Даунригер, чалъми, пинизи и т.н
+7
tano
max
maistor_ribar
фишфрена
georg
Тихомир
EU_BG_akademika
11 posters
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Даунригер, чалъми, пинизи и т.н
Абе трябва да е боядисан, никой не ги боядисва щото си няма работаtano написа:да ама тия са оригиналните-от скъпите значи :29e6bbd771c7f3 другите не се показват :525707397c05bb и са по ефтини, и те се гяволи като насEU_BG_akademika написа:Не боядисват тия за корда, доколкото виждам тия за даунригер, са точно боядисани.....................tano написа: тука в морето никой не ги боядисва,http://www.kalaitzis.gr/customer/home.php?cat=718
[You must be registered and logged in to see this image.]
:525707397c05bb
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
EU_BG_akademika написа:[Да мерси, но за жалост почти нищо не ми превежда гуугълта :21fe7b94c4e424
Кажи какво най-много те интересува да ти го преведа :95a6347ec54c90
крановете ме интересуват, но той е само един и то три пъти по скъп от щатите
а всичко друго ми остава на гръцки и аз не мога да разбера какво ме интересува....дали има тупузи например?
а всичко друго ми остава на гръцки и аз не мога да разбера какво ме интересува....дали има тупузи например?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Скоти ELECTRIC 1100
СПЕЦИФИКАЦИИ
•. По-бързо възстановяване и по-малко консумация на енергия от всеки друг Downrigger.
• Пълна защита от корозия, всички метални части са от неръждаема стомана.
• Автоматично нулиране (спре качването на топката до предварително определена дълбочина) - дълбокомер.
•. В допълнение към регулираните спирачка съпротива безопасност.
• Възможност за наклон във вертикално положение.
• Пакетът включва Род който представя, 250 фута от неръждаема тел, освободител и всички инсталационни материали.
Скоти ELECTRIC 1100
СПЕЦИФИКАЦИИ
•. По-бързо възстановяване и по-малко консумация на енергия от всеки друг Downrigger.
• Пълна защита от корозия, всички метални части са от неръждаема стомана.
• Автоматично нулиране (спре качването на топката до предварително определена дълбочина) - дълбокомер.
•. В допълнение към регулираните спирачка съпротива безопасност.
• Възможност за наклон във вертикално положение.
• Пакетът включва Род който представя, 250 фута от неръждаема тел, освободител и всички инсталационни материали.
Избери си един или няколко за да ти преведа
[You must be registered and logged in to see this link.]
Мерси шефче, ама няма да те ангажирам, видях цените......Петър Василев написа:Избери си един или няколко за да ти преведа
Виж първия ми пост от днес в темата, ако има нещо около тия цени приемам, ама се съмнявам, а за услугата
А виж за тежестите има файда, ама колко ще струва доставката на 6 кила до България да речем
Повече от това не ти трябва (даже и кутията ти е в повече) Имам го същия и съм много доволен ,всички даунрингери на CANNON са с броячи но във футове.Сега се сетих че купувах едно гюле от Гърция и продавачката ме гледа много очудено понеже било за даунрингер (сигурно си помисли че ще отежнявам плувката с нейго :6e6ebecd09233a и беше около 20е) магазина се намираше след Неа Муденя на първия ръкав на Халкидики на самия път ).EU_BG_akademika написа:Колега, да те помоля за конкретен съвет...
Значи намерих сайт който праща до България с кораб, така доставката е поносима. Спирам се за поръчка на ето тези неща:
1. Крана цък
2. Две щипки от тези които се водят универсални цък
3. Ето тази кутия с с принадлежности за кран цък
Оригинални гюлета на cannon продават тук в България, 5.5кг (12 либри) 120лв, има всички 0т 4 до 12 либри. Ако го загубя това златно гюле, трябва да плащам на водолаз да го вади
Та молбата ми е ако можеш да отделиш 10-15 мин и да прегледаш аксесоарите за кран и после да ме посъветваш какво още да взема ако трябва.
Например спирам се на този кран, защото има брояч за дълбочината, но не знам до колко е важно това и дали не е по добре да взема другия или по точно този....
[You must be registered and logged in to see this link.] От [You must be registered and logged in to see this link.]
който е със стойка за пръчката, но няма брояч
Пратката не трябва да надвишава 200$, за да не ми отрежат тук хитрата глава на митницата, но разбира се мога да разбия на две пратки в бъдещето....
Благодаря предварително
пп. Много странно, сайта не ще да ми калкулира гюле, дори при доставка с кораб
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
Тоест брояча е по важен, от стойката, аз някъде в ebay гледах и стойки за туй канонче, ама се продаваха отделно, то всъщност стойката не би трябвало да има особенно натоварване, та мога да отпочна и с мойта пластмасовата
Ами във футове е, но ще си обърна и сонара във футове, така няма да се налага да изчислявам
Ами във футове е, но ще си обърна и сонара във футове, така няма да се налага да изчислявам
123
Стойка се прави лесно квадратна планка(при мене е от неръждавейка) +3бр квадратни профили с дължината на планката .Като се качвам на вилата ще я снимам (елементарно е и много здраво).Качих ти в nariba.com снимка в галерията toyo1 как също можеш да я направиш.Снимката е с лодката и двата даунрингера .EU_BG_akademika написа:Тоест брояча е по важен, от стойката, аз някъде в ebay гледах и стойки за туй канонче, ама се продаваха отделно, то всъщност стойката не би трябвало да има особенно натоварване, та мога да отпочна и с мойта пластмасовата
Слагам я и тук та да е ясно за какво иде речtoyo1 написа:Стойка се прави лесно квадратна планка(при мене е от неръждавейка) +3бр квадратни профили с дължината на планката .Като се качвам на вилата ще я снимам (елементарно е и много здраво).Качих ти в nariba.com снимка в галерията toyo1 как също можеш да я направиш.Снимката е с лодката и двата даунрингера .EU_BG_akademika написа:Тоест брояча е по важен, от стойката, аз някъде в ebay гледах и стойки за туй канонче, ама се продаваха отделно, то всъщност стойката не би трябвало да има особенно натоварване, та мога да отпочна и с мойта пластмасовата
[You must be registered and logged in to see this link.] |
От [You must be registered and logged in to see this link.] |
Тойо, а какво ще кажеш за това гюле
дали е подходящо?
Виждам че се стягаш за Гърция, може би ще погледнеш пътьом и за гюлета а? Пък аз ши
дали е подходящо?
Виждам че се стягаш за Гърция, може би ще погледнеш пътьом и за гюлета а? Пък аз ши
А планерборд, дали е необходим за тролинг с даунригер?
Дали някой знае нещо по въпроса?
Дали някой знае нещо по въпроса?
Колега ще ти взема гюле от Гърция (само да попадна на магазин) На Халкидики ги знам в първия ръкав повечето но последните няколко пъти ходиме на Тасос .Ще го снимам гръцкото (да видиш кой модел е ).EU_BG_akademika написа:Тойо, а какво ще кажеш за това гюле
[You must be registered and logged in to see this link.] От [You must be registered and logged in to see this link.]
дали е подходящо?
аз такова имам 5кила25Е го взех небоядисаноEU_BG_akademika написа:Тойо, а какво ще кажеш за това гюле
дали е подходящо?
tano- ...........................
Брой мнения : 1674 Рожд.дaта : 21.03.1970
Години : 54
Преди около месец и аз рових и търсих даунригер. В BG, не намерих предложение за топуза. В RIBOCO-то, ето ТУК, намерих най-ЙоФтиното предложение за даунригер и щипка. Поне, няма да се разправяш с митници и тем подобни.
До 200$ не се плаща, пък и моя вариянт излиза по евтин с повече неща Една така щипка е 6-7$ защо да я плащам тук 30 на тарикатитеnikgeo написа:Преди около месец и аз рових и търсих даунригер. В BG, не намерих предложение за топуза. В RIBOCO-то, ето ТУК, намерих най-ЙоФтиното предложение за даунригер и щипка. Поне, няма да се разправяш с митници и тем подобни.
EU_BG_akademika написа:До 200$ не се плаща, пък и моя вариянт излиза по евтин с повече неща Една така щипка е 6-7$ защо да я плащам тук 30 на тарикатитеnikgeo написа:Преди около месец и аз рових и търсих даунригер. В BG, не намерих предложение за топуза. В RIBOCO-то, ето ТУК, намерих най-ЙоФтиното предложение за даунригер и щипка. Поне, няма да се разправяш с митници и тем подобни.
Заръчах го
We have received your recent internet order. You will receive another notification when the shipment of the following occurs.
Products Ordered
1 of 01-8864 CANNON MINI-TROLL DOWNRIGGER @ $74.99 each
In stock
2 of 01-4498 CANNON UNIVERSAL LINE RELEASES UNIVERSAL LINE @ $14.99 each
In stock
1 of 01-0596 Cannon Terminator Kit @ $29.99 each
In stock
Total
Merchandise = $134.96
Postage = $33.74
ORDER TOTAL = $168.70
Сега остава са видим за колко време ще пристигне с кораб, аз мисля месец, а въпроса с тупуза си остава висящ
Един съфорумник обеща да види как може да се направи, а друг може би ще ми го купи от чужбина, ако го намери, Тано само ми казва къде какво има, ама нищо не предлага за разрешение на въпроса :6e6ebecd09233a
само да ти кажа, че до 200 долара без митница беше до края на 2010г... В момента над 30 долара си минава митница - плаща се ДДС-то.
Не е така, когато е от фирма към физическо лице, са си 200$ необлагаеми, много скоро се разправях с тях даже и писмо си имам..... :dancingHappy_iТедо написа:само да ти кажа, че до 200 долара без митница беше до края на 2010г... В момента над 30 долара си минава митница - плаща се ДДС-то.
брат каквото мога да помогна ,ма малко далечко от Крит.Разгледаи из северна гърция онлаин магазини-виз тази търсачка [You must be registered and logged in to see this link.] незнам как се прави на англииски или бг
tano- ...........................
Брой мнения : 1674 Рожд.дaта : 21.03.1970
Години : 54
Шегувам се брат, не го вземай на сериозно, то е ясно, че ако можеш ще помогнеш, нали за това сме приятелиtano написа:брат каквото мога да помогна ,ма малко далечко от Крит.Разгледаи из северна гърция онлаин магазини-виз тази търсачка [You must be registered and logged in to see this link.] незнам как се прави на англииски или бг
ЕЕЕЕЕЕ дойдееееее :dancingHappy_i :dancingHappy_i опакавали го хората даже в кашон с фирменото им лого
а вътре сложили вуздушни възгалвнички да му е мекичко на кранчето :5ff67901e688fa
Ето съдържанието на кошана
То не е много по темата ама и блеснички си заръчах
И сега остава остава само да я мятаме, впрочем чакам и едни силиконови рибки от Хонг Конг........
Гюле си имам благодарение на подаръка на колегата "tojo1"
а вътре сложили вуздушни възгалвнички да му е мекичко на кранчето :5ff67901e688fa
Ето съдържанието на кошана
То не е много по темата ама и блеснички си заръчах
И сега остава остава само да я мятаме, впрочем чакам и едни силиконови рибки от Хонг Конг........
Гюле си имам благодарение на подаръка на колегата "tojo1"
123
Колега със здраве да си ги ползваш и много риби да извадиш с (апаратурата----даунрингер)
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страница 3 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing