ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
+73
divein
Тедо
EU_BG_akademika
rikitikitavi
gogata1
Мънцата
str.hadjiev
gogo26
Marco Polo
max
tano
Петър Василев
joro_74
КИРО
vstoikov
Васил
zhikata
D.Dimitrov
Румен Ганев
mixman
вакрил
goshotanchev
тони котев
Жоро_Приселци
mdesov
zillius
Моряка
vankica
vvt1970
Тихомир
Plamen
Кирил Калчев
baispartan
esox hunter
kobovet
ДЯДО ИВАН
Светозар Върбанов
maistor_ribar
HAZART
georg
ТАРАЛЕЖ
ivan abt
fishmaster
batjoro81
chapara
gogolisec
marinco
krasi81
dobria1
фишфрена
Borkata
ПЛУВЧО
Шморхи
Кико
Ribarina
emanuil
Веско Жечев
savi aleksiev
pivkoto
ribarya
antares
paynera
vatus
Любак
strijok
roko koko
tiho_roev
pako
stuci
sllipi1
veis
xoxo
ufo
77 posters
Страница 24 от 40
Страница 24 от 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: ЛОДКИ И ДВИГАТЕЛИ
Моя човек звънна във Варна на вносителите на въпросната лодка
(http://korsar.bg/bg/product/17/yerliyurt-405-gd.html)и му казаха, че не е проблем във фабриката да я направят за къс ботуш, като изработката + транспорта е около месец. До края на другата седмица лодката ще се поръча така, че ако някой има лоши впечатления или резерви към тази лодка да казва докато не е капарирана... Благодаря отново за помощта!
П.С. Борка, лодката не е за мен, а за един близък приятел, но място в нея имам обещано. Твоя комплект кога се очертава да е готов?
(http://korsar.bg/bg/product/17/yerliyurt-405-gd.html)и му казаха, че не е проблем във фабриката да я направят за къс ботуш, като изработката + транспорта е около месец. До края на другата седмица лодката ще се поръча така, че ако някой има лоши впечатления или резерви към тази лодка да казва докато не е капарирана... Благодаря отново за помощта!
П.С. Борка, лодката не е за мен, а за един близък приятел, но място в нея имам обещано. Твоя комплект кога се очертава да е готов?
vankica- ...........................
Брой мнения : 161 Рожд.дaта : 18.09.1976
Години : 48
Хубава е лодката, само че моят съвет е да не преправяте подката, а да си продаде мотра и да си купи поне 15кс. Д.Б. Защото 10 коня за тая лодка са малко, за нула време, още тази пролет, ще я натъпче с циганията и матора ще му идва къс, тая според мен и 20 коня ще носи, но то си до възможности. С циганията 2-3 души и малко водица и тия 10 кончета умират геройски, еле па е "на контру ветру"vankica написа: До края на другата седмица лодката ще се поръча така, че ако някой има лоши впечатления или резерви към тази лодка да казва докато не е капарирана...
Така че, нека човека се позамисли, ако има опит на море, ще разбере какво искам да кажа, ако няма пак ще го разбере, но по по трудният и скъп начин....
Желая ви успех
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
няма да излиза на глисаж, ама да "умре"... Слагаш по-малка стъпка перка и си караш!
Човека пита за съвет и му казвам кое е по доброто, не съм казал, че няма да се движи извъобще с този мотор.Тедо написа:няма да излиза на глисаж, ама да "умре"... Слагаш по-малка стъпка перка и си караш!
Сега знаеш ли какво ми е терсене като едвам излзам на глисаж с още един получовек-65-70кг, ако е по тежък не мога, пък ако е като мен с правилната констукция може и на място да се въртя
Аз ще слагам 25 коня ама все не ми стигат Па съм и с претенции, значи хидравлика, ел старт и ръчно управление...
Защо не вземеш газ-асист, ел.старт и ръчно управление - от промоцията... Вдига се с една ръка, безстепенно регулиране на наклона... Свършат ли бройките, вариантите ти ще са от 7000лв и нагоре...
Ти по добре ми кажи може ли на дистанционен да се сложи шурвал? В момента нищо не мога да взема щото няма налични, ако имам сам ще те потърся, няма нужда ме ръчкаш, знам си азТедо написа:Защо не вземеш газ-асист, ел.старт и ръчно управление - от промоцията... Вдига се с една ръка, безстепенно регулиране на наклона... Свършат ли бройките, вариантите ти ще са от 7000лв и нагоре...
Ванкич,тя мойта лодка си гние сумати време в Царево.В средата на Март ще отида в Булстар да си купя колесар ,за да отида да си я взема а мотора ще отиде около Май месец.
На туй ли ще ги мотираш бре? :217b315cad77feEU_BG_akademika написа:...............Аз ще слагам 25 коня ама все не ми стигат Па съм и с претенции, значи хидравлика, ел старт и ръчно управление...
[You must be registered and logged in to see this image.]
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Аз си мисля, че Академика в момента, в който смени мотора, ще иска или направо ще смени лодката. Ама не го осъзнава де. ;)
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
Ба си - сега като се загледах в снимката по-нагоре,Шморхи написа:Аз си мисля, че Академика в момента, в който смени мотора, ще иска или направо ще смени лодката. Ама не го осъзнава де. ;)
а и опита ни стана доста по-голям.
Не искам Академика да стигне до тука.
Значи в списъка с повредите по лодките,тази е на второ място.
КИРО- мир на праха му
И доколкото съм следил темата за сервиза, причина номер 1 е недобро уплътнение и достъп на вода до дървото, а причина номер 2 - изнасилване на транеца.
Пък и си мисля, че тази Селва на Академика(да не се обидиш академиче), не може да оползотвори двигател от 25 коня, каквото и да пише на табелата. Е, това си е лично мнение де.
Пък и си мисля, че тази Селва на Академика(да не се обидиш академиче), не може да оползотвори двигател от 25 коня, каквото и да пише на табелата. Е, това си е лично мнение де.
Я кажете с какъв препарат да си мия лодкта? Има ли специален препарат за това? А тия за безконтактно миене на коли подходящи ли са? Искам да я направя като за сватба.
divein- ...........................
Брой мнения : 776 Рожд.дaта : 10.08.1978
както си има колесар, направо да се мята в един РИБ - там тежестта на мотора не е към балоните...
Само за илюстрация:
Само за илюстрация:
Ицеее,ВЕНИШ - розовия.
КИРО- мир на праха му
divein написа:Я кажете с какъв препарат да си мия лодкта? Има ли специален препарат за това? А тия за безконтактно миене на коли подходящи ли са? Искам да я направя като за сватба.
От безконтактното ми помътняха фаровете на пасата... буквално за един месец (3-4 измивания) - страшна химия е!
С "Циф" от не-абразивния (без пясък) става добре...
Без контактното е сепуко за гумени уплатнения и за пластм. части( фарове, мигачи и т.н.)
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Защото ползват препарати за обезмасляване и миене на двигатели и шасита,че са по-евтини от тези за авторепаратура.savi aleksiev написа:Без контактното е сепуко за гумени уплатнения и за пластм. части( фарове, мигачи и т.н.)
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Аз моята я миех с Роли на прах. Поливах я обилно с вода, ръся с ролито и с една четка като за обувки. Не прекалено мека, не прекалено твърда почвах да търкам като луд и петната излизаха.
Откак съм с пластмасова, само вода и туй то! Родих се! :dancingHappy_i
Шморхи написа:Аз моята я миех с Роли на прах. Поливах я обилно с вода, ръся с ролито и с една четка като за обувки. Не прекалено мека, не прекалено твърда почвах да търкам като луд и петната излизаха.
Е те това е истината само ВОДА
и нови аутота :3f7e6dc87de4b9 :525707397c05bb
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Ми просто не ми се налага да ползвам друго...Айде, напролет може да сложа малко препарат...за добре дошла и да ме слуша лятото. Повече за адет, отколкото от нужда.
Мойта па не ми се налага да я мия. Като стане мръсна отивам при Киро и Яни и им викам, аве отнякъде изпускат балоните май Онез бъркат сапунка, мажат, търкат и накрая викат - ми нищо не откриваме бре Викам им - да ва ева и майсторите, айде изплакнете я, че от тез препарати да не стане нещо. Колко ви дължа? Пък те - ми нищо, щот не успяхме да открием отде ти изпускат балоните И те така, другата седмица пак ша одя, че сезона наближава, а ми се струва че балоните пак изпускат отнякъде...
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
:6e6ebecd09233a Тарикатски Катил.Мънцата написа:Мойта па не ми се налага да я мия. Като стане мръсна отивам при Киро и Яни и им викам, аве отнякъде изпускат балоните май Онез бъркат сапунка, мажат, търкат и накрая викат - ми нищо не откриваме бре Викам им - да ва ева и майсторите, айде изплакнете я, че от тез препарати да не стане нещо. Колко ви дължа? Пък те - ми нищо, щот не успяхме да открием отде ти изпускат балоните И те така, другата седмица пак ша одя, че сезона наближава, а ми се струва че балоните пак изпускат отнякъде...
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
А глупости, защо ще се обиждам? На табелата пише до 25коня/90кг, аз съм виждал същата,не помня с кой бях в морето, с управление и 30 коня. Питах хората защо 30 и нали я дават до 25, те ми казаха, че са я купили като готов комлект и то чисто нова. Много търсих после, даже и на Selva писах, но такава втора не намерих, а от Селва не ми и отговориха даже, такава глупост им се видя.......Шморхи написа:(да не се обидиш академиче), не може да оползотвори двигател от 25 коня, каквото и да пише на табелата.
Но определено мойте 15 коня са малко вече за тази лодка, а 20 и 25 са 3-400-500лв разлика, е струва ли си при положение, че ще ръся 6-7 бона да се циганя за 500лв и да губя 5 коня дето не знам кога ще ми потрябват?
Тва е китаец ве фиии :d776892fea672e Аз съм виждал такава чисто нова, първо пускане и балоните бяха разлепени, май със Слипи бяхме на БялаКИРО написа: Не искам Академика да стигне до тука.
Значи в списъка с повредите по лодките,тази е на второ място.
Страница 24 от 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Страница 24 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing