Сефтето на Линдера!
+4
Pavkata 1977
HarryCarp
Мънцата
beis
8 posters
Страница 1 от 1
Сефтето на Линдера!
Много неприятен уикенд се разви за мен.В петьк трябваше да заминем с бандата за риба но детето вместо да оздравее от племонията се трьшна от някакьв вирус.Жената за малко да влезне в болница,единственото нещо което е спаси беше,че личната нямаше направление.
Абе невьрвеш отвсякьде.Та в неделя реших да взема гльтка вьздух,детето беше много по добре,жената сьщо,всичките ми ськровища бяха оставени под зоркият поглед на бабата.Това веднага ме наведе на мисьлта да разработим лодката на Светльо.Направихме си среща на пяська.Бяхме само 2ве лодки които тролихме.Всички други около 15лодки бяха се сьбрали пред стената за кустур.Рядки кустури,на зимни блесни предимно се ловят.На силикон ц,блесни и на рибка казано по наш,на виол сьщо,слаба работа.Добре изкарано време,от всичко по малко имаше.Макар и за кратко разпуснах добре.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Доката стоях на това столче се чуствах доста неудобно,може би е заради това,че не сьм свикнал да стоя на такива екстравагантни столове на носа на лодката.
Та даже и кьт(место) за моите ключодьржатели си намерих.
Ето го сефтето на новата лодка.Жалко,че излезна като парцал но по важното е че е сефтосахме.
Сивият лебед.
Сефтето на новата лодка.
Зарибяване с Линдер.
И едно много яко клипче.Докато се возихме се разсипахме от смях сьс Светльо.Тези патици направо тичат по водата,особено на живо беше много яко.Една част от тях тичаха до нас,пред нас а тези които неможе да избягат или изхвьрчат се гмуркаха непосредсвено пред лодката.За момент помисли че ще сгазим едната патка.
Сафари за патици
Ето колко бьрзо,удобно и лесно се прибира сив лебед.Умишлено снимах тази цялата процедура,защото сьм сигурен,че доста колеги като мен имат трудности при качването и пускането на лодките. Но когато нещо е изпипано до сьвьршенство,всичко изглежда много лесно и просто.
Абе невьрвеш отвсякьде.Та в неделя реших да взема гльтка вьздух,детето беше много по добре,жената сьщо,всичките ми ськровища бяха оставени под зоркият поглед на бабата.Това веднага ме наведе на мисьлта да разработим лодката на Светльо.Направихме си среща на пяська.Бяхме само 2ве лодки които тролихме.Всички други около 15лодки бяха се сьбрали пред стената за кустур.Рядки кустури,на зимни блесни предимно се ловят.На силикон ц,блесни и на рибка казано по наш,на виол сьщо,слаба работа.Добре изкарано време,от всичко по малко имаше.Макар и за кратко разпуснах добре.
Доката стоях на това столче се чуствах доста неудобно,може би е заради това,че не сьм свикнал да стоя на такива екстравагантни столове на носа на лодката.
Та даже и кьт(место) за моите ключодьржатели си намерих.
Ето го сефтето на новата лодка.Жалко,че излезна като парцал но по важното е че е сефтосахме.
Сивият лебед.
Сефтето на новата лодка.
Зарибяване с Линдер.
И едно много яко клипче.Докато се возихме се разсипахме от смях сьс Светльо.Тези патици направо тичат по водата,особено на живо беше много яко.Една част от тях тичаха до нас,пред нас а тези които неможе да избягат или изхвьрчат се гмуркаха непосредсвено пред лодката.За момент помисли че ще сгазим едната патка.
Сафари за патици
Ето колко бьрзо,удобно и лесно се прибира сив лебед.Умишлено снимах тази цялата процедура,защото сьм сигурен,че доста колеги като мен имат трудности при качването и пускането на лодките. Но когато нещо е изпипано до сьвьршенство,всичко изглежда много лесно и просто.
beis- ...........................
Брой мнения : 359 Рожд.дaта : 05.05.1975
Години : 49
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Re: Сефтето на Линдера!
Супер мероприятие и невероятна лодка :dancingHappy_i
HarryCarp- ...........................
Брой мнения : 200 Рожд.дaта : 07.07.1977
Години : 47
Екстра Ники,супер сте си изкарали!
Пясъка ми беше любима дестинация,доста незабравими шаранджийски излети имам там,но за съжаление му разказаха играта и на него и всичко ще си остане един детски спомен!
Бъдете живи и здрави и бързо оздравяване! :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
Пясъка ми беше любима дестинация,доста незабравими шаранджийски излети имам там,но за съжаление му разказаха играта и на него и всичко ще си остане един детски спомен!
Бъдете живи и здрави и бързо оздравяване! :dancingHappy_i :dancingHappy_i :dancingHappy_i
.Добра разходка се е получила.Много арна е лодчицата.Успешни излети с нея.
Скорошно оздравяване на домашните.
Скорошно оздравяване на домашните.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Брех мислех, че на тоз "пясък" риба не е останала вече па то даже сте хванали
Важното е че сте откинали малко на въздух :609c1f728720fb
Важното е че сте откинали малко на въздух :609c1f728720fb
esox hunter- ...........................
Брой мнения : 904 Рожд.дaта : 11.01.1970
Години : 54
честито на новия "корабособственик" :)
Много хубаво е "наточил" и джипката, но го съветвам да сложи калобрани отзад, щото всичката кал и камъчета от грайфера ще отива по лодката... Пиша го от собствен опит...
Много хубаво е "наточил" и джипката, но го съветвам да сложи калобрани отзад, щото всичката кал и камъчета от грайфера ще отива по лодката... Пиша го от собствен опит...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing