Навигация
+24
Любак
xoxo
Ribarina
gogo26
Иво - Шабла
roko koko
nikgeo
фишфрена
Шморхи
icokanev
Мънцата
zuzko_
tano
Ресьора
DOCTORABukarNo1
runner
ivu
minerva60
Rimohit
justinian
savi aleksiev
п.василев
КИРО
anastas_peykov
28 posters
Страница 2 от 6
Страница 2 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Навигация
Поздравления колега за за усилията които си положил Много,много полезна информация!Благодаря!
minerva60- ...........................
Брой мнения : 84 Рожд.дaта : 06.04.1960
Години : 64
Поздравления Наско!
ivu- ...........................
Брой мнения : 298 Рожд.дaта : 06.12.1975
Години : 48
Поздравления и от мен за положения труд, но имам проблем с инсталирането на HomePort. По-точно програмата се инсталира, но след като приключи инсталацията не иска да се стартира. Дава грешка "There is a problem with BG_Route installation". Пробвах да сложа свалената карта на различни носители - USB stick, sd, преносим хард, но така и не успях да я подкарам. Ако имате някакви идеи и предложения плийс хелп
????- Гост
Колега morgan, създай нова папка на флаш паметта и я наименовай Garmin. В тази папка постави картата. Стартирай програмата HomePort. Тя автоматично ще открие папката гармин във флаша и оттам ще зареди картата. Наско много добре го е обяснил, но ти вероятно не си обърнал внимание на тази подробност. Успех.
justinian- глоб.модератор
Брой мнения : 917 Рожд.дaта : 05.02.1970
Години : 54
Здравей колега!
Точно това съм направил и въпреки това ми изписва тази грешка. Въпросната папка съм я създал на посочените от мен носители, вътре съм копирал картата, но програмата не успява въобще да се стартира. Т.е. при стартиране, по подразбиране си търси BG_Route и след като не го намира, пищи че има проблем. Имам чувството, че е свързано по някакъв начин с кракването на програмата.
Точно това съм направил и въпреки това ми изписва тази грешка. Въпросната папка съм я създал на посочените от мен носители, вътре съм копирал картата, но програмата не успява въобще да се стартира. Т.е. при стартиране, по подразбиране си търси BG_Route и след като не го намира, пищи че има проблем. Имам чувството, че е свързано по някакъв начин с кракването на програмата.
????- Гост
Оправих се. Свалих си версията на програмата от друго място и тръгна :dancingHappy_i
????- Гост
Колеги, дайте линк към картата моля, при мен дадения не работи
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Не съм влизал скоро и не съм видял постовете ви. Файловете са си там но тия линкове явно не са постоянни. Отиваш в data.bg , от там в търсене , от там търсене на потребител и търсиш потребител anastasbpeykov. Би трябвало да ти излезе потребител Анастас Пейков. Кликваш на него и отиваш в профила ми. Там Ще видиш папка garmin и в нея има шернати 3 файла. gmapsupp.img е фаила с картата. Той е 1,6Гб.
morgan написа:Оправих се. Свалих си версията на програмата от друго място и тръгна :dancingHappy_i
Имам един страр компютър с Windows XP, ще пробвам по късно да я инсталирам на нея и ще видя какъв е проблема. Но тая програмка си е много яка и си струва да се инсталира.
Мерси Насе, сега ще пробвам, по точно като имам време, че сега баш нямам , аз съм с доброто старо "ХР", програмата си работи, но аз я свалих от "пиратите", на лаптопа си сложих "седмицата", доволен съм от нея така че и там ще тръгне сигурно, а за "Виста" да не чувам, отврат
Седмица променя настройки и пригажда софта, така че ще върви къде ще ходи.
Седмица променя настройки и пригажда софта, така че ще върви къде ще ходи.
И програмата и картата вървят на Windows 7 без никакъв проблем.
justinian- глоб.модератор
Брой мнения : 917 Рожд.дaта : 05.02.1970
Години : 54
Браво, това да се чува, Насе не става, няма го файла, карай де не ми е притупала, аз ако захапя ще я намеря......
Мерси все пак
Мерси все пак
anastas_peykov написа:Не съм влизал скоро и не съм видял постовете ви. Файловете са си там но тия линкове явно не са постоянни. Отиваш в data.bg , от там в търсене , от там търсене на потребител и търсиш потребител anastasbpeykov. Би трябвало да ти излезе потребител Анастас Пейков. Кликваш на него и отиваш в профила ми. Там Ще видиш папка garmin и в нея има шернати 3 файла. gmapsupp.img е фаила с картата. Той е 1,6Гб.
Да де! Всичко правя както си го писал, папката е там, файловете са там, но когато кликна върху тях и ми връща съобщение, че файлът не е намерен. HELP, please!
runner- ...........................
Брой мнения : 228 Рожд.дaта : 22.06.1967
Години : 57
Да , вярно , сигурно админите им са ги изтрили. Ще ги кача някаде другаде.
Между другото някой знае ли някой сървър в нета където мога да кача тия фаилове. Единия е голям 1,6Гб.
Между другото някой знае ли някой сървър в нета където мога да кача тия фаилове. Единия е голям 1,6Гб.
Ето тук: [You must be registered and logged in to see this link.] Насе, регистрираш се и качваш
Опитай с dox.bg
Ако не стане с целия файл, пробвай да го разцепиш на няколко части с winrar и качвай пак.
Успех! :dancingHappy_i
Ако не стане с целия файл, пробвай да го разцепиш на няколко части с winrar и качвай пак.
Успех! :dancingHappy_i
????- Гост
Ами днес опитах отново и всичко ми се получи идеално! :dancingHappy_i Може би защото сутринта много трудно "заредих" Уиндоуса, наложи се и "студен" рестарт Обаче резултата ме впечатлява силно! Браво, браво за старанието!!
Я утре ми го докарай туй нящо.runner написа:Ами днес опитах отново и всичко ми се получи идеално! :dancingHappy_i Може би защото сутринта много трудно "заредих" Уиндоуса, наложи се и "студен" рестарт Обаче резултата ме впечатлява силно! Браво, браво за старанието!!
Ша черпя ве.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Сега по тия празници не съм на линия нещо , иначе при първа възможност ще го ъплоадна на някои от сървърите които посочиха колегите по-горе.
В Датата е ОК. Първия път не стана, но след два дни ми се получи. Само че трябва да се изчаква там някакви секунди, докато ти разреши сваляне. Иначе си работят линковете.
гармин
По българските сайтове трудно ще намериш нова карта на България ,особенно на гармин OFRM Geotrade .Ето тук например си изберате една от всички български и действате . FID: 1204 [You must be registered and logged in to see this link.]
????- Гост
Ако някой иска мога да му дам "Garmin mobille XT" за win5,6 карта ОФРМ 5.1 изцяло на български. софтуера също е на български и малко на руски, ама не съм го правил аз. Ще му помогна и да си го инсталитра. Само че на лични.........................
Такааа, най-после направих моят гармин 450с да работи в хола а не само качен на каяка в гаража - купих си втори кабел.
Сега съм готов да пробвам тези магий за които говорите. Щом ми дойде СД картата ще пробвам да сложа егейската карта в него.
Успях да сваля Мапсорса но не мога да намеря карти които да гледам в него.
Дайте ми линк за картата кято пригодихте - Наско не мога да я сваля от твойте линкове и не мога да тe намеря в дата.бг.
Дайте ми линк отклъдето да сваля Garmin HomePort , please!
Благодаря предварително!
Сега съм готов да пробвам тези магий за които говорите. Щом ми дойде СД картата ще пробвам да сложа егейската карта в него.
Успях да сваля Мапсорса но не мога да намеря карти които да гледам в него.
Дайте ми линк за картата кято пригодихте - Наско не мога да я сваля от твойте линкове и не мога да тe намеря в дата.бг.
Дайте ми линк отклъдето да сваля Garmin HomePort , please!
Благодаря предварително!
DOCTORABukarNo1- ...........................
Брой мнения : 445 Рожд.дaта : 23.12.1961
Години : 62
Последната промяна е направена от EU_BG_akademika на Сря 17 Фев 2010 - 11:19; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 2 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 2 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing