Относно таксата за пускане на лодки в Бяла
+69
shibailo
cat1
antares
fishermann2
radoadvokat
D.Dimitrov
Plamen
Попа
Емо Кръстев
JimBeam
nasco2
RAAZIEL
недялко радков
СЪНДИ
paynera
Жоро_Приселци
Светозар Върбанов
veis
Тик Так
sllipi1
ICO
krasi81
parvaka
vstoikov
stuci
Петър Василев
zhikata
gogotod
Дели
vvt1970
Тедо
xpynxpyn
chapara
krasimir77
str.hadjiev
cochi75
bobiklima
ТАРАЛЕЖ
emanuil
фишфрена
nikgeo
max
dobria1
strijok
tiho_roev
roko koko
rikitikitavi
Шморхи
Иво - Шабла
ribarshe
Кико
trophy 78
ПЛУВЧО
Любак
runner
joro_74
ДЯДО ИВАН
КИРО
plamdrag
savi aleksiev
Ribarina
Мънцата
Доктора
divein
вакрил
Кирил Калчев
ufo
EU_BG_akademika
Моряка
73 posters
Страница 21 от 24
Страница 21 от 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Re: Относно таксата за пускане на лодки в Бяла
RAAZIEL написа:Ха-ха...предаването беше пародия....и полицаите бяха класически...
Въпреки,че нямам лодка следя темата от началото и поради това,че БЯХ от Бяла.Преди 10 години се преместих във Варна,но детството ми е минало там,жена ми е там,дедо ми е професионален рибар от там и аз не съм засегнат от ситуацията,но се включвам да изкажа и една друга гледна точка,която съм чувал от много местни рибари и която,,надървя''още повече ситуацията-а това е арогантното поведение на много от чуждите лодки-минават през мрежи,нахалстват и все такива неща които пречат на пиййса...не че и беленци са цвете за мирисане,ама....
Не ме захапвайте сега не заставам на ничия страна,просто казвам какво съм чул,а освен това много често се коментира и това да направят непосилна,нечовешка такса/30-50лв/,и по този начин да спрат достъпа на всякакви лодки...както се видя могат да направят всичко.
Може би всеки тук ще каже това не съм аз,но тези случки са факт.
Рибата няма да свърши малко КОЛЕГИАЛНОСТ не е излишна...
Като си платят буната и всичко останало беленци да си правят каквото искат,я да ми кажеш с какво право си го имат като бащиния,с какви пари е правена тази буна, а и бъдещото пристанище ще събират волни пожертвования от Бяла сигурно.Такава дивотия само в Бг. може да има щото ако беше в ЕУ досега дерибея отдавна щеше да е в затвора.Местните не ни искали, като че ли им е бащиниия ебати изкривеното мислене ,а те кого са питали че да си правят стоянки там.
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56
Мънцата написа:[You must be registered and logged in to see this link.]
Пишете коментари отдолу - колкото повече, толкова по-добре! Нека разберат, че не сме овце!
Пишете им че репортажа им не струва пукната пара и не е от полза на никой,само дето ни разкарваха и участвахме в масовка безплатно.И да питат на Маги Халваджиян дали му е харесал.
вакрил- мир на праха му
Аз писах от името на жената
vvt1970- ...........................
Брой мнения : 725 Рожд.дaта : 23.09.1970
Години : 54
Ами целта наистина може да е да не ходят други хора там, защото след направата на някакво "съоръжение" (ако изобщо се направи) таксата наистина може да стане 50 лева и хората да спрат да ходят. С тази такса в момента от 10 лева незнам какви пари ще се съберат и за колко години , за да се направи нещо...пак е за парлама цялата работа и най лошото е, че се вижда от всички и от местните и от нас и от кмета .
Ходил съм там за попчета и съм ловил до местни лодки и от приказка на приказка те самите са казвали как някой от тях имат по 100 "коша" и как им изкупуват попчетата на 1,30 и как трябвало да увеличат броя на "кошовете". Тези кошове ги обслужват всяка сутрин и се оплакват как намаляла рибата, защото много биле кошовете.
Общо взето те си орат моресто като тяхно и сами се преебават, и си мислят , че чуждите хора са им изловили рибата.
Вместо да сложат един фризер с минерална вода, количка моличка,две три закуски, кафенце,биричка и ни измъкнат парите по друг начин-с масло дето се казва. С кеф да ходиш там за риба, да излезеш, да пиеш едно, пак да влезеш.
Дето се казва да се възползват от това, че едно време бай Тошо буна им е направил-за разлика от Обзор и други местности в региона.
Да развият дейност-няма мама. Мислят си , че с въдиците ще им изловим рибата. То като спре и там да има попчета, ще ги видя кого ще обвинят.
Ходил съм там за попчета и съм ловил до местни лодки и от приказка на приказка те самите са казвали как някой от тях имат по 100 "коша" и как им изкупуват попчетата на 1,30 и как трябвало да увеличат броя на "кошовете". Тези кошове ги обслужват всяка сутрин и се оплакват как намаляла рибата, защото много биле кошовете.
Общо взето те си орат моресто като тяхно и сами се преебават, и си мислят , че чуждите хора са им изловили рибата.
Вместо да сложат един фризер с минерална вода, количка моличка,две три закуски, кафенце,биричка и ни измъкнат парите по друг начин-с масло дето се казва. С кеф да ходиш там за риба, да излезеш, да пиеш едно, пак да влезеш.
Дето се казва да се възползват от това, че едно време бай Тошо буна им е направил-за разлика от Обзор и други местности в региона.
Да развият дейност-няма мама. Мислят си , че с въдиците ще им изловим рибата. То като спре и там да има попчета, ще ги видя кого ще обвинят.
cochi75- ...........................
Брой мнения : 186 Рожд.дaта : 05.11.1975
Години : 49
Както повечето знаят,аз също нямам лодка.Всъщност имам една джапанетка,която я нося в чанта,но никога не съм я пускал на Бяла.НО...Са ми взимали такса(мисля 5 лева беше тогава) за преминаване с автомобил,при условие,че ще ловя от тетраподите на буната.След тази случка,си оставях колата преди бариерата и си ходих пеша.За тия 5 лева,колко бири мога да пийна.За каква такса за пускане на лоТка говориха в началото....?:f38b1c44c48ae2
А господарите нещо претупаха работата.:6425deb86829a0И те ще се окажат продажници.Само гледат да им върви предаването и рекламата,и си търсят някой будала да им се върже.Всичко е парлама.Въздух под налягане.:6425deb86829a0Спирам да ги гледам,че почва да ми се повдига.Вчера даже разправям на жената,да порастем малкия и да хващаме гората.Купувам някъде,в някакво закътано и забравено място едно парче земя,с... ако ще барака да е.Да няма телевизия,радио,вестници,ток,телефони...Или Фащам дългата нанякъде.Е...м ти и държавата.:f38b1c44c48ae2Няма оправия с тия и ония.Всички са едни и същи.Лошото е,че и навсякъде по света се изкривиха нещата,ама поне малко-малко отпускат примката.
А господарите нещо претупаха работата.:6425deb86829a0И те ще се окажат продажници.Само гледат да им върви предаването и рекламата,и си търсят някой будала да им се върже.Всичко е парлама.Въздух под налягане.:6425deb86829a0Спирам да ги гледам,че почва да ми се повдига.Вчера даже разправям на жената,да порастем малкия и да хващаме гората.Купувам някъде,в някакво закътано и забравено място едно парче земя,с... ако ще барака да е.Да няма телевизия,радио,вестници,ток,телефони...Или Фащам дългата нанякъде.Е...м ти и държавата.:f38b1c44c48ae2Няма оправия с тия и ония.Всички са едни и същи.Лошото е,че и навсякъде по света се изкривиха нещата,ама поне малко-малко отпускат примката.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Нещо не се справих с коментара си там, опитах се да напиша това:
"Ако всичко е толкова законно, защо се уплашиха от камерата и вдигнаха бариерата!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защо не взеха на касиков 10-те лв. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
Насе, аз им го турнах твойто
JimBeam- ...........................
Брой мнения : 1427 Рожд.дaта : 10.02.1962
Години : 62
Днес им се обадих на господарите да им кажа колко ни е харесал репортажа,доста работи си казахме ,чели са и коментарите,и се чустваха малко гузни.Казаха че юристите им казали че било законно май,но може и да направят продължение този път не скмета а с общинарите,защото тяхно било решението и дрън ,дрън.И тъй като много ме беше яд се обадих още веднъж да ги питам тоз кмет ли е най хитрия да събира пари за нищо тъй като никъде другаде за подобно пускане не се плаща и още им казах че в Европата накъдето сме се запътили слипове има под път и над път и никъде не се плаща,и и казах че ще я затрупам с видеа и снимки от България и Европа как се пускат лодки от подобни места че и от слипове безплатно.Така че давайте ,снимайте и пускайте тук а аз ще им ги пускам на тях.
вакрил- мир на праха му
И аз ги насолих според възможностите ми. Нещастници пълни!
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
А бе чета и не мога да разбера - що ходите там като ви ебават по тоя начин? Що не ходите до Обзор или някъде наоколо откъдето да си пуснете лодките? От това дето сте написали разбирам че няма никакви условия - нито път, нито слип, на репортажа изглеждаше като разорана нива.
Може би е по-добра идея да пишете до комисията за защита от дискриминация /в случая е точно това поне според мен/ - таксата може да я направят и 110 лв. ама трябва да е за всички.
Може би е по-добра идея да пишете до комисията за защита от дискриминация /в случая е точно това поне според мен/ - таксата може да я направят и 110 лв. ама трябва да е за всички.
Емо Кръстев- ...........................
Брой мнения : 69 Рожд.дaта : 17.05.1966
Години : 58
Ами те от Обзор,също в Бяла си пускат лодките.
Там няма никакви условия доколкото знам.
Там няма никакви условия доколкото знам.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Присетих се сега, докъде ли е стигнал проекта за "Пързалките"
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
К"ви ,,Пързалки" бре Бат Марине,че не ми се чете 20-30 страници назад
Попа- ...........................
Брой мнения : 190 Рожд.дaта : 18.10.1975
Слип = пързалка за лодки
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
[You must be registered and logged in to see this link.]Попа написа: К"ви ,,Пързалки" бре Бат Марине,че не ми се чете 20-30 страници назад
Мънцата написа:Присетих се сега, докъде ли е стигнал проекта за "Пързалките"
Сега оправят пътя към пързалката [You must be registered and logged in to see this link.]
Мънцата написа:[You must be registered and logged in to see this link.]Попа написа: К"ви ,,Пързалки" бре Бат Марине,че не ми се чете 20-30 страници назад
....
Попа- ...........................
Брой мнения : 190 Рожд.дaта : 18.10.1975
Мънцата написа:Присетих се сега, докъде ли е стигнал проекта за "Пързалките" [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Драснах им ама нека още някой да им пише че да проверят обещанията на кмета
Аз писах във Фейса - за 5 часа имаше 0 лайка! И го изтрих! Като пусна снимка на 10 сафрида има по 100+ лайка! Ебати народа дет сме, пълен ташак! Заслужаваме си съдбата и това е!dobria1 написа:Драснах им ама нека още някой да им пише че да проверят обещанията на кмета
Хапсулютну си правМънцата написа:
Ебати народа дет сме, пълен ташак! Заслужаваме си съдбата и това е!
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
А фейса, аз го избягвам. Имам за приятели само проверенеи хора и съм блокирал други входящи известия, само покани за приятелство и от приятели. Какво му харвесвате, не знам Някаква масова психоза
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
И аз не сьм фен .../Жорката ми направи профил и без да знам как сьм станал приятел с някакви японци /.EU_BG_akademika написа:А фейса, аз го избягвам. Имам за приятели само проверенеи хора и съм блокирал други входящи известия, само покани за приятелство и от приятели. Какво му харвесвате, не знам Някаква масова психоза
max- ...........................
Брой мнения : 3942 Рожд.дaта : 20.11.1969
Години : 55
max написа:И аз не сьм фен .../Жорката ми направи профил и без да знам как сьм станал приятел с някакви японци /.EU_BG_akademika написа:А фейса, аз го избягвам. Имам за приятели само проверенеи хора и съм блокирал други входящи известия, само покани за приятелство и от приятели. Какво му харвесвате, не знам Някаква масова психоза
Японци или японки, мое и таиландки да са
dobria1 написа:Мънцата написа:Присетих се сега, докъде ли е стигнал проекта за "Пързалките" [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Драснах им ама нека още някой да им пише че да проверят обещанията на кмета
Имах предвид че съм драснал директно на предаването не във фейса а именно им писах точно тук [You must be registered and logged in to see this link.] просто да проверят дали обещанието е изпълнено исках там да драсне и някой друг да видят че има интерес
Това е начина А забеляза ли, че всички коментари от преди две години са изтрити? За мен проблема е друг - че повечето сме силни пред клавиатурите, ама като опре до реални действия ... Фейса е най-доброто място за популяризиране на каузи и всякакви подобни действия. И когато дадено нещо се лайкне и сподели 100 пъти, става верижна реакция, като така няма как да остане незабелязано от когото трябва. Да, ама не Затова вече се отказах напълно от "обществени" начинания! Аз мога да си позволя 10 или 20 кинта за пускане, боли ме гъза Който не го кефи, да ходи да се пробва с кмета, Бойко, или който друг му дойде на акълаdobria1 написа:Имах предвид че съм драснал директно на предаването не във фейса а именно им писах точно тук [You must be registered and logged in to see this link.] просто да проверят дали обещанието е изпълнено исках там да драсне и някой друг да видят че има интерес
Страница 21 от 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» ZANDER надуваеми лодки, алуминиеви лодки и др.
» Пускане на лодка в Яз. Цонево
» Относно продажбите!?
» Пускане на лодка в Яз. Цонево
» Относно продажбите!?
Страница 21 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing