GO FISHING BG.ForumsClub
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Относно таксата за пускане на лодки в Бяла

+69
shibailo
cat1
antares
fishermann2
radoadvokat
D.Dimitrov
Plamen
Попа
Емо Кръстев
JimBeam
nasco2
RAAZIEL
недялко радков
СЪНДИ
paynera
Жоро_Приселци
Светозар Върбанов
veis
Тик Так
sllipi1
ICO
krasi81
parvaka
vstoikov
stuci
Петър Василев
zhikata
gogotod
Дели
vvt1970
Тедо
xpynxpyn
chapara
krasimir77
str.hadjiev
cochi75
bobiklima
ТАРАЛЕЖ
emanuil
фишфрена
nikgeo
max
dobria1
strijok
tiho_roev
roko koko
rikitikitavi
Шморхи
Иво - Шабла
ribarshe
Кико
trophy 78
ПЛУВЧО
Любак
runner
joro_74
ДЯДО ИВАН
КИРО
plamdrag
savi aleksiev
Ribarina
Мънцата
Доктора
divein
вакрил
Кирил Калчев
ufo
EU_BG_akademika
Моряка
73 posters

Страница 11 от 24 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next

Go down

Относно таксата за пускане на лодки в Бяла - Page 11 Empty Re: Относно таксата за пускане на лодки в Бяла

Писане  EU_BG_akademika Вто 8 Май 2012 - 17:26

вакрил написа:Сега приказвах по телефона с председателката на общинския съвет в Бяла,пак се обяснявахме на дълго и на широко.Тя си мисли че е права аз и казвам че не е,последно пак щели да го обсъждат,каза че до 3,4 дена ще ни даде отговор.Май ще трябва да се готвим за по радикални действия.
Абе аз знаех, че само губим време, ама да ви се не кърши хатъра sunglasses2 :609c1f728720fb
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika
...........................

Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61

Върнете се в началото Go down

Относно таксата за пускане на лодки в Бяла - Page 11 Empty Re: Относно таксата за пускане на лодки в Бяла

Писане  EU_BG_akademika Вто 8 Май 2012 - 18:31

Една прясна прясна новина, всички рибари с дървени лодки са глобени в Бяла. По закон трябва да имат пластмасово покритие на дървото или иначе казано стъкломат. sunglasses2 Па нищо, че си е тяхно и ще правят квото си искат sunglasses2 :609c1f728720fb
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  EU_BG_akademika Вто 8 Май 2012 - 18:33

вакрил написа:Сега приказвах по телефона с председателката на общинския съвет в Бяла,пак се обяснявахме на дълго и на широко.Тя си мисли че е права аз и казвам че не е,последно пак щели да го обсъждат,каза че до 3,4 дена ще ни даде отговор.Май ще трябва да се готвим за по радикални действия.
Ако приказваш пак питай я искат ли още проверки и констатиране на нередности и най вече изнасяне в медийте .......
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  вакрил Вто 8 Май 2012 - 23:17

Казвам им бе всеки път ама те пък много държат да ми изтъкнат че от журналисти не им пука ама ич.Гьон сурат бе, щом като ти казва че за преминаване на 50м път трябва да платиш 10лв и в това не вижда нищо нередно какво да говорим повече.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56

Писане  EU_BG_akademika Сря 9 Май 2012 - 5:28

вакрил написа:Казвам им бе всеки път ама те пък много държат да ми изтъкнат че от журналисти не им пука ама ич.Гьон сурат бе, щом като ти казва че за преминаване на 50м път трябва да платиш 10лв и в това не вижда нищо нередно какво да говорим повече.
Ама да не говорим, че нямат право да възпрепятствуват, свободното движение на стоки и хора в европейския съюз. Снощи пак говорих с балдъзата, каза, че дойде ли при нея писмото за становище, ще го принудят да отвори достъпа.
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  вакрил Сря 9 Май 2012 - 7:51

Те казват ,че достъпа е свободен пеша ако искаш мъкнеш лодката на ръка и пускаш ,но ако си с кола плащаш за преминаване по ТЕХНИЯ си път.Както и да е тя работата е ясна нищо няма да постигнем со кротце со благо и с МОЛБИ.Трябва да приготвим тоягите(писма,медии и т.н.) и да действаме по радикално,те само от това разбират.
На първо време моля хората които разбират да прехвърлят тази тема или по важното от нея в подобни на нашия форум,за да могат да са запознаят колкото се може повече колеги с проблема и кой с каквото може да помага,връзки,познанства, идеи и т.н.
Да обясня все пак на колегите от вътрешноста на страната които не са морски.Това е все едно всеки самозабравил се селски кмет да сложи по една бариера на черния(единствен) път дето води до язовира и да ви иска 10лв за преминаване независимо дали си за риба с лодка или на пикник с въдици,демек риболов от брега spying
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  cochi75 Сря 9 Май 2012 - 8:36

Преди няколко дни ходихме на Бяла за кая. Ние си платихме 10 лева (лодката е на колата отгоре). Обаче колегата дойде след нас и неговата лодка е в колата сгъната и минал без да плаща. Обаче като започна да разпъва лодката, оня от фургона явно е видял и дотърча веднага и започна да ни се кара, що не сме платили.
Мисълта ми е, че този който събира таксата май не знае за какво я събира...
cochi75
cochi75

Брой мнения : 186 Рожд.дaта : 05.11.1975
Години : 49

Писане  str.hadjiev Сря 9 Май 2012 - 9:01

Брей, тука какво възстание се заформило, а аз ще разбера чак като намалят таксата 12666 12666
Да ме пишете и мене: Страхил Хаджиев 740806...
str.hadjiev
str.hadjiev

Брой мнения : 753 Рожд.дaта : 06.08.1974
Години : 50

http://www.eukanuba.bg

Писане  вакрил Сря 9 Май 2012 - 11:49

str.hadjiev написа:Брей, тука какво възстание се заформило
Ми ха добър ден, ний тук револуция ша прайм пък ти спиш sunglasses2 На приятеля си дето си носи на ръка лодката му кажи следващия път да не му дава нищо аз лично съм говорил и с кмета и с председателя на общинския съвет и с юристконсулта им и тъй като за друго нямат никакво законно основание да взимат пари са се хванали за сламката че пътя е техен и таксата е за ПРЕМИНАВАНЕ НА АВТОМОБИЛ.Даже колегите които са с леки лодки нека ги пускат по този начин, ей тъй на пук,а на пазача да казват да ходи да пита кмета и да се е..е в г..а.Даже сега ми хрумна нещо какво ли ще стане ако си бутам колесара на ръка до морето.

Последната промяна е направена от вакрил на Сря 9 Май 2012 - 11:54; мнението е било променяно общо 1 път
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  ufo Сря 9 Май 2012 - 11:52

Пичове нямам никакво време, много моля някой да напише едно писмо като в това писмо бъде описан целия проблем от - до както и една обосновка защо сме решили,че сме прави , и да ми го прати.
С Ашикова от бнр учихме в едно училище и сме добри приятели, момичето чака да и пусна проблематиката.
След което ударно към по големите медий, ще имам грижата да уведомя колкото мога повече такива.
:609c1f728720fb

П.П. Мънца прати ми билетчето на което пише "Такса за лоТка 10лв"
Мерси предварително.
ufo
ufo

Брой мнения : 1291 Рожд.дaта : 17.11.1982
Години : 42

http://cars.bg

Писане  вакрил Чет 10 Май 2012 - 7:18

Вчера на протеста за морската градина говорис с една активистка за нашия проблем и тя ми каза да се свържа с Костадин Костадинов от ВМРО той щял да помогне със сигурност,защото вече бил помогнал на рибарите на Морска Гара,било им забранено да ловуват там, а той се преборил със забраната.Каза ,че бил млад действен човек ,ама дали да намесваме политически партии незнам.А и все още нямаме окончателен отговор,утре ще се обаждам пак.
Видяхте ли ме по телевизиятя,на протеста за Морската градина,бях в първите редици(един с резидава фланелка),туриха ме при майките с деца отпред :21fe7b94c4e424 щото бях с децата
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  EU_BG_akademika Чет 10 Май 2012 - 7:57

вакрил написа:.................,туриха ме при майките с деца отпред :21fe7b94c4e424 щото бях с децата
Юнак си ти :dancingHappy_i Че кво лошо има да помогне политическа партия? Нали нашите редици, на форума де, са отворени за всички и всеки помага както може..............
Обади се на човека, що е маке все е юнак :dancingHappy_i :609c1f728720fb
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  EU_BG_akademika Чет 10 Май 2012 - 8:03

Областия на 12-ти ще чисти на "Дружба", дето потопиха самолета на Бай Тошо, водолази ще вадят боклуци, а служителите ще ги събират в чували, ще има и телевизии. Искате ли да му направим един морски десант. Ще се появим с лодките и ще го сгащим натясно пред медиите, да видим кво ще заусуква......... пък и да дадем начална скорост на случая 12666
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  вакрил Чет 10 Май 2012 - 9:23

Ми то аз и без това се чудих къде да чистя, че защо пък не?
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  вакрил Сря 16 Май 2012 - 13:31

Днес отново говорих с председателката на общинския съвет гр.Бяла,имали са заседание и са решили да не променят нищо даже някои искали да я дигат,но добре че са те с кмета,нашите благодетели че видиш ли отървали ни от по високи такси.Отново ми говори най нагло че е нормално за преминаване на 50м път да кожодерат по 10лв.Както си и мислех те от дума не разбират и ще трябва да действаме по втория начин.Нека кой с каквото може да помага да прекратим това безчинство,давайте акъли,връзки в медии и дайте да връчим някаква петиция или нещо такова на нашите Варненски общинари и градоначалници ако трябва и някакъв протест (събиране на повече от 5-10 човека) пред общината да направим,че да ни обърнат внимание.Не може да ни делят на две категории хора от Бяла и други.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  EU_BG_akademika Сря 16 Май 2012 - 13:43

И комисята по дискриминация 12666
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  EU_BG_akademika Сря 16 Май 2012 - 13:48

вакрил написа:Днес отново говорих с председателката на общинския съвет гр.Бяла.....
Искай официален отговор на входираното писмо в Бяла. И сега по предварителният план. Входиране областа и Нап.
Само, че документа остана на софийския ми комп. Дано го пазаиш.
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  emanuil Сря 16 Май 2012 - 14:25

Ако имаше избори , доста "кандидати" щяха да приемат проблема присърце sausage
emanuil
emanuil

Брой мнения : 618 Рожд.дaта : 23.02.1971
Години : 53

http://www.nordcool.bg/

Писане  вакрил Сря 16 Май 2012 - 15:07

Казаха че са ми пратили официален отговор и трябва да го получа за документа го пазя.Кзвайте само какво да правя аз ще бягам,дайте телефони на телевизии,журналисти,предавания,аз ще се обаждам ако на вас ви е неудобно.Ей тука намерих имейл на БТВ [You must be registered and logged in to see this link.] за нередности, хич ме няма в писането ако може някой с повече дарба да опише случая и да го прати.Това пък е на ТВ7 тел0886771774 пак за нередности ,звънях преди малко но никой не вдигна утре пак ще пробвам.Колкото повече писма им изпращаме и се обаждаме толкова по голяма е вероятността да ни обърнат внимание.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  Мънцата Сря 16 Май 2012 - 15:54

вакрил написа:Казаха че са ми пратили официален отговор и трябва да го получа за документа го пазя.Кзвайте само какво да правя аз ще бягам,дайте телефони на телевизии,журналисти,предавания,аз ще се обаждам ако на вас ви е неудобно.Ей тука намерих имейл на БТВ [You must be registered and logged in to see this link.] за нередности, хич ме няма в писането ако може някой с повече дарба да опише случая и да го прати.Това пък е на ТВ7 тел0886771774 пак за нередности ,звънях преди малко но никой не вдигна утре пак ще пробвам.Колкото повече писма им изпращаме и се обаждаме толкова по голяма е вероятността да ни обърнат внимание.
Не бързай, току що ползвах жокер "Обади се на приятел", чакам резултат и ако отново е неудовлетворителен, действаме sunglasses2
Мънцата
Мънцата

Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971

Писане  EU_BG_akademika Сря 16 Май 2012 - 18:18

вакрил написа:Казаха че са ми пратили официален отговор и трябва да го получа за документа го пазя.Кзвайте само какво да правя аз ще бягам........
Абе чакай малко с тия медии....., те са винаги на линия, такаи така вече за наесен става дума, входирай документа в областа и НАП. А аз ще измудря едно писмо и за "КЗД" Ще видя може ли от Варна или ще пратя бабата в София да го входира смях Ако направо скочим на медийте, областния ще каже, никой не ме е запознал с проблема и гърмим неговата намеса.......
EU_BG_akademika
EU_BG_akademika

Писане  Мънцата Пет 18 Май 2012 - 22:38

Такаааа, явно ще трябва да се действа "с рогите" шама Давайте да го умуваме и да ги мятаме тез нож ся щи кажа
Мънцата
Мънцата

Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971

Писане  Моряка Пет 18 Май 2012 - 22:46

Мина ли законния срок за отговор? 12666
Моряка
Моряка
глоб.модератор
глоб.модератор

Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967

Писане  emanuil Пет 18 Май 2012 - 23:18

Мънцата написа:Такаааа, явно ще трябва да се действа "с рогите" шама Давайте да го умуваме и да ги мятаме тез нож ся щи кажа
+1
emanuil
emanuil

Брой мнения : 618 Рожд.дaта : 23.02.1971

http://www.nordcool.bg/

Писане  вакрил Съб 19 Май 2012 - 10:28

Дали е минал срока няма никакво значение,важното е че трябва да действаме вече иначе утре по светлия пример още много такива места ще почнат да ги таксуват.Както писах давайте телефони на предавания ,мнения и т.н.
вакрил
вакрил
мир на праха му

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 11 от 24 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите