GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Относно таксата за пускане на лодки в Бяла

+69
shibailo
cat1
antares
fishermann2
radoadvokat
D.Dimitrov
Plamen
Попа
Емо Кръстев
JimBeam
nasco2
RAAZIEL
недялко радков
СЪНДИ
paynera
Жоро_Приселци
Светозар Върбанов
veis
Тик Так
sllipi1
ICO
krasi81
parvaka
vstoikov
stuci
Петър Василев
zhikata
gogotod
Дели
vvt1970
Тедо
xpynxpyn
chapara
krasimir77
str.hadjiev
cochi75
bobiklima
ТАРАЛЕЖ
emanuil
фишфрена
nikgeo
max
dobria1
strijok
tiho_roev
roko koko
rikitikitavi
Шморхи
Иво - Шабла
ribarshe
Кико
trophy 78
ПЛУВЧО
Любак
runner
joro_74
ДЯДО ИВАН
КИРО
plamdrag
savi aleksiev
Ribarina
Мънцата
Доктора
divein
вакрил
Кирил Калчев
ufo
EU_BG_akademika
Моряка
73 posters

Страница 10 от 24 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next

Go down

Относно таксата за пускане на лодки в Бяла - Page 10 Empty Re: Относно таксата за пускане на лодки в Бяла

Писане  EU_BG_akademika Чет 26 Апр 2012 - 10:57

Шморхи написа:М'чи идвайте до Бургас ве! Добре сте ни дошли даже. 45479
Ако ми намерите някъде едно Бунгалце на прилична цена, на есен като нищо бих дошъл ако има паламуд, само ще ми трябва някой за чепаруване, че сам не става :609c1f728720fb
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika
...........................

Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61

Върнете се в началото Go down

Относно таксата за пускане на лодки в Бяла - Page 10 Empty Re: Относно таксата за пускане на лодки в Бяла

Писане  Шморхи Чет 26 Апр 2012 - 13:12

Нашият кмет, освен всичко друго е май и запален харпунджия. Бе ша видим...сега-засега само обещания мъгляви има, а резултати никакви не се виждат...Пък места в околията за хелинги бол, че и готови има даже, само дето никой не ги стопанисва или са толкова контролиран достъп, че.....
Шморхи
Шморхи

Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46

Писане  Ribarina Чет 26 Апр 2012 - 17:12

Незнам дали сте ходили в Сарафово,но там лайната текат на 100 метрова буна директно в морето.Направиха пречиствателна станция на плажа и потънах в река от лайна от станцията към плажа.После две коли ме дърпаха да изляза.Сигурно още ми мирише колата.
За да стигнеш до плажа си е спускане с риск за живота,а качването на по-висока скорост от 1-ва си е хвърляне на съединител.Между другото и там събираха такса за преминаване преди няколко години.Аз от тогава не съм и ходил защото ме е гнус да гледам водата и да душа миризмата на сапун и лайна от "пречистената" вода,която се излива на края на буната.
Рибарските лодки са спрени на една буна в дясно от плажа.Няма нищо общо с пристанище!!! За да стигнеш до там се минава през едно надолнище,където както си караш предницата на колата пропада с метър и заорава носа (с опел астра комби миналата година) и не можеш да тръгнеш без чужда помощ.Маската и фаровете стърчат странно после и ремонта е скъп.Има по-хубав път от солниците,но там не пускат,а и предвидливо някой е засипал пътя с големи камъни и не може да се мине с друго освен колело,ако не те изядат кучетата живеещи в солниците.
На "пристанището" някакви дядки и местни тарикати те гледат като че ли си им изял закуската и се чудят как да те изгонят по-бързо.Щом отидеш вече до там започваш да се чудиш в какво си се забъркал.Друга риба освен илария (лайнярка) и някое друго дребно попче няма.На вътре в морето единсвено може да хванеш към Поморие или да пресечеш целият залив и да отидеш на моите места за риболов."Близо" е Бургаският риф,където незнам какво може да се хваща.
Проекта е за рибно пристанище.Много ми е интересно защо не го направят на Отманли,където има сигурно 1000 лодки,по удобно е ,местата за риболов са близо,не се налага ремонт на колата след като си отишъл и много други фактори

Незнам защо му се радвате на този проек.Нашият кмет е дупедавец,до преди време пускаше на Валери Симеонов,а сега явно някой друг печели на наш гръб чрез кмета

П.П.
Сега е свободен достъпа до яхтеното пристанище в Отманли,единствено трябва да се разчисти пътя от дребни буклуци и отломки.Хелинга е супер удобен,има място за колите и колесарите,защитено е от североизток и повечето ветрове,освен Западния,но от него пази нефто базата.
Дайте да се съберем за един час ще сме изметли подхода към хелинга и ще имаме къде да се пускат лодките.После е въпрос на възпитание и самоконтрол да се подържа чисто
Ribarina
Ribarina

Брой мнения : 1898 Рожд.дaта : 29.06.1982
Години : 42

Писане  вакрил Чет 26 Апр 2012 - 17:42

И така искането ни до кмета на Бяла е пуснато ,даже в два екземпляра един до кмета и един до общинския съвет.Накратко(за тези които не саго чели) в него искаме да бъде намалена таксата от 10лв на 2лв на ден или 10лв на месец.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56

Писане  emanuil Съб 28 Апр 2012 - 9:22

Малко късно но по темата каквото сте предприели участвам Бяла ми е любима дестинация лятото за кая късна есен за сафрид. :9279b5eee72ec2
emanuil
emanuil

Брой мнения : 618 Рожд.дaта : 23.02.1971
Години : 53

http://www.nordcool.bg/

Писане  EU_BG_akademika Съб 28 Апр 2012 - 10:01

emanuil написа:Малко късно но по темата каквото сте предприели участвам Бяла ми е любима дестинация лятото за кая късна есен за сафрид. :9279b5eee72ec2
Ако се наложи да ги обсаждаме, ти си байрактаря :dancingHappy_i :609c1f728720fb
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  вакрил Съб 28 Апр 2012 - 12:10

Довечера към 1-2 посреднощ ще му звънна на кмета да го питам какво са направили :d776892fea672e 60678
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  EU_BG_akademika Съб 28 Апр 2012 - 12:14

вакрил написа:Довечера към 1-2 посреднощ ще му звънна на кмета да го питам какво са направили :d776892fea672e 60678
смях :6e6ebecd09233a
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  вакрил Пет 4 Май 2012 - 12:00

Абе тогава не му звъннах,оставих го да диша,ама днес пак го захапах.Обадих се предималко и го питах какво става с нашия въпрос ,че хората, викам,са изнервени не ги удъжам.Оправда се че сега бил в отпуска и не знаел какво е станало, но в понеделник щял да бъде на работа вече и ще ми каже.Познайте дали няма да му се обадя в понеделник и в колко часа-в 7-удома часовник трака.... :609c1f728720fb
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  ufo Пет 4 Май 2012 - 12:08

вакрил написа:Абе тогава не му звъннах,оставих го да диша,ама днес пак го захапах.Обадих се предималко и го питах какво става с нашия въпрос ,че хората, викам,са изнервени не ги удъжам.Оправда се че сега бил в отпуска и не знаел какво е станало, но в понеделник щял да бъде на работа вече и ще ми каже.Познайте дали няма да му се обадя в понеделник и в колко часа-в 7-удома часовник трака.... :609c1f728720fb

Браво Вакриле!
Кажи в понеделник какво е станало ако пак започне да сучи, дай ми номера да му пратя една гладна журналистка да му ковне едни неприятни въпроси, че подир нея ще тръгне и цяла глутница след това.
Тогава, ще видиш колко бързо взимат решения.
Ще им е*а номерата аз китайски.
Докато взимат решение, рибарите с лодки се нижат един подир друг.
По 10, по 10 напълниха касата общинска....
Започвам да губя търпение аз!
ufo
ufo

Брой мнения : 1291 Рожд.дaта : 17.11.1982

http://cars.bg

Писане  emanuil Пет 4 Май 2012 - 12:12

Само така стават работите [You must be registered and logged in to see this image.] , ако трябва помощ на линия съм [You must be registered and logged in to see this image.] .
emanuil
emanuil

Брой мнения : 618 Рожд.дaта : 23.02.1971

http://www.nordcool.bg/

Писане  ТАРАЛЕЖ Пет 4 Май 2012 - 12:14

Конкретно за "отвесната скала-нос Колкита".
quote="ТАРАЛЕЖ"] Аз предлагам,специално за там да направим лека организация!
Вътре в комплекса има древни руини,и те ли са забранени да се видят?? Как става?
Отиваме 2-3 коли и искаме да влезем-не ни пускат.Звъним на 112 и обясняваме случая.Викаме и полиция.
Някоя телевизия,няма да е излишна! Сетих се,че имам някаква връзка с "господари на ефира"!! sunglasses2
Но,трябва добре да се подготвим! Трябва да прочета с точност закона![/quote]
..отделно трябва да направим подписка с идея да се разреши нощният риболов от брега!!
ТАРАЛЕЖ
ТАРАЛЕЖ

Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Години : 50

Писане  вакрил Пет 4 Май 2012 - 12:20

В понеделник ще каже че не са се събирали на заседание,и не знам какво да му отговоря,дали по кротко или по остро.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  ufo Пет 4 Май 2012 - 12:42

вакрил написа:В понеделник ще каже че не са се събирали на заседание,и не знам какво да му отговоря,дали по кротко или по остро.

Кажи му, че това ще се наложи да го обясни на цяла България , вместо на шепа рибари.
Аз мислех пак да ходя до Бяла, но честно казано ми писна, не ми е за 10то лева, яд ме е ,че пълня общинския джоб, а тези пари изобщо не се знае къде отиват.

П.П. Аз лично смятам, че сокротце работата няма да стане.
Дай му още 1 шанс и давайте да правим мармалада.
Ще се проклиня после!
Защото подир едните въпроси , ще тръгнат и други и ще се изпръска подобаващо
ufo
ufo

Писане  EU_BG_akademika Пет 4 Май 2012 - 12:51

вакрил написа:В понеделник ще каже че не са се събирали на заседание,и не знам какво да му отговоря,дали по кротко или по остро.
Отговори му, че има законовия срок от един месец, от датата на внасянето, да решат нещата в наша, полза. Ако не стане, се задейства машината на пълни обороти....
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  ufo Пет 4 Май 2012 - 12:58

EU_BG_akademika написа:
Отговори му, че има законовия срок от един месец, от датата на внасянето, да решат нещата в наша, полза. Ако не стане, се задейства машината на пълни обороти....

Ти само гледай като мине този месец ако нищо не са направили какво ги чака.
Първото което ще придобие много широка пуполярност е билетчето което надявам се Мънцата пази...
На което билетче пише "Такса за лоТка" .
Не знае как се пише лодка , ама 10лв иска, тяхната мама аз смях
ufo
ufo

Писане  bobiklima Пет 4 Май 2012 - 19:22

Здравейте колеги. Реших и аз да се включа в дискусията. Не ми стана ясно защо един от последните постове на колегата Ribarina от Бургас никои не му обърна грам внимание, а темата която подхвана за Отманли мисля, че интересува всеки с лодка от Бургас.Може би мястото и на моя пост и на колегата не е тук и ако е така моля да се намесят модераторите.Но срамота е никои от Бургас да не обърне внимание на това.
bobiklima
bobiklima

Брой мнения : 108 Рожд.дaта : 14.07.1975
Години : 49

Писане  Мънцата Пет 4 Май 2012 - 19:39

bobiklima написа:Не ми стана ясно защо един от последните постове на колегата Ribarina от Бургас никои не му обърна грам внимание, а темата която подхвана за Отманли мисля, че интересува всеки с лодка от Бургас.
Като се замисля, няма много лодкари от Бургас, може би е затова 12666 Иначе ако наистина съоръжението е без стопанин и иска само една оборка, грехота е да не се използва 135d02aa35ad75a2cb71
Мънцата
Мънцата

Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971

Писане  Шморхи Пет 4 Май 2012 - 20:05

Съ убижда! :d776892fea672e Лодкари има бол, ама...някои са без лодки. :525707397c05bb
За Отманли отдавна го писах, че и снимки нейде качих. Хубаво би било да можем да го ползваме...
Шморхи
Шморхи

Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46

Писане  bobiklima Пет 4 Май 2012 - 20:18

Колеги предлагам да не спамим повече темата на колегите от Варна а да създадем наша спецялно за Отманли и е редно да си я пусне колегата Ribarina.
bobiklima
bobiklima

Брой мнения : 108 Рожд.дaта : 14.07.1975
Години : 49

Писане  EU_BG_akademika Пет 4 Май 2012 - 20:54

Така и така спамите, аз да кажа, че Отманли, го помня със страхотните кебапчета от едно време, тогава ги правеха со кайма и со лайна, сега вече никой не слага кайма, и затова ги няма тез кебапчета :21fe7b94c4e424
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  вакрил Пон 7 Май 2012 - 21:20

Днес пак се обаждах на кмета,пак ме отсвири ,каза че незнаел какво е станало и ми даде телефона на председателя на общинския съвет да съм го питал кога ще имат съвет и бла-бла-бла,каза и че са идвали от телевизия СКАТ да питат по същия случай,не ми повярва че не съм му ги пратил аз.Аз пък му казах че ако ще викаме телевизии ще е някоя от 4те големи тв.Звънях и на общинския председател ама беше малко късно и не ми вдигна.Утре пак.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  EU_BG_akademika Пон 7 Май 2012 - 21:29

вакрил написа:Аз пък му казах че ако ще викаме телевизии ще е някоя от 4те големи тв.Звънях и на общинския председател ама беше малко късно и не ми вдигна.Утре пак.
Не няма да е някоя, а всичките четири sunglasses2
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  ufo Пон 7 Май 2012 - 22:15

EU_BG_akademika написа:
вакрил написа:Аз пък му казах че ако ще викаме телевизии ще е някоя от 4те големи тв.Звънях и на общинския председател ама беше малко късно и не ми вдигна.Утре пак.
Не няма да е някоя, а всичките четири sunglasses2

nono 4x4 :f38b1c44c48ae2
ufo
ufo

Писане  вакрил Вто 8 Май 2012 - 11:03

Сега приказвах по телефона с председателката на общинския съвет в Бяла,пак се обяснявахме на дълго и на широко.Тя си мисли че е права аз и казвам че не е,последно пак щели да го обсъждат,каза че до 3,4 дена ще ни даде отговор.Май ще трябва да се готвим за по радикални действия.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 10 от 24 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите