GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/

+111
Tiho Todorov
mdesov
max
Петър Василев
antares
yankosan
bsgold
ribarshe
pako
атанасов1589
А.Христов
shibailo
ivojekov_vet
baretata
rap66
dido18
D.Dimitrov
stuci
germanov.1974
zhikata
Попа
Румен Умен
philipoff72
mkehaiata
Моряка
Любак
Pesho N.Zagora
КИРО
goshotanchev
Тик Так
ufo
Атев
savi aleksiev
veis
Васил
vstoikov
вакрил
mitko_aks
grandal_331
str.hadjiev
Bat Emo
ДЯДО ИВАН
gogotod
чечо
chapara
Жоро-multi_maks
vvt1970
cochi75
parvaka
maxxx
vanko4at
ribarya
sword-fish
Asko
bobiklima
marvin
divein
fokobg
Мънцата
andro68
vatus
JimBeam
tatkoogi
nasco2
Шморхи
marinco
Кико
Георги Тодоров
Румен Ганев
Borkata
minerva60
карид
ТАРАЛЕЖ
zuzko_
костреж
dikanarov
ICO
krasi81
dobria1
iamyordan
Дели
justinian
Иво - Шабла
фишфрена
Кирил Калчев
Ribarina
runner
Доктора
Albena
недялко радков
gogo26
Тянката
georg
Светозар Върбанов
ПЛУВЧО
baralya
xpynxpyn
Георги Вутов
EU_BG_akademika
rikitikitavi
Rimohit
paynera
simeonnn
Sea Creature
dako
emanuil
roko koko
tiho_roev
Elfi
sllipi1
strijok
115 posters

Страница 14 от 40 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Go down

Морски лакърдии/ раздумка      -   /спам тема/ - Page 14 Empty Re: Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/

Писане  Любак Съб 17 Ное 2012 - 10:58

От 16.11.2012г.

Шморхи написа:А към Асеновград и Кръстова Гора ще вали ли? Че мисля да зарежа рибите и да се отдам на разходка из балкана. Да го видя, аз къде ги пази тяя тайни! spying

КИРО написа:
Шморхи написа:А към Асеновград и Кръстова Гора ще вали ли? Че мисля да зарежа рибите и да се отдам на разходка из балкана. Да го видя, аз къде ги пази тяя тайни! spying
Аве ти кога ще хващаш риба ? - много питаш бре. 606186

divein написа:

В неделя се върнах от там, нищо интересно няма, даже си е скука. Стой си на морето и отивай за риба.

Шморхи написа:Аз мойто си го взех за тая година. И риба да не видя повече, пак ще съм доволен. Имам туна, паламуд от странство, паламуд от тук, сафрид и чернокоп. Това, което нямам е двигател и...място в камерите. У нас няма, у баба ми няма и у на булята майка и няма.
Аааако някой ми подари фризер, доволен ще остана! :dancingHappy_i

Любак написа:
Шморхи написа:.........
Аааако някой ми подари фризер, доволен ще остана! :dancingHappy_i

Попитай Стрижока. Той менкаше някакъв шкаф/фризер. :d5116e0ebf2fc8

Шморхи написа:Аз питам за времето, тез ми предлагат фризер. Странен свят! Ако потърся печка, да не ми кажеш прогнозата в южните Анди? no-no смях

strijok написа:Зако ти е прогнозата за времето бре, дан са намокриш кът миеш лотката ли spying

Шморхи написа:Ба, ше я мия. Нек и мирише на вълни и водорасли, да не забравя каква е мисията в живота и! ;)
Ши одя с булята да мааме крачоли из Родопите, па Любака не казва нищу. Да зимам ли чадър, да не зимам ли...
А..тва мое да проработи. [You must be registered and logged in to see this image.]
Търся да си купя печка Раховец! А да видим ся! [You must be registered and logged in to see this image.]

georg написа:Подводница не щеш ли? f0169589900b7bd305e7

Шморхи написа:Някой продава ли? [You must be registered and logged in to see this image.]

Любак написа:А бе Тошоооу, ти GSM си не чуваш ли? 606186 бесило

Звънях ти преди малко. 226711
Пак ще ти звънна. :8ac9254b304298

Шморхи написа:Ето, сработи ми схемата! Даже лично се обади човекът! Начи, ку ви трябва прогноза за времето, питайте за домакински електроуреди, лично ви звънят по телефона! :dancingHappy_i [You must be registered and logged in to see this image.]
Благодаря Любаче, гоуем си! Но не се притеснявай, аз няма да тръгна да се цупя, че не си ме излъгал какво е времето. [You must be registered and logged in to see this image.]

vatus написа:Влизам аз тук да видя прогонозата и кво да видя - сайт за покупко-продажби на бяла техника, цветни подводници и ентусиазирани планинари - ехооооо, айлариииииипи... смях

Любак написа: magnifier 4470715d436575fb7973

[You must be registered and logged in to see this image.]

И след навремената ми авторитетна :525707397c05bb намеса, SPAM-а свърши. :d5116e0ebf2fc8

Ейййй, ... от мен да го знаете, туй сопата е голяма работа. spying

Любак
Любак
глоб.модератор
глоб.модератор

Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71

Върнете се в началото Go down

Морски лакърдии/ раздумка      -   /спам тема/ - Page 14 Empty Re: Морски лакърдии/ раздумка - /спам тема/

Писане  Шморхи Съб 17 Ное 2012 - 11:07

:95a6347ec54c90
[You must be registered and logged in to see this image.]

Наддаването може да започне! dollars
Шморхи
Шморхи
...........................

Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46

Писане  nasco2 Съб 17 Ное 2012 - 11:15

Нещо не схванах за какво иде реч 12666 Ама ше започна с два буркана маринован чернокоп и едно шуше с ракия. 752444
nasco2
nasco2

Брой мнения : 5696 Рожд.дaта : 30.06.1972
Години : 52

http://www.softparket.com

Писане  Любак Съб 17 Ное 2012 - 11:26

Ооооооооо........ тук шЪ има кютек [You must be registered and logged in to see this image.]

.

Той оня .......червен лош лъФ ще се върне от риболоФ и глей кО става.[You must be registered and logged in to see this image.]
На всичкото отгоре е и болен, пък ако не хване и риба,............... направо не те виждам. :5ff67901e688fa

Е те тук 364672 требеше да я пуснеш. :d5116e0ebf2fc8

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ама нали съм си сейрджия, първо те оставих да си я пуснеш, после те поправям. смях spying :525707397c05bb
Любак
Любак
глоб.модератор
глоб.модератор

Писане  Мънцата Съб 17 Ное 2012 - 18:36

Любак написа:
Той оня .......червен лош лъФ ще се върне от риболоФ и глей кО става.[You must be registered and logged in to see this image.]
magnifier :d776892fea672e
Мънцата
Мънцата

Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53

Писане  Мънцата Съб 17 Ное 2012 - 18:55

Шморхи написа:Тука не може! Зелените човечета ще ми дърпат ушагите. [You must be registered and logged in to see this image.] Онова беше само проверка на дисциплината. [You must be registered and logged in to see this image.]
Тука може ве, що да не може, нали затова е темата - лакърдии sunglasses2 Па ако намерим и купувач на подводницата - берекет версин, кой бяга от една почерпка spying
Мънцата
Мънцата

Писане  grandal_331 Съб 17 Ное 2012 - 19:50

Да бе! Още малко и само тука ще си чешете езиците! Кат ви лепне северняка подир някой ден,ще вкарате лодка в морето чаааааааааааааааааааак на 35 май sunglasses2 Пък при нас дрането тепърва предстои! Ямболиите да кажат-в момента на ШЕЛ-а висят по 1000 човека през деня!
grandal_331
grandal_331

Брой мнения : 1998 Рожд.дaта : 23.06.1968
Години : 56

Писане  gogata1 Съб 17 Ное 2012 - 21:13

grandal_331 написа:Да бе! Още малко и само тука ще си чешете езиците! Кат ви лепне северняка подир някой ден,ще вкарате лодка в морето чаааааааааааааааааааак на 35 май sunglasses2 Пък при нас дрането тепърва предстои! Ямболиите да кажат-в момента на ШЕЛ-а висят по 1000 човека през деня!
ДА бе! ама Ямболии да не се преселят в Новоселци след месец :29e6bbd771c7f3
gogata1
gogata1

Брой мнения : 2030 Рожд.дaта : 21.10.1963
Години : 61

Писане  Мънцата Вто 20 Ное 2012 - 17:15

strijok написа:Другата седмица съм фрии, тоест отпуска и чакам оферти, демек кой капитан ще ми прави копмпания в собствената си лоТка смях смях смях
Шморхи написа:Аааако ти са гребе... :29e6bbd771c7f3
strijok написа:Ку си сириозен почвам да тренирам на сухо още от таз вечер :dancingHappy_i
Шморхи написа:Абсолютно сериозното е, че нямам двигател, но...имам гребла. Пък на гребла зимата...ако искаш ела, ще ти дам лодката и ще ти махам с кърпичка от брега.
strijok написа:Ши останеш без лоТка ей знаш колко съм луТ смях
gogotod написа:Какво стана с мотора бе Шморхи? Да не би да си го утумбил нещо?
Шморхи написа:Пурдаден.
Сега забъркваме новата каша. [You must be registered and logged in to see this image.] Само мотор ли, лодка с мотор ли...
Тихомир написа:Бьркай Тоше ама хубаво бьркай и повече подправки слагай sunglasses2 .
vatus написа:
strijok написа:Ку си сириозен почвам да тренирам на сухо още от таз вечер :dancingHappy_i

Адаш, пълни ваната и скачай в нея да тренираш на мокро, че като гледам времето, сух няма да излезеш от морето. sunglasses2
grandal_331 написа:Захвана се чесането на езици :609c1f728720fb Размъти са соления гьол и ...............настава нащо,сладководно и сухоземно царство :dancingHappy_i
Мънцата
Мънцата

Писане  vatus Сря 21 Ное 2012 - 10:34

В една друга тема се обсъждаше въпроса за глисирането на лодки.
Та гледам сега аватара на Мънцата и се чудя, дали е излязъл на глисаж с лоТката, докато прай близач и хапвач на сандювчетата? :217b315cad77fe sunglasses2
vatus
vatus

Брой мнения : 2774 Рожд.дaта : 14.02.1956
Години : 68

Писане  Мънцата Сря 21 Ное 2012 - 14:17

vatus написа:В една друга тема се обсъждаше въпроса за глисирането на лодки.
Та гледам сега аватара на Мънцата и се чудя, дали е излязъл на глисаж с лоТката, докато прай близач и хапвач на сандювчетата? :217b315cad77fe sunglasses2
При толкоз налична манджа, ич не ми требе да глисирам ве брат spying
Мънцата
Мънцата

Писане  ПЛУВЧО Сря 21 Ное 2012 - 15:51

vatus написа:В една друга тема се обсъждаше въпроса за глисирането на лодки.
magnifier А на мен ми се стуваше,че Админа като го прочете това,ще наблюдаваме гмурчо с вертикално излитане. :5ff67901e688fa spying
ПЛУВЧО
ПЛУВЧО

Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970

Писане  vatus Сря 21 Ное 2012 - 17:02

Що бе ПлуФчоМитак?
Скивай на аватара му как се е "надървила" лоТката на глисаж, досущ като фалически символ е. spying смях
vatus
vatus

Писане  Моряка Съб 24 Ное 2012 - 12:41

Sundy написа: - оказа се, че са варненки (само там на заргана викат зарганА смях ), демек женски де. Та това е, сега отивам да правя салатата, че иначе няма да ми сипят ракия no-no

А.Христов написа:Тук във Варна наричаме рибата ЗАРГАН, но щом твоята версия ти харесва повече... нека е така.
Хайде със здраве, и хващай повече варненски зарган :609c1f728720fb

Sundy написа:Странно, две години живях във Варна и едно от нещата, които най-много ме впечатлиха е, че там повечето риба е женска - заргана, барбуна, кая... само шарана не съм чувала, както и женски карагьоз не знам как е не знам
Не се засягай, колега - не го казвам като подигравка, напротив... но признай, че не само го казват така, но го и пишат sunglasses2

Ribarina написа:Като си купувах червеи във Варна ме гледаха като теле.Попитаха ме от къде съм и като разбраха че съм от Бургас се разбрахме какъв червей искам "блатен" по Бургаски и "морски" по Варненски

plamdrag написа:
Ribarina написа:Като си купувах червеи във Варна ме гледаха като теле.Попитаха ме от къде съм и като разбраха че съм от Бургас се разбрахме какъв червей искам "блатен" по Бургаски и "морски" по Варненски
Естествено , ще те гледат като теле . Ако можеш , да обясниш защо си търсил БЛАТНИ червеи ? Може би защото , около Бургас има само блата .

ТАРАЛЕЖ написа: .."Естествено , ще те гледат като теле . Ако можеш , да обясниш защо си търсил БЛАТНИ червеи ? Може би защото , около Бургас има само блата" .

Защо се заяждате?? Къде вадят червея?? Езерен червей ли да му казваме? 12666
Като е морски,защо не го вадят от морето? Питам,аз??

..аз имам котка.Намерих я до един казан на улицата.Улична. От 2 години е при мен.Яде,спи.. Улична ли е???

plamdrag написа:
ТАРАЛЕЖ написа: .
Защо се заяждате?? Къде вадят червея?? Езерен червей ли да му казваме? 12666
Като е морски,защо не го вадят от морето? Питам,аз??

..аз имам котка.Намерих я до един казан на улицата.Улична. От 2 години е при мен.Яде,спи.. Улична ли е???

Не се заяждам . Ако не знаеш , същите червеи ги има в морето . Вадят ги от ЕЗЕРОТО , защото там ги има повече .

ТАРАЛЕЖ написа: "Вадят ги от ЕЗЕРОТО"
Сам си отговаряш,защо ги наричаме така sunglasses2

plamdrag написа:
ТАРАЛЕЖ написа: "Вадят ги от ЕЗЕРОТО"
Сам си отговаряш,защо ги наричаме така sunglasses2
Не знам дали има разлика между Атанасовското ЕЗЕРО и Варненското езеро . И има ли разлика между блато и езеро .

dobria1 написа:Интересно е като спорят Бургазлии,Пламене обясни им разликата че няма да те разберат,нищо че имаш Бъргаска жилка sunglasses2 sunglasses2 sunglasses2

tatkoogi написа:Мине, не мине година и се почва този спор без смисъл...

ТАРАЛЕЖ написа: 717537 488232

Любак написа:
tatkoogi написа:Мине, не мине година и се почва този спор без смисъл...

Лапешка им работа. :4506ea66aafe7f f0169589900b7bd305e7

Не гледат какво ги сближава, а чоплят това което ги различава. Български манталитет. problems

rap66 написа:До 16 май 2013 ще е така 41990

Любак написа:Да ме прощават зелените и червени човечета за спама. db0cf366d73a8e6219d8

А бе като сте такива отворковци, какво значи думата : - ципури

12666

roko koko написа:
rap66 написа:До 16 май 2013 ще е така 41990

смяхТогава ли сте се уговорили със сафрида spying ......а червея си е блатен ,като го вадят от ЕЗЕРОТО викайте му езерен ако ви е кеф.......ебати тъпия спор ........ :609c1f728720fb

Sundy написа:Хихи, не съм искала да провокирам вековния спор на варненските и бургаШки рибариери angel19 Само се чудех как да опиша женския зарган с една дума и естествено се сетих за варненската - зарганА... а тя каква станА 955e70c7e8b0a8c90f89 Мир, народе - стреляйте по зарганите с морски или блатен, па ако ще и със сухоземен църъв, вместо да се засягате и заяждате 5b7575c56074a08d264c

vanko4at написа:Тц , тц , тц 17 мнения не по темата 12666

Мънцата написа:
Sundy написа:Странно, две години живях във Варна и едно от нещата, които най-много ме впечатлиха е, че там повечето риба е женска - заргана, барбуна, кая...
Ти на каята как и казваш - кайо? question Както и да е, ще помоля всички да се придържате малко повече към темите, ясно е че оттук нататък цяла зима ще спамим, ама затова са лакърдиите sunglasses2 След малко ще позачистя 4316

Е ся дискусия може да има,но не спор sunglasses2

Пък е вярно,че продължаваме по инерция да си му викаме Езеро 226711 а то си е соленоводен плавателен канал :609c1f728720fb
Пък в кръга на шегата бургазлии щом си го плащат в кеш имат право да го наричат както искат. spying :6e6ebecd09233a :525707397c05bb
Моряка
Моряка
глоб.модератор
глоб.модератор

Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967

Писане  grandal_331 Съб 24 Ное 2012 - 16:26

Ъъъъъъъъъъ,таквоз.............. Като чета постовете за мъШки и женски род-от женски род е "балерина"! А от мъжки?От женски род е "муха"! А от мъжки 12666И да не земе някой МОД да ми барне писанието,щото съм бил "сухоземен лакърджия"! Да не вадя тупалката после :d776892fea672e
grandal_331
grandal_331

Писане  Любак Съб 24 Ное 2012 - 17:13

grandal_331 написа:.........И да не земе някой МОД да ми барне писанието,щото съм бил "сухоземен лакърджия"! Да не вадя тупалката после :d776892fea672e

Пена ... Пена , на умряло куче ноШ вадиш. :4506ea66aafe7f

А закани се на Админ
b2bc149cf969a01bf36c де ! giggle_icon

------------------------------------------------------------------

grandal_331 написа:Ъъъъъъъъъъ,таквоз.............. Като чета постовете за мъШки и женски род-от женски род е "балерина"! А от мъжки?От женски род е "муха"! А от мъжки 12666.......

МъШка муха ....= мухоеб. Да ме прощават колежките. db0cf366d73a8e6219d8
Балерина - мъШки род = педал.
Любак
Любак
глоб.модератор
глоб.модератор

Писане  tatkoogi Съб 24 Ное 2012 - 17:35

Абе нещо друго да попитам, че се сетих - "боНбарда" ли се казва или "боМбарда", щото съм си купувал и от двете...
tatkoogi
tatkoogi

Брой мнения : 200 Рожд.дaта : 31.08.1968

Писане  Любак Съб 24 Ное 2012 - 18:34

tatkoogi написа:Абе нещо друго да попитам, че се сетих - "боНбарда" ли се казва или "боМбарда", щото съм си купувал и от двете...

Отговарям първосигнално = Бомбарда= .

Предполагам идва от думичката = bombardare= итал. Хвърляне на бомби.
Все пак, те са я въвели първи. 12666

Любак
Любак
глоб.модератор
глоб.модератор

Писане  tatkoogi Съб 24 Ное 2012 - 20:03

Така, така, ама попитах, защото е същото като "блатен" и "морски". За едно и също говорим пък то...
Обаче най ми се радват продавач-консултантите като си купувам "сбиролино" sunglasses2
tatkoogi
tatkoogi

Брой мнения : 200 Рожд.дaта : 31.08.1968

Писане  grandal_331 Съб 24 Ное 2012 - 20:58

А ся де! Кой червен ши ма барне!За "балетист" и "МУХЛЬО" да сте чували? Пък "АДМИН"-ите мнооооооооооооооого ги обичам!Особенно зимъска............
grandal_331
grandal_331

Писане  JimBeam Съб 24 Ное 2012 - 21:13

grandal_331 написа:............От женски род е "муха"! А от мъжки 12666

От мъжки род е - мухоебец spying
JimBeam
JimBeam

Брой мнения : 1427 Рожд.дaта : 10.02.1962
Години : 62

Писане  vatus Нед 25 Ное 2012 - 8:21

Айде пак да заформим спор.
Варненеца Любака казва, че мъжката муха се нарича - мухоеб, а бургазлията Джимбо - мухоебец, а ся де?
Дали пък не е правилно да я наричаме - мухоебатор!
Не знаех, че мъжкият балерин във Варна му викат - педал, а защо не амбриаж -ляв преден педал? sunglasses2
vatus
vatus

Писане  andro68 Нед 25 Ное 2012 - 8:40

На турски е ясно:
балерина - сеир баджак ханъма
балетист - дюшеме пич
балетът “Лебедово езеро” от Чайковски - кълчи-баджак “Йордек гьол”,
andro68
andro68

Брой мнения : 777 Рожд.дaта : 18.11.1968

Писане  Мънцата Нед 25 Ное 2012 - 13:23

vatus написа:Айде пак да заформим спор.
Варненеца Любака казва, че мъжката муха се нарича - мухоеб, а бургазлията Джимбо - мухоебец, а ся де?
Дали пък не е правилно да я наричаме - мухоебатор!
Хммм, сложен казус, наистина 12666 Раздвоен съм, дори разтроен по въпроса за мухоосеменителя 12666
vatus написа:Не знаех, че мъжкият балерин във Варна му викат - педал, а защо не амбриаж -ляв преден педал? sunglasses2
Това е по-скоро софийският еквивалент на варненското Хюмне spying
Мънцата
Мънцата

Писане  grandal_331 Нед 25 Ное 2012 - 20:28

Понякога съм гУУУУУУУУУУУлям дразнител :dancingHappy_i Ма много са кефя на себе си! Даже и кат са гледам в огледалото,са харесвам sunglasses2
grandal_331
grandal_331

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 14 от 40 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите