Маринован сафрид/барбуна
3 posters
Страница 1 от 1
Маринован сафрид/барбуна
Почва днес голямата мама,има доста събран материал.
После ще довърша темата.
После ще довърша темата.
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: Маринован сафрид/барбуна
Към мариноването на сафрида една малка добавка,
от стар мой приятел рибар от Балчик лека му пръст.
Та той ми каза така : махай два санта от опашките
и то премахва нагарчаштия фкус!
Ррав излезе. " alt="" title="">
костреж- ...........................
- Регистриран на : 27.06.2011
Брой мнения : 273 Рожд.дaта : 09.07.1965
Години : 59
Re: Маринован сафрид/барбуна
Абе, Капитане, абе Кире, това в легена колко време ще се размразява, бе? Или ...
Питам, щот' ще чакам такава пратка и да не стане гаф по ЕКОНТ-а!
Питам, щот' ще чакам такава пратка и да не стане гаф по ЕКОНТ-а!
icokanev- ...........................
- Регистриран на : 12.09.2010
Брой мнения : 3874 Рожд.дaта : 02.02.1963
Години : 61
Re: Маринован сафрид/барбуна
Ице,риба по Еконта се праща в хладилна чанта,
нямаш никакви грижи ве,или:
като пращах тази година,в кашонче,но отвътре го "облякох"
със стиропор,и с рибата сложих и 4 половинки със замразена вода.
На другия ден в Кърджали,водата при получаването е била лед още.
Продължението на темата,
айде утре,че сега ме мързи със снимките да се занимавам.
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: Маринован сафрид/барбуна
Голяма шматка съм,тук забравих да довърша,не че нещо ново ще има,
ама ми беше интересна как ще се получи барбуната.
Пробвах я след първата сол - абе хареса ми като за начало.
Още малко в саламура,и понеже беше много дребна рибата (абе 1/3 отиде на котки и кокошки ),
12 часа в оцета,пак толкова изцеждане от оцета,и айде на "дансинга".
Фоторепортер е внучката.
Мисля че барбуната се получи по-добре от грацата.
Ама после младите ще кажат,не ги отделяхме,че бяхме бъктисали с тези ембриони,
аз затова такива не ги прибирам,после има голяма мама.
ама ми беше интересна как ще се получи барбуната.
Пробвах я след първата сол - абе хареса ми като за начало.
Още малко в саламура,и понеже беше много дребна рибата (абе 1/3 отиде на котки и кокошки ),
12 часа в оцета,пак толкова изцеждане от оцета,и айде на "дансинга".
Фоторепортер е внучката.
Мисля че барбуната се получи по-добре от грацата.
Ама после младите ще кажат,не ги отделяхме,че бяхме бъктисали с тези ембриони,
аз затова такива не ги прибирам,после има голяма мама.
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing
Нед 4 Авг 2024 - 23:36 by Димитър Маринчев
» Сезон 2024
Сря 31 Юли 2024 - 9:39 by boysa
» Зарибяване с пъстърва
Вто 21 Май 2024 - 14:05 by icokanev
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
Съб 18 Май 2024 - 19:37 by Димитър Маринчев
» Форумът осиротя
Пет 17 Май 2024 - 10:56 by icokanev
» Риболов на лихнос пред Каваците и Дюни
Чет 29 Фев 2024 - 11:35 by Димитър Маринчев
» Сезон 2023
Сря 21 Фев 2024 - 16:40 by boysa