ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
+66
Румен Ганев
Borkata
Кирил Калчев
kanara
tisho5001
ДЯДО ИВАН
divein
вакрил
matcata78
DimityrK
joro_74
roko koko
sllipi1
JimBeam
krasimir77
ribarshe
Albena
ufo
savi aleksiev
Светозар Върбанов
xpynxpyn
gogolisec
HAZART
Marco Polo
beis
Rimohit
baralya
kobovet
promarine
Стефан Добрев
фишфрена
Кико
Дели
ПЛУВЧО
nikgeo
pivkoto
host200
тони котев
max
milen kordov
strijok
fokobg
antares
vvt1970
gogo26
Шморхи
str.hadjiev
Gergov
tano
cslav
Тихомир
Ribarina
Доктора
Мънцата
MITKO70
lz3no
илия
zuzko_
georg
ivu
Тедо
EU_BG_akademika
Любак
Моряка
КИРО
Петър Василев
70 posters
Страница 26 от 40
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
toyo1 написа:Колега каквато и лодка да си купиш (винаги ще ти малее и ще се оглеждаш за по-голяма) Ако я взимаш за рибарлък (размерът има значение и е за предпочитане пред скоростта)
Ма ку знаеш колко си прав Ники.
Скивай сега как ми е оборудван капитанския "мостик"
[You must be registered and logged in to see this image.]
Това е от ляво.
Само дето на мястото на ТЛФ стои фотото.
И от дясно
А на вашите РИБове забийте някой гвоздей за удобство!!!!! :609c1f728720fb
UFO - все пак Андон е във Варна.Каквото и да ти се случи - имаш къде да се отремонтираш навреме.
И то без проблеми и качественно.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Утре съм при Андон и ще видим до какъв консенсус ще стигнем двамцата , просто нямам търпение до 25ти , чак тогава ще дойде стока, това са 6 дни ! 12:30 е, ще ставам за работа след 6ч , а още чета из форумите , незнам вече какви лекарства да взимам, нищо май не помага, тази болест е неизлечима?
Като купувах мойта лодка ми вика едио познат-По добре изчакай малко и събери още пари и вземи по голямо че после ще съжаляваш!Взимай по голямата ,всеки сантиметър е ценен в лодката и мястото винаги нестига !!! :609c1f728720fb
tano- ...........................
Брой мнения : 1674 Рожд.дaта : 21.03.1970
Години : 54
Колега, не се коси, аз винаги съм казвал, че лодките и моторите са само два вида:
Такива които не ни харесват и такива които не можем да си купим.
Така че взимай каквото си намислил, после сам ще се убедиш, че ъпгрейда е наложителен, щото първо лодката омалява, сменяш я, тогава се оказва, че мотора е слаб за новата лодка, сменяш го, но лодката пак е малка, защото през това време си придобил неща, за които дори и не си предполагал, че съществуват и се прилагат при риболов от лодка.....
Изобщо радостта е в търсеното на това което ще купуваш, като го купиш спираш да му обръщаш особено внимание и се оглеждаш за следващото :609c1f728720fb
Така че почвай и не се притеснявай.................. :609c1f728720fb
Така че взимай каквото си намислил, после сам ще се убедиш, че ъпгрейда е наложителен, щото първо лодката омалява, сменяш я, тогава се оказва, че мотора е слаб за новата лодка, сменяш го, но лодката пак е малка, защото през това време си придобил неща, за които дори и не си предполагал, че съществуват и се прилагат при риболов от лодка.....
Изобщо радостта е в търсеното на това което ще купуваш, като го купиш спираш да му обръщаш особено внимание и се оглеждаш за следващото :609c1f728720fb
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
С този пост направо разбиваш една друга/философска/ тема във форума.обаче си ПРАВ!!!!EU_BG_akademika написа:Колега, не се коси, аз винаги съм казвал, че лодките и моторите са само два вида:
tano- ...........................
Брой мнения : 1674 Рожд.дaта : 21.03.1970
Кире,имаш от пиле мляко (направо) на лодката :609c1f728720fb как си я подредил .....ако не бяха дървенийте щях да помисля че са снимали операционната на ПироговКИРО написа:toyo1 написа:Колега каквато и лодка да си купиш (винаги ще ти малее и ще се оглеждаш за по-голяма) Ако я взимаш за рибарлък (размерът има значение и е за предпочитане пред скоростта)
Ма ку знаеш колко си прав Ники.
Скивай сега как ми е оборудван капитанския "мостик"
Това е от ляво.
Само дето на мястото на ТЛФ стои фотото.
И от дясно
А на вашите РИБове забийте някой гвоздей за удобство!!!!! :609c1f728720fb
UFO - все пак Андон е във Варна.Каквото и да ти се случи - имаш къде да се отремонтираш навреме.
И то без проблеми и качественно.
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
EU_BG_akademika написа:Колега, не се коси, аз винаги съм казвал, че лодките и моторите са само два вида:
Ех колко си прав... "като го купиш спираш да му обръщаш особено внимание и се оглеждаш за следващото" , те това важи за всичко :) Умен човек си ти другарю, отивам аз при Андон , че нощес спах на сън в една лодка....
Поздрави го, аз съм с много добри впечатления от него, само по телефона и мейла сме си комуникирали, купих си една помпа дето помпа лодката до пълното налягане и исках да си купувам манометър за лодката. Човека вместо да ми вземе парите за манометъра, каза да не се охарчвам тъй като манометъра на помпата е напълно достатъчен. Дребни неща но говорят много........ufo написа: отивам аз при Андон , че нощес спах на сън в една лодка....
Ufo, само да те подсетя, че разликата между 9.8 и 15 е точно 50%..
А да не ти говоря тези 5 коня каква разлика ти дават, от личен опит говоря..
Е, на "огледало" и двата ще се справят идеално, но видиш ли дебелия... Не дай Боже.. :d5b65c17bec10f
Знам че всявам смут и че говоря за лодка 3.60, ама...
А да не ти говоря тези 5 коня каква разлика ти дават, от личен опит говоря..
Е, на "огледало" и двата ще се справят идеално, но видиш ли дебелия... Не дай Боже.. :d5b65c17bec10f
Знам че всявам смут и че говоря за лодка 3.60, ама...
Marco Polo- ...........................
Брой мнения : 1233 Рожд.дaта : 01.04.1968
Години : 56
Много грозно това бе... Егати ръждясалия пулт.Нямаш боя ли....?
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Колеги с радост искам да се похваля! Имам си нов параход промарин 3.60/1.75 & 15hp 2т Genovo. Благодарности на Андон които збъдна една моя мечта и направи редица компромиси! Благодарности на Мънцони и не на последно място на всички който ме подкрепиха с мнение! Скоро ще пусна снимки на уебедо .
П.П. Снощи спах в едно легло с 38кг матор. :dancingHappy_i
123
Честито колега и само хубави моменти да имаш с придобивката (винаги като палиш двигателя студен го оставяи десетина минути да поработи на празен ход ,на ниски обороти и после му давай гас за да не ти цапа свещите при влачене на час (два) тролинг го изключвай от скорост и го форсирай няколко пъти )
Айде да е хаирлия, само йедро да закачаш, лодчицата си я бива, след второто скатаване ще почнеш да се замисляш как най тънко да си вземеш колесар, после джип ще ти трябва..........аз минах вече по тоя път.....ufo написа: Колеги с радост искам да се похваля! Имам си нов параход промарин 3.60/1.75 & 15hp 2т Genovo. Благодарности на Андон които збъдна една моя мечта и направи редица компромиси! Благодарности на Мънцони и не на последно място на всички който ме подкрепиха с мнение! Скоро ще пусна снимки на уебедо .
Ето така отпочнах
[You must be registered and logged in to see this link.] |
От [You must be registered and logged in to see this link.] |
Маторя се види вътре в колата, всичко е чисто новичко
После се придвижвах те така...известно време
Ама хамалогията е страшна
Ето сега след 4 години какво е положението
Джипа е пъленс тъками, вече и аз незнам какво имам, има две лебедки, сега съм на път да му купувам бокс-багажник за покрива, за да си държа вътре работите които по рядко ползвам, палатки, дюшеци чували и т.н, но съм сигурен, че и той ще умалее
Та предстои ти да извървиш този път....... питай ще помагаме.......
:dancingHappy_i :609c1f728720fb..
Поздрави
Да ме прощаваш колега, ама двутактовия не ствава за тролинг, мое мнение де, аз се принудих да си взема 2.5кс 4т, вижда се на снимката, идеален е за тази работа с 3-400гр беДзин тролиш 5-6 часа. Сега по язовирите не мъкна големия, а в морето влизам и с двата..toyo1 написа: (винаги като палиш двигателя студен го оставяи десетина минути да поработи на празен ход ,на ниски обороти и после му давай гас за да не ти цапа свещите при влачене на час (два) тролинг го изключвай от скорост и го форсирай няколко пъти )
Малкия това лято доказа необходимоста си.....има пост някъде из "морски от лодка"
Айде честито и безаварийно да си ги ползвашufo написа: Колеги с радост искам да се похваля! Имам си нов параход промарин 3.60/1.75 & 15hp 2т Genovo.
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Честито колега !Много риболовни подвизи с тях!
Albena- ...........................
Брой мнения : 3909 Рожд.дaта : 07.05.1964
Години : 60
Честито колега и от мен :609c1f728720fb
ribarshe- ...........................
Брой мнения : 1376 Рожд.дaта : 05.09.1970
Честито нова придобивка.Безаварийни и весели риболовни излети с него ти пожелавам.
Само.... ..не разбрах,как ще разбиеш шампанското в борда,нали е надувен....
Само.... ..не разбрах,как ще разбиеш шампанското в борда,нали е надувен....
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
ВАЖНО: Ако не си хвърлиш хайвера с чуждо гадже в новата лодка и се разлепят шевовете.
Честито и не допускай разлепяне
Честито и не допускай разлепяне
HAZART- ...........................
Брой мнения : 1109 Рожд.дaта : 06.10.1969
Години : 55
Благодаря ви! Още няма сефте... броя часовете до събота....
Като за начало мисля да я пробвам колко каси бира може да носи
+ една масажистка - за кадем
Като за начало мисля да я пробвам колко каси бира може да носи
+ една масажистка - за кадем
Честита придобивка и браво - разумно си постъпил! :thumbsupsmiley
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
С масажистката ще забравиш за какво си влезнал в морето .А бирите ще обьркат работата .Инак честито за предобивката и нека Нептун ти носи само морски дарове .
Тихомир- ...........................
Брой мнения : 745 Рожд.дaта : 03.11.1968
Години : 55
123
Ако спазва инструкцийте няма да има ядове (на времето само двутактови имаше ако помниш и повечето ги караха с маслото за резачките ако се форсира да изчисти малко няма да има проблеми с тролинга ) Колегата ще си каже (след първия успешен )EU_BG_akademika написа:Да ме прощаваш колега, ама двутактовия не ствава за тролинг, мое мнение де, аз се принудих да си взема 2.5кс 4т, вижда се на снимката, идеален е за тази работа с 3-400гр беДзин тролиш 5-6 часа. Сега по язовирите не мъкна големия, а в морето влизам и с двата..toyo1 написа: (винаги като палиш двигателя студен го оставяи десетина минути да поработи на празен ход ,на ниски обороти и после му давай гас за да не ти цапа свещите при влачене на час (два) тролинг го изключвай от скорост и го форсирай няколко пъти )
Малкия това лято доказа необходимоста си.....има пост някъде из "морски от лодка"
EU_BG_akademika написа:Да ме прощаваш колега, ама двутактовия не ствава за тролинг
Става бе, защо да не става. Даже е 50 коня и си тролим, и не ни трови, че и риби даже сме хващали. Уикенда пак ще троли на Жребчево тоз мотор.
Мисля, че се преекспонират нещата честно казано. За непригодните, двутактови мотори искам да кажа.
Аз имам един ноо свестен приятел с чисто нов, 4Т мотор, дето не може да троли, щото е прекалено бърз на минимални обороти(да се обади кой е) и имам друг приятел с двутактов, дето си има нужната скорост и всичко и си влачи като пич.
За разхода на гориво....дали ще е 400 грама или 1 литър на час...за това ли да мисля па ся....Да ни е хубаво, туй е важното. :dancingHappy_i
Дал си шапка пари за въдици, воблери, лодки и куп глупости още, лев повече на час....Преживява се!
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Страница 26 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing