Язовири около Варна - питания, коментари, съвети.
+48
стефко стефанов
Попа
paynera
недялко радков
gogata1
felippemassa
zhikata
Тянката
ПЛУВЧО
roko koko
maxxx
sllipi1
rap66
vstoikov
Val848
Атев
Pavkata 1977
ufo
Любак
georg
rikitikitavi
Кирил Калчев
Elfi
xpynxpyn
krasimir77
Венци
krasikostadin
nikgeo
fokobg
КИРО
Цецо
milen kordov
delisto44
ICO
maestroto
patter
Моряка
чечо
tatkoogi
ribarshe
lip4o
valeripetrov
Кико
savi aleksiev
andro68
Доктора
Мънцата
Димитур
52 posters
Страница 7 от 8
Страница 7 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Язовири около Варна - питания, коментари, съвети.
Тянака задължително по това време търси таранката в папура !Тянката написа:Днес завъртях едно класическо капо на Звънец.Три дни се чудих къде до отида днес,на Николаевка нямало риболов,на Киселово също,на Засмяново само дребна таранка.А на Звънец давало таранки над кило,на устието на реката.Информацията беше от достоверни източници,дори днес бяхме заедно с един от тях,но ден с ден не си прилича.Само един колега от Добрич направи 20тина таранки около 200 грама,застанал в самото устие в папурите.И ние бяхме на плитко,на 30м ваглера беше на 70см дълбочина.В други ден ще пробвам Ботево,дано е по-дащен язовира.Рапорт даден
gogata1- ...........................
Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 61
Такааа,след като в понеделник се капотирах на Звънец,днес направих един луд и динамичен риболов на Ботево.През целия ден шаранчетата кълвяха като луди.Докато приготвя мача,а и рЪната да се овложни,на двете дънарки ударите не спираха.След това минах само на риболов с мача,на 20м дълбочината беше 1,70 и рибоците се събраха на рЪната.Кефа беше на мах,шаранета до кило на плувка си беше кеф,плюс таранки.През деня шарковците си сменяха менюто,сутринта бял и торен,след това царевичка,после пак червей и така до 17,00ч.Аз доволен,рапорт даден
Тянката- мир на праха му
Брой мнения : 2013 Рожд.дaта : 06.04.1969
Години : 55
на Ботево как са условията сега,хайвер има ли таранката
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Години : 48
Таксата е ,делничен ден 10лв,събота и неделя 15лв.Аз риба не взех за консумация,таранката я подарих,а шаранчетата пак в язовира.За условията най-добре влезте в сайта на язовираsllipi1 написа:на Ботево как са условията сега,хайвер има ли таранката
Тянката- мир на праха му
Цял ден на яз.Манастир за 5 лв.
rap66- ...........................
Брой мнения : 705 Рожд.дaта : 04.02.1964
Години : 60
Дано от обявената 10 т. зарибена риба да е останала още,а не само плевел!
Последната промяна е направена от недялко радков на Чет 10 Апр 2014 - 20:12; мнението е било променяно общо 1 път
недялко радков- ...........................
Брой мнения : 1066 Рожд.дaта : 10.07.1965
Години : 59
Ще проверя при първа възможност. Мен ме интересуват таранките, а те не се плащат.
rap66- ...........................
Брой мнения : 705 Рожд.дaта : 04.02.1964
Години : 60
Защо ли ваучера важи точно по време на забраната ???
Тянката- мир на праха му
Здравейте и честит празник!
Днес напук на лошото време се юрнах по гьоловете. Риболовът се проведе на 7мия развъдник на Николаевка. Ами какво да ви кажа як бой на таранки и шаранета. Разпънах щеката на 11.5 м. Захраних с 10 топки храна и оттам нататък само стрелба на царевица. Общо взето шаранетата ги взех на царевица, а таранките на бял и торен.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Това е от мен.
Днес напук на лошото време се юрнах по гьоловете. Риболовът се проведе на 7мия развъдник на Николаевка. Ами какво да ви кажа як бой на таранки и шаранета. Разпънах щеката на 11.5 м. Захраних с 10 топки храна и оттам нататък само стрелба на царевица. Общо взето шаранетата ги взех на царевица, а таранките на бял и торен.
Това е от мен.
A ве бракониер - те костелаци ко Шъ ги праиш БЕ?
paynera- ...........................
Брой мнения : 2378 Рожд.дaта : 03.02.1973
Години : 51
Вили,нямаш ли мускулна треска сега ве?
Браво за кефа...
Браво за кефа...
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Пуснах ги да изхитреят малко, че много глупави още.paynera написа:A ве бракониер - те костелаци ко Шъ ги праиш БЕ?
Още не ама утре на 100 процента.КИРО написа:Вили,нямаш ли мускулна треска сега ве?
Браво за кефа...
Да предупредя колегите.
Вчера, на яз.Одринци са правили голяма хайка от ИАРА. Съставили са много актове, за риболов по време на ЗАБРАНА, въпреки, че пазвантите са минали и са си прибрали таксата. Нямало никакво значение, дали е арендован или не един водоем. Щом го нямало в списъка за свободни водоеми, значи е забранен, но не било пречка, арендаторите да си пускат мрежите
На яз.Плачи дол, поне арендаторите не пускат и връщат хората.
Вчера, на яз.Одринци са правили голяма хайка от ИАРА. Съставили са много актове, за риболов по време на ЗАБРАНА, въпреки, че пазвантите са минали и са си прибрали таксата. Нямало никакво значение, дали е арендован или не един водоем. Щом го нямало в списъка за свободни водоеми, значи е забранен, но не било пречка, арендаторите да си пускат мрежите
Нали любителите риболовци са най -лесни за хващане. Ще отчетат отлични резултати в борбата с браконерите . Може и по някоя парична награда да си раздадат.
valeripetrov- ...........................
Брой мнения : 20 Рожд.дaта : 15.06.1968
Години : 56
nikgeo написа:Да предупредя колегите.
Съжалявам за грешната информация, относно Одринци !
Оказа се, че глобите са наложени за риболов без билети. Яз.Одринци и Малка смолница са разрешени за риболов. Плачи дол, не са подали заявка за допускане на риболов в забранителния период и за това връщали мераклиите.
Още веднъж се извинявам за подвеждащата информация, но така ми обясниха нещата.
Гальо,мисля,че нито един от двата водоема не видях в списъка на разрешените по време на забранатаnikgeo написа: Яз.Одринци и Малка смолница са разрешени за риболов.
Тянката- мир на праха му
Няма нито един,разрешен водоем в района Добрич !
Попа- ...........................
Брой мнения : 190 Рожд.дaта : 18.10.1975
Години : 49
ТОВА е информацията. За Малка смолница, не съм 100% сигурен, но ми казаха, че също може да се лови, защото е на същия арендатор, а той е подал едновременно документи.
И МИНКОВО-СТАВАТ ОБЩО ТРИ.ТОВА Е ИНФО ОТ СЛУЖИТЕЛКАТА НА ИАРА-ДОБРИЧ.
стефко стефанов- ...........................
Брой мнения : 34 Рожд.дaта : 23.05.1966
Години : 58
Това,че някой платен журналист е написал нещо,някъде,за мен не означава много Ето ви и официалната заповед,където няма нито един разрешен водоем около Добрич
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Попа- ...........................
Брой мнения : 190 Рожд.дaта : 18.10.1975
Години : 49
вчера звънях в николаевка,на големия каза че нямало проблем имали документи
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Години : 48
Абе местните си ловят на Елешница по време на пролетната забрана,да не говорим,че за там има и целогодишна....
Днес по обед се разходих да погледна кво е положението на опашката на язовира.Нивото на водата е добро за оцеляването на хайвера,но може да го вдигнат поне с още метър,та да се увеличи малко дълбочината в разлива на втичалото на реката.Трима ентусиасти бяха разпънали по две-три пръчлета.Не че Фащаха нещо,ама....Дадох им да разберат,че са в грешка,но само един от тях се впечатли и си събра такъмите.А единия хубустник вика-Е кво ще ми направят?Ще ми вземат сопата ли?Ще има я дам.На мой отговор,че ще остане и без каруцата с магаренцето ми отвърна,че ще му вземат х.я.
Поне не се виждаха тапи на мрежи във водата,което е успокоително.Но е добре да се правят проверки от ИАРА отвреме навреме за да няма изненади.Още повече като не стъпват редови риболовци по брега...
Днес по обед се разходих да погледна кво е положението на опашката на язовира.Нивото на водата е добро за оцеляването на хайвера,но може да го вдигнат поне с още метър,та да се увеличи малко дълбочината в разлива на втичалото на реката.Трима ентусиасти бяха разпънали по две-три пръчлета.Не че Фащаха нещо,ама....Дадох им да разберат,че са в грешка,но само един от тях се впечатли и си събра такъмите.А единия хубустник вика-Е кво ще ми направят?Ще ми вземат сопата ли?Ще има я дам.На мой отговор,че ще остане и без каруцата с магаренцето ми отвърна,че ще му вземат х.я.
Поне не се виждаха тапи на мрежи във водата,което е успокоително.Но е добре да се правят проверки от ИАРА отвреме навреме за да няма изненади.Още повече като не стъпват редови риболовци по брега...
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
В началото на седмицата,пътувайки за село се отбих на Николаевка да видя как е хавата.Мераклии много,в живарниците,по някоя таранка.Умишлено се застоях при едни от "по-печените" рибари на брега да видя тактиката им на риболов.Амии,хората явно не правят разлика в начина на хранене на рибата в различните сезони,все едно,че е лято.Риба има,при правилен подход можете да си хванете.А е и един от разрешените по време на забраната язовири.Таксата е 15лв. за 24ч.
Тянката- мир на праха му
Днес на Манастир от 7 до 12, на щека на 11 м, стръв две царевици думнах едно амурче. Малко, но от сърце.
Страница 7 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Репортаж за турнира във Варна ще се излъчи по ХОБИ ТВ на 08.06.2012 г. (петък) около 12 и около 19 часа, за точният час прегледайте програмата на ХОБИ ТВ.
» Презентация на язовирите около Варна
» На 27.05.2012 год. Сдружението ”СДРУЖЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ РИБАРИ” със съдействието на Община Варна организира турнир за любителски риболов пред Морска гара – Варна
» Презентация на язовирите около Варна
» На 27.05.2012 год. Сдружението ”СДРУЖЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ РИБАРИ” със съдействието на Община Варна организира турнир за любителски риболов пред Морска гара – Варна
Страница 7 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing