ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
+66
Румен Ганев
Borkata
Кирил Калчев
kanara
tisho5001
ДЯДО ИВАН
divein
вакрил
matcata78
DimityrK
joro_74
roko koko
sllipi1
JimBeam
krasimir77
ribarshe
Albena
ufo
savi aleksiev
Светозар Върбанов
xpynxpyn
gogolisec
HAZART
Marco Polo
beis
Rimohit
baralya
kobovet
promarine
Стефан Добрев
фишфрена
Кико
Дели
ПЛУВЧО
nikgeo
pivkoto
host200
тони котев
max
milen kordov
strijok
fokobg
antares
vvt1970
gogo26
Шморхи
str.hadjiev
Gergov
tano
cslav
Тихомир
Ribarina
Доктора
Мънцата
MITKO70
lz3no
илия
zuzko_
georg
ivu
Тедо
EU_BG_akademika
Любак
Моряка
КИРО
Петър Василев
70 posters
Страница 23 от 40
Страница 23 от 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
Абе височък е ,дори и с 2.5 коня мотор свършва водата ,като седнеме отзад няма проблеми ,за мерене мерех го ама колко е сега немоа ти каза ,то след толкова измервания и сравнения със на зодиака транеца
Утре ша го примера пак и ша вида колко точно см. не достигат до 2 та сантиметра под кила и ша я мисля...
Утре ша го примера пак и ша вида колко точно см. не достигат до 2 та сантиметра под кила и ша я мисля...
pivkoto- ...........................
Брой мнения : 1011 Рожд.дaта : 24.09.1976
Години : 48
Нищо няма да режеш,бе змей,хората са го измислили
[You must be registered and logged in to see this link.]
Естествен,че няма да го купуваш,защото е скъпо,но можеш да ползваш идеята.Знам и по-проста схема ама не мога да я открия сега.
Естествен,че няма да го купуваш,защото е скъпо,но можеш да ползваш идеята.Знам и по-проста схема ама не мога да я открия сега.
HAZART- ...........................
Брой мнения : 1109 Рожд.дaта : 06.10.1969
Години : 55
Бряяя :217b315cad77fe то цял кораб бе Живко Браво!Като знам старата джапанка....минаваш в друг клас.
Ами колесар?
Когато кажеш отиваме за сафрид
Ами колесар?
Когато кажеш отиваме за сафрид
gogo26- ...........................
Брой мнения : 940 Рожд.дaта : 26.10.1971
Години : 53
Ей, порасна му рап'тата на туй момче.. Все едно че преди 100 години заспиваше на стола на Езерово...
Много безаварийни мили, Живе, и гледай на не пипаш транеца, защото рано или късно ще събереш кинти за "правилния" мотор!
Много безаварийни мили, Живе, и гледай на не пипаш транеца, защото рано или късно ще събереш кинти за "правилния" мотор!
Marco Polo- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 01.04.1968
Години : 56
Да ти е честита, Живко! Много риби с нея и да хванеш някой мустакат трофей!
Не разбирам много от тез техники, ама и на мен не ми харесва идеята за рязането на транеца. Все ще има начин да се побългари някак.
Не разбирам много от тез техники, ама и на мен не ми харесва идеята за рязането на транеца. Все ще има начин да се побългари някак.
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
Колега честито ((не прави глупости с рязане на транеца а си купи допълнителен за помощен мотор и го монтирай за сегашния дай 120лв на Ларго пасарел имат и са регулиращи и си решаваш проблемите ) :609c1f728720fbpivkoto написа:Абе тя идеята за по голям двигател е чудесна ама .Така е иска дълъг ботуш.
Ако си копувам двигател сякаш не ми се иска да е сдълъг ботуш ,щото след време ако реша пак да сменям лодката ще съм в същото положение.
Ще огледам добре транеца няма да бързам да го режа и ако го режа ще го отрежа така,че като реша с две супрени планки от двете старни да го възтановя при нужда(пък и той иска 5-6 сантиметра само).
Не съм виждал хипалон и незнам ,ако е хипалон значи трябва да си взема ремонтен комплект за хипалон...по добре да не бързам да копувам зип докато не се уверя от какъв материал е.
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 54
Много напредна с материала ,а честито чини ми се сомаджийска е лодката тамън като ходиш по Жребеца ще се обаждаш да ти помагам да я сваляш от ремаркето щото сам зор
host200- ...........................
Брой мнения : 1915 Рожд.дaта : 10.12.1976
Години : 47
AVON е една от най-квалитетните малки... даже май са измислили РИБ-овете... от Хипалон е - има такива лодки по на 30 години, които още се ползват всеки ден. За тролинг може и късия ботуш, но за нормално каране или смени мотора или сложи този на стойка за помощен мотор... Тази лодка е за 10-20кс моторетка.
:dancingHappy_i Тоя път май си намерих лодката,пооправям това онова и след това ще кача реални снимки.
:609c1f728720fb има ли някой идея за селва 2т 15коня (и едно магаре дет го търкаля)стоп бутона колко пари е ,и от каде да го намеря че моя се прецака днес,и в момента е даден на късо за да работи
благодаря ви
благодаря ви
xpynxpyn- ...........................
Брой мнения : 279 Рожд.дaта : 01.12.1976
Владо "Селвата". В Манията пише с ник "SELVA". Можеш да му пишеш на мейл.
благодаря :)
xpynxpyn- ...........................
Брой мнения : 279 Рожд.дaта : 01.12.1976
Да ви се похваля как си пригодих ремаркето за да си пренасям по лесно рибчето.С шпригли които след като се свали лодката се вадят и ремаркето може да се разпъва спокойно.Сложих и ролки с помоща на които се качва и сваля очудващо лесно.
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img][img][You must be registered and logged in to see this image.][/img][img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
С тия ролки я свалям и качвам сам дори и без лебедка ,а ремаркенцето се превръща в това...
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
:dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
Сега остава да си купя и едно по голямо моторче ,нещо 7 или 9 коня, но засега
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img][img][You must be registered and logged in to see this image.][/img][img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
С тия ролки я свалям и качвам сам дори и без лебедка ,а ремаркенцето се превръща в това...
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
:dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
Сега остава да си купя и едно по голямо моторче ,нещо 7 или 9 коня, но засега
Дооообре веее Само да не ти правят проблеми куките
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
И аз баш така щях да го кажа.Мънцата написа:Дооообре веее! Само да не ти правят проблеми куките
ако товара не стърчи повече от 1 метър зад стоповете и 30см отстрани, куките няма какво да му кажат...
обаче, вземи си по-сериозни колани, щото тия ще се скъсат много скоро...
обаче, вземи си по-сериозни колани, щото тия ще се скъсат много скоро...
Лодката стърчи назад 30-35 сантиметра а настрани си е равна с габаритите на ремаркето.Аз и Зодиака така си го носех спирали са ме доста полицаите и нищо не са ми казвали ...дано и с тая да не ми правят проблеми.
А коланите да вехти и тънки са ще си взема нови ,по широки и надеждни.
Интересно е че зодиака беше малко по къс и много го надуваше струята а тая изобшо не я усешам много леко се вози изглежда се слива с колата щото е малко по напред до колата и неможе да я грабне струята.
Абе Марко то вие по колите ги товарите ,че аз на ремарке ли няма да я кача
А коланите да вехти и тънки са ще си взема нови ,по широки и надеждни.
Интересно е че зодиака беше малко по къс и много го надуваше струята а тая изобшо не я усешам много леко се вози изглежда се слива с колата щото е малко по напред до колата и неможе да я грабне струята.
Абе Марко то вие по колите ги товарите ,че аз на ремарке ли няма да я кача
Бих искал да помоля за отзиви, може и втора ръка за двутактовите Геново . Взех си лодка Зодиак 3.40 и и търся двигател 9.8- 20 коня двутактов. Иска ми се нов , но само Genovo предлагат още двутактови. Та какви проблеми мога да очаквам от това китайско чудо на техниката ако сте дочули нещо. Нека колегата Promarin да не ми се сърди .
Е ТЕК на Евънруд не са ли двутактови Всъщност къде се бутам в непозната материя
????- Гост
Проверих - Зундерт им е вносителя - не предлагат двутактови мотори. Определено търся двутактов защото смятам да разхождам лодката в багажника скатана и мотор над 36 кг. не може да се нахлузва на ръка .
e-tec на Евинруд са си баш двутактови, но с директно впръскване на горивото и отделен разервоар за масло... Може би най-доброто на пазара като мощностни характеристики. Но най-малкият модел им е 25кс и е около 70кг
Колегата от Зундерт обяснява, че не били двутактови, щото маслото не се сипва в бензина :609c1f728720fb
Та на въпроса с Геновото... както с всичко китайско и тук си е малко до късмет - от този модел имаме продадени преди година, като хората ги скъсват от каране и нямат проблеми... В същото време 2 поредни бройки се повредиха още към края на разработката... На единият клиент му върнах парите, а другият сега кара мой оборотен мотор и чака да му отремонтират Т9.8 "защото много харсва как върви с него лодката му 330см"...
Ако искаш да се пробваш, имам наличен мотор. Гаранцията е 24 месеца.
Колегата от Зундерт обяснява, че не били двутактови, щото маслото не се сипва в бензина :609c1f728720fb
Та на въпроса с Геновото... както с всичко китайско и тук си е малко до късмет - от този модел имаме продадени преди година, като хората ги скъсват от каране и нямат проблеми... В същото време 2 поредни бройки се повредиха още към края на разработката... На единият клиент му върнах парите, а другият сега кара мой оборотен мотор и чака да му отремонтират Т9.8 "защото много харсва как върви с него лодката му 330см"...
Ако искаш да се пробваш, имам наличен мотор. Гаранцията е 24 месеца.
Благодаря Тедо, имам представа как може давърви лодката с такъв мотор. Ще си късам нервите ясно, но имам Yamaha 25 Hp двутактов, която не всеки може да нахлузи в морето. Трябва ми резервен вариант, когато и двамата, които влизаме сме кекави. Ако реша да закупя Genovo най-вероятно ще го взема от Варненския вносител, за да ме чува по добре, когато го псувам на мотор.
Та все още очаквам отзиви от собственици, не от търговци. Няма как търговец да не си хвали стоката.
Та все още очаквам отзиви от собственици, не от търговци. Няма как търговец да не си хвали стоката.
Дели написа:Благодаря Тедо, имам представа как може давърви лодката с такъв мотор. Ще си късам нервите ясно, но имам Yamaha 25 Hp двутактов, която не всеки може да нахлузи в морето. Трябва ми резервен вариант, когато и двамата, които влизаме сме кекави. Ако реша да закупя Genovo най-вероятно ще го взема от Варненския вносител, за да ме чува по добре, когато го псувам на мотор.
Колега, преди малко ти пратих лс, но понеже сега виждам и този пост, ти препоръчвам ако не ти се чака до началото на септември, да вземеш мотора от Тедо. Готов съм да поема гаранцията и да те слушам също толкова добре като ме нареждаш :d776892fea672e при възникнал проблем, както ако вземеш мотора от мен.
promarine написа:... Готов съм да поема гаранцията и да те слушам също толкова добре като ме нареждаш :d776892fea672e при възникнал проблем, както ако вземеш мотора от мен.
е той си Е от теб мотора...
далеч съм от мисълта да хваля стоката - да съм писл "страхотен е" и т.н.?Дели написа:... очаквам отзиви от собственици, не от търговци. Няма как търговец да не си хвали стоката.
между другото, може да си купиш нов Меркури 2Т с подписване на декларация, че ще го ползваш за стопански риболов - но цената е като на съответната мощност 4Т...
Селва също има още 2-тактови 15кс и тежат 30-ина килограма...
Страница 23 от 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Страница 23 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing