.И традиционно малко снимки за онагледяване.
Тук малко резанцев на мрежата
[You must be registered and logged in to see this image.]
И вече първите резултати
Ами това е от вчера рапорт даден
След това необичайно начало подновихме риболова и мога да кажа,че сме много доволни имаше си достатъчно кълванета и риби за екипажа.Рибите хващахме на 8-12 м.предпочитаха бели силикони или може би ние повече настоявахме на тях,че затуй.Имаше бая лодки в язовира и мисля,че повечето имаха резултати щот доста хора се обадиха от язовира на Жоро.Дали са хора от форума незнам.Извинявам се на едни колеги,пред които минахме докато тролихме щот нещо объркахме курса.Рибите не са на тролинг заиграхме се малко щото имаше доста риби на 7-10м.И традиционно малко снимки за онагледяване.
Тук малко резанцев на мрежата
И вече първите резултати
Ами това е от вчера рапорт даден
emilh- ...........................
Брой мнения : 98 Рожд.дaта : 02.06.1964
Години : 60
да докладвам и аз от днес водата беше много мътнаептен като боза,но това не ни попречи да се забавляваме.времето супер,решихме да пробваме новата ми предобивка двутактово тохатсу доволно малко повече г ори ама няма пълна радост с багаж и двама 34км направи.За капо пак отървах капото ще кача и снимка на двигателя и рибата такава до момента не съм хващал може би ми е рекорд ако модераторите решат могат да я преместят снимката в трофеи [You must be registered and logged in to see this image.]
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Години : 48
Абе Емо и Другари, тез бЯли на абонамент ги работите!
rickosheth- ...........................
Брой мнения : 6 Рожд.дaта : 13.01.1971
Години : 53
Чичо Емо пак изби рибата, браво приятелю
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Браво Емич. И с мрежата доста добре се справихте
stefanov_hr- ...........................
Брой мнения : 27 Рожд.дaта : 30.12.1976
Години : 47
re
мрежата е на тия бракониери
[You must be registered and logged in to see this link.]
georgigeorgiev- ...........................
Брой мнения : 7 Рожд.дaта : 15.12.1976
Ей.... тея отдавна съм им хвърлил "око" и някой път ще взема и наистина ще им потопя кораба.
Преди време докато режех един герим на произволни парчета в близост до Козя река от отсрещния бряг със скоростта на ранен глиган при мен дойде да ми се кара някакъв бракониер /собственика на герима/. Позарадвах му се и тъкмо да го взема на абордаж видях, че човека е инвалид и му липсват части от едната ръка. Това е единственото което го спаси от сурвакане, но в крайна сметка му обясних, че другия път това няма да му помогне. В общи линии трябва всички заедно да се борим срещу тези безчинства. Още веднъж адмирации за постъпката на Емо и компания
Преди време докато режех един герим на произволни парчета в близост до Козя река от отсрещния бряг със скоростта на ранен глиган при мен дойде да ми се кара някакъв бракониер /собственика на герима/. Позарадвах му се и тъкмо да го взема на абордаж видях, че човека е инвалид и му липсват части от едната ръка. Това е единственото което го спаси от сурвакане, но в крайна сметка му обясних, че другия път това няма да му помогне. В общи линии трябва всички заедно да се борим срещу тези безчинства. Още веднъж адмирации за постъпката на Емо и компания
Много интересно ...много народ явно ги знае тия браконери,знаят им лодката ,мрежите и ги търпят
Няма ли някой да им тресне два камъка в лодката или в двигателя.....докато има такива паразити какво чакате от язовира???
Браво на Емо за реакцията му към мрежата
Няма ли някой да им тресне два камъка в лодката или в двигателя.....докато има такива паразити какво чакате от язовира???
Браво на Емо за реакцията му към мрежата
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Това сьбитие на яз.Искьр не може да се случи никога . Да има рибари и да си проверяват мрежата ???georgigeorgiev написа:мрежата е на тия бракониери
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Толкова много излети съм направил на яз.Цонево и никога не съм виждал контрол от страна на ИАРА. НО какво им дреме на тях днес са тука утре ги няма за какво да си развалят рахата .Смени ли се правителството сменят и тях.Тези бракониери много лесно могат да се закопчеят но от ИАРА не си гледат работата .Най редовно стоят около мрежите и си ги пазят и когато се навърташ около тях веднага пристигат
Винаги може да им се намери цаката и да им се вгорчи живота....да не влизам в подробности
Желание да има от рибарите посещаващи този язовир.......не овчедушие
Желание да има от рибарите посещаващи този язовир.......не овчедушие
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Не,няма да стане скоро тая работа колега,когато ние им извадихме мрежатаgogo26 написа:Винаги може да им се намери цаката и да им се вгорчи живота....:
се обадихме на ИАРА да дойдат и да сия преберат-и да вземат някакви мерки.Те дойдоха 4-човека с рацете в джобовете,без лодка без нищо-написаха си протокола и в един чувал едвам пребраха мрежата-с големи усилия да не се нацапат.На въпроса защо продължава това-с недомлъвки ми беше отговорено че-многократно са писали за тях,знаят ги добре,конфискували са и лодката-но веднага след това всичко отпада и им се връща лодката,от София не на местно ниво.Сед този отговор-нямах повече въпроси..............Всички четем и другите форуми-как се справят хората,защо да не може да се ходи с по две три лодки-и тараш само за мрежи......и както следва.....?????toci23 написа:Ето какво хванахме и ние днес на Цонвео
toci23- ...........................
Брой мнения : 38 Рожд.дaта : 23.01.1979
Години : 45
Ефект има от организираното сьбиране на мрежи Един вече си продаде местото на язовира беше си пуснал мрежата от двора направо ??? Но колегите свьршиха работа Аз пипна ли мрежа пьрво я режа после викам ИАРА .
max написа:Ефект има от организираното сьбиране на мрежи.
Лятото преподаваме уроци!
georg- глоб.модератор
Брой мнения : 4165 Рожд.дaта : 28.04.1974
Години : 50
То рязането на мрежи и герими е лесна работа,ама после тия гадини почват да пукат гуми и да тарашат колите
georg- глоб.модератор
Брой мнения : 4165 Рожд.дaта : 28.04.1974
Години : 50
Нарязана я дадохме на ИАРАmax написа: пьрво я режа после викам ИАРА .
И гумите са ни рязали,за това казвам няколко лодки-и едните докато вършеят из язовира с котвите-двама на брега при колесарите и колите да върят скарата,докато излязат другите и софрата ще е готоваsllipi1 написа:То рязането на мрежи и герими е лесна работа,ама после тия гадини почват да пукат гуми и да тарашат колите
toci23- ...........................
Брой мнения : 38 Рожд.дaта : 23.01.1979
Години : 45
Бройте ме и мен това лято. Включвам се в дружината с голямо удоволствие
С радиостанций сме ИАРА ако искат да си вьршат работата им трябва по един радар на язовир /3000лв е/ и мача приключва на 99% Вьпрос на желанйе е . На Ивайловград как е решен проблема ?sllipi1 написа:То рязането на мрежи и герими е лесна работа,ама после тия гадини почват да пукат гуми и да тарашат колите
Те се позняват яра като затръгват от Варна се обаждат на полицай от Дългопол,щот трябва да е по регион и от своя страна полицаят звънни на познатите си от ченге,и те така
Точно така е за съжаление. ИАРА трябва да направят "удара" съвместно с полицията, ако исках ефекта да е УАУУ. А звъннат ли на полицаите от Дългопол, те уведомяват тези тъпанари да изчезват веднага от гьола - факт. Както и да е. Аз също съм чувал, че пукали гими и т.н. Не, че няма да ми е интересно да вдигаме мрежи и да ги режем, но предпочитам да изчакам на брега до колите и колесарите някой да дойде с желание да прави вандалщини и аз да го хвана.... Ей там ми е силата голяма ръченица ще му играя
Тая работа се върши от сговорна дружина рано рано .И датата на лични.......
Здравейте колега!georgigeorgiev написа:Тая работа се върши от сговорна дружина рано рано .И датата на лични.......
Ще ме извините,но всички потребители минават първо от ТУК и ако желаеш сподели кой приятел ви е препоръчал сайта!
Благодаря!
Ами другари прясно прясно от язовира. Прекрасен ден с не много добри резултати за нас,
но все пак екипажа не е капо.Сутринта малко се зашмиткахме, защото рибите небяха по обичайните си места и отървахме сутришната активност. Имаше обаче доста по-успешни от нас екипажи.Въпреки това чичо Еди ни отсрами с две рибки една бяла ,която върнахме заради незадоволителен размер и един мазен костур. И малко фотки
бая си е мътничко
и костура
Ами май това ще е до забраната поздрави
но все пак екипажа не е капо.Сутринта малко се зашмиткахме, защото рибите небяха по обичайните си места и отървахме сутришната активност. Имаше обаче доста по-успешни от нас екипажи.Въпреки това чичо Еди ни отсрами с две рибки една бяла ,която върнахме заради незадоволителен размер и един мазен костур. И малко фотки
бая си е мътничко
и костура
Ами май това ще е до забраната поздрави
emilh- ...........................
Брой мнения : 98 Рожд.дaта : 02.06.1964
Години : 60
Страница 2 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 2 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing