ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
+11
Ресьора
georg
ninastefanina
Мънцата
Rimohit
Венци
chapara
КИРО
Иван
Вальо
Петър Василев
15 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Задушена морска риба
(рецептата е от Поморийския манастир “Св.Георги)
ПРОДУКТИ:
1/2 кг риба, 4 глави лук, 4 червени домата, 2-3 скилидки чесън, 1 чаена лъжичка смлян черен пипер, 2 супени лъжици лимонов сок, 1 1/2 кафеени чашки олио, сол.
В сгорещеното олио запържваме до златисто нарязания на тънки филийки лук. Прибавяме нарязаните на ситно скилидки чесън, доматите – обелени и настъргани на едро ренде, черния пипер и сол на вкус. Слагаме нарязаната на парчета риба (преди това поръсена с лимоновия сок и натрита със сол) и наливаме толкова топла вода, колкото е необходимо течноста да покрие продуктите. На умерен огън под похлупак задушаваме около половин час.
(рецептата е от Поморийския манастир “Св.Георги)
ПРОДУКТИ:
1/2 кг риба, 4 глави лук, 4 червени домата, 2-3 скилидки чесън, 1 чаена лъжичка смлян черен пипер, 2 супени лъжици лимонов сок, 1 1/2 кафеени чашки олио, сол.
В сгорещеното олио запържваме до златисто нарязания на тънки филийки лук. Прибавяме нарязаните на ситно скилидки чесън, доматите – обелени и настъргани на едро ренде, черния пипер и сол на вкус. Слагаме нарязаната на парчета риба (преди това поръсена с лимоновия сок и натрита със сол) и наливаме толкова топла вода, колкото е необходимо течноста да покрие продуктите. На умерен огън под похлупак задушаваме около половин час.
Последната промяна е направена от Петър Василев на Пет 28 Фев 2014 - 14:11; мнението е било променяно общо 2 пъти
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Карпачо и тартар с филе от риба-тон
Продукти:
2 сурови филета риба-тон (или друга риба)
кора от лимон
пресен лук
кромид лук
репички
сол, пипер, зехтин
Приготвяне:
Тъй като частите на суровото филе от риба-тон имат различен вкус, от едно парче можем да направим едновременно карпачо и тартар.
Средната част на рибата запазваме за карпачото, а останалото – за тартара.
Парчетата за тартар нарязваме на кубчета, а тези за карпачо поставяме цели в домакинско фолио и начукваме като пържола.
Карпачо:
В чинийката за сервиране слагаме сол и пипер, а върху тях – начуканото филе.
Отгоре слагаме настъргана кора от лимон, много тънки резенчата кромид лук, ситно нарязан пресен лук и отново ситно нарязани репички.
Поливаме с малко зехтин и карпачото става достойно за името си.
Кръстено е на венецианския художник от края на XV в., който рисувал в съвсем малко цветове.
Тартар:
Нарязаните парчета филе овкусяваме със сол, пипер, зехтин, малко копър и корен от фенел (резене) за хрупкавост.
Най-добре е да комбинираме двете при сервиране, като дори може да направим малка купчинка от тартар в чинийката с карпачо.
Продукти:
2 сурови филета риба-тон (или друга риба)
кора от лимон
пресен лук
кромид лук
репички
сол, пипер, зехтин
Приготвяне:
Тъй като частите на суровото филе от риба-тон имат различен вкус, от едно парче можем да направим едновременно карпачо и тартар.
Средната част на рибата запазваме за карпачото, а останалото – за тартара.
Парчетата за тартар нарязваме на кубчета, а тези за карпачо поставяме цели в домакинско фолио и начукваме като пържола.
Карпачо:
В чинийката за сервиране слагаме сол и пипер, а върху тях – начуканото филе.
Отгоре слагаме настъргана кора от лимон, много тънки резенчата кромид лук, ситно нарязан пресен лук и отново ситно нарязани репички.
Поливаме с малко зехтин и карпачото става достойно за името си.
Кръстено е на венецианския художник от края на XV в., който рисувал в съвсем малко цветове.
Тартар:
Нарязаните парчета филе овкусяваме със сол, пипер, зехтин, малко копър и корен от фенел (резене) за хрупкавост.
Най-добре е да комбинираме двете при сервиране, като дори може да направим малка купчинка от тартар в чинийката с карпачо.
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Риба тон с много люта коричка
Продукти:
1 килограм риба тон
1 чаена лъжица кимион
1 чаена лъжица кориандър
1 чаена лъжица черен пипер
1 кафена чаша олио
сол на вкус
Приготвяне:
Смесете подправките.
Оваляйте рибата в тях.
Изпържете рибата в силно сгорещена мазнина. Ще получите хрупкава тъмна коричка.
Сервирайте със салата.
Продукти:
1 килограм риба тон
1 чаена лъжица кимион
1 чаена лъжица кориандър
1 чаена лъжица черен пипер
1 кафена чаша олио
сол на вкус
Приготвяне:
Смесете подправките.
Оваляйте рибата в тях.
Изпържете рибата в силно сгорещена мазнина. Ще получите хрупкава тъмна коричка.
Сервирайте със салата.
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Скат с масло
Продукти:
500 грама филе от скат или друга риба
2-3 супени лъжици краве масло
2 чаши крутони
1 връзка репички
1 лимон
2 стръка магданоз
1 кафена чаша каперси
Приготвяне:
Кипнете вода в тенджера. Когато заври подправете със сол и оцет. Рибата не трябва да се преварява. Вари се десетина минути. Пригответе гарнитурата, като почистите репичките и ги нарежете на колелца.
Нарежете хляб на хапки и го запечете във фурна до зачервяване, за да направите крутоните.
Изцедете сока на половиния лимон и нарежете другия,накълцайте магданоза.
Когато рибата е готова, можете лесно да отстраните кожата, ако има такава.
Сервирайте по едно парче на порция.
Посипете с част от репичките и крутоните, залейте със запърженото масло и поръсете с черен пипер и накълцан магданоз, каперси и лимон.
Продукти:
500 грама филе от скат или друга риба
2-3 супени лъжици краве масло
2 чаши крутони
1 връзка репички
1 лимон
2 стръка магданоз
1 кафена чаша каперси
Приготвяне:
Кипнете вода в тенджера. Когато заври подправете със сол и оцет. Рибата не трябва да се преварява. Вари се десетина минути. Пригответе гарнитурата, като почистите репичките и ги нарежете на колелца.
Нарежете хляб на хапки и го запечете във фурна до зачервяване, за да направите крутоните.
Изцедете сока на половиния лимон и нарежете другия,накълцайте магданоза.
Когато рибата е готова, можете лесно да отстраните кожата, ако има такава.
Сервирайте по едно парче на порция.
Посипете с част от репичките и крутоните, залейте със запърженото масло и поръсете с черен пипер и накълцан магданоз, каперси и лимон.
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Лаврак с миди и чорисо
Продукти:
2 лаврака
300 гр чорисо (или друг пикантен салам)
2 картофа
½ кг непочистени миди
сол и пипер
Приготвяне:
В тигана изсипваме едновременно малко зехтин, нарязаното чорисо и обелените и нарязани на кръгчета картофи. Седят около 7-8 минути.
Мидите:
Тях слагаме направо с черупките в тиганче. Добавяме малко бяло вино и вода и захлупваме. След 3-4 минути мидите ще се отворят.
Тогава махаме едната черупка, а другата заедно с месото ще сложим след малко в тигана с чорисо.
Соса пък преливаме в друга купичка, като отцедим утаилите се на дъното на тиганчето нечистотии.
Когато картофите и чорисото са готови, прибавяме мидите и прецедения им сос. Щом всичко заври, сме готови.
Рибата:
Намазваме съвсем леко разполовените риби с олио и ги поръсваме със сол и пипер. Може да направим резки по кожата, за да се опече по-бързо и добре рибата.
Печем само няколко минути в силно загрята фурна, обърнати с кожата нагоре.
Сервираме като наредим чорисо, картофи и миди в чинията, а в средата над тях – парче риба. Отива му бяло ароматно вино.
Продукти:
2 лаврака
300 гр чорисо (или друг пикантен салам)
2 картофа
½ кг непочистени миди
сол и пипер
Приготвяне:
В тигана изсипваме едновременно малко зехтин, нарязаното чорисо и обелените и нарязани на кръгчета картофи. Седят около 7-8 минути.
Мидите:
Тях слагаме направо с черупките в тиганче. Добавяме малко бяло вино и вода и захлупваме. След 3-4 минути мидите ще се отворят.
Тогава махаме едната черупка, а другата заедно с месото ще сложим след малко в тигана с чорисо.
Соса пък преливаме в друга купичка, като отцедим утаилите се на дъното на тиганчето нечистотии.
Когато картофите и чорисото са готови, прибавяме мидите и прецедения им сос. Щом всичко заври, сме готови.
Рибата:
Намазваме съвсем леко разполовените риби с олио и ги поръсваме със сол и пипер. Може да направим резки по кожата, за да се опече по-бързо и добре рибата.
Печем само няколко минути в силно загрята фурна, обърнати с кожата нагоре.
Сервираме като наредим чорисо, картофи и миди в чинията, а в средата над тях – парче риба. Отива му бяло ароматно вино.
Последната промяна е направена от петър василев на Нед 14 Юни 2009 - 17:37; мнението е било променяно общо 1 път
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Калкан с джинджифил, мащерка, талятели и рукола
Продукти:
1.филе от калкан
2.200 мл рибен бульон
3.сладък джинджифил
4.200 гр талятели
5.мащерка
6.масло
7.рукола
Приготвяне:
Изчистваме рибата от кожата и кости, ако са останали.
В горещ тиган сипваме бульона и джинджифила, който предварително сме сварили с малко захар.
Добавяме рибата и покриваме с лист хартия за печене.
Намаляваме огъня и готвим 2 минути.
Сега махаме листа и увеличаваме температурата.
Наронваме прясна мащерка.
Ако сосът е рядък, го сгъстяваме с бучка безсолно масло.
Рибата е готова съвсем скоро, а сосът ще поври още малко.
Отделно приготвяме пастата в подсолена вряща вода.
Прецеждаме готовите талятели.
В дълбока купа слагаме част от измитата рукола, сипваме отгоре пастата, поръсваме сол и пипер и разбъркваме.
Сервираме топка от пастата заедно с филето, полети с още топлия сос.
Продукти:
1.филе от калкан
2.200 мл рибен бульон
3.сладък джинджифил
4.200 гр талятели
5.мащерка
6.масло
7.рукола
Приготвяне:
Изчистваме рибата от кожата и кости, ако са останали.
В горещ тиган сипваме бульона и джинджифила, който предварително сме сварили с малко захар.
Добавяме рибата и покриваме с лист хартия за печене.
Намаляваме огъня и готвим 2 минути.
Сега махаме листа и увеличаваме температурата.
Наронваме прясна мащерка.
Ако сосът е рядък, го сгъстяваме с бучка безсолно масло.
Рибата е готова съвсем скоро, а сосът ще поври още малко.
Отделно приготвяме пастата в подсолена вряща вода.
Прецеждаме готовите талятели.
В дълбока купа слагаме част от измитата рукола, сипваме отгоре пастата, поръсваме сол и пипер и разбъркваме.
Сервираме топка от пастата заедно с филето, полети с още топлия сос.
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Ципура в чесново-лимоново масло
Продукти:
2 ципури
2 с л лимонов сок
2 с л олио
50-70 г краве масло
4 скилидки чесън
настъргана кора от 1 лимон
нарязан на ситно копър
сол
смлян черен пипер
дафинов лист
Приготвяне:
• Рибата се обезкостява.
• Мекото масло се смесва със ситно нарязан копър, 2 пресовани скилидки чесън, солта и настърганата кора лимон.
• Поставя се върху целофаново фолио, оформя се на руло и се поставя във фризер или камера.
• 2 скилидки чесън се наситняват и се смесват с лимоновия сок, олиото и смления черен пипер.
• Прибавя се дафиновият лист и стръкче копър.
• Почистената риба се маринова с тази смес за 30 минути, като се правят плитки разрези по кожата.
• Рибата се поставя върху намаслено алуминиево фолио.
• Във вътрешността на рибата се поставят няколко парчета чесново-лимонено масло и няколко отгоре.
• Прибавя се стръкче копър и фолиото се затваря плътно.
• Пече се в предварително загрята фурна на 220 С за 20 минути.
• Внимателно се отваря пакета и без да се изважда рибата се запича под грила (горно печене) за 3-4 минути.
Продукти:
2 ципури
2 с л лимонов сок
2 с л олио
50-70 г краве масло
4 скилидки чесън
настъргана кора от 1 лимон
нарязан на ситно копър
сол
смлян черен пипер
дафинов лист
Приготвяне:
• Рибата се обезкостява.
• Мекото масло се смесва със ситно нарязан копър, 2 пресовани скилидки чесън, солта и настърганата кора лимон.
• Поставя се върху целофаново фолио, оформя се на руло и се поставя във фризер или камера.
• 2 скилидки чесън се наситняват и се смесват с лимоновия сок, олиото и смления черен пипер.
• Прибавя се дафиновият лист и стръкче копър.
• Почистената риба се маринова с тази смес за 30 минути, като се правят плитки разрези по кожата.
• Рибата се поставя върху намаслено алуминиево фолио.
• Във вътрешността на рибата се поставят няколко парчета чесново-лимонено масло и няколко отгоре.
• Прибавя се стръкче копър и фолиото се затваря плътно.
• Пече се в предварително загрята фурна на 220 С за 20 минути.
• Внимателно се отваря пакета и без да се изважда рибата се запича под грила (горно печене) за 3-4 минути.
Последната промяна е направена от Вальо на Вто 14 Юли 2009 - 18:16; мнението е било променяно общо 1 път
Вальо- ...........................
- Регистриран на : 21.05.2009
Брой мнения : 446 Рожд.дaта : 21.01.1966
Години : 58
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Пържен сафрид с чесън
Продукти за 4 порции:
•800 гр. пресен сафрид
•1 глава чесън
•сок от два лимона
•1 ч.ч. олио
•4 с.л. брашно
•черен пипер
•половин връзка магданоз
•сол
Начин на приготвяне:
Рибата се изчиства, измива се, подсушава се и всяко парче се овалва в смес от царевично брашно, черен пипер и сол. Пържи се в сгорещено олио до златисто.
Чесънът се счуква с малко сол и се разрежда с лимоновия сок, така че да се получи паста. Парчетата изпържена риба се намазват с тази паста и се нареждат в плато.
Добре е ястието да престои половин час преди поднасянето. Отгоре се наръсва със ситно нарязан магданоз.
Продукти за 4 порции:
•800 гр. пресен сафрид
•1 глава чесън
•сок от два лимона
•1 ч.ч. олио
•4 с.л. брашно
•черен пипер
•половин връзка магданоз
•сол
Начин на приготвяне:
Рибата се изчиства, измива се, подсушава се и всяко парче се овалва в смес от царевично брашно, черен пипер и сол. Пържи се в сгорещено олио до златисто.
Чесънът се счуква с малко сол и се разрежда с лимоновия сок, така че да се получи паста. Парчетата изпържена риба се намазват с тази паста и се нареждат в плато.
Добре е ястието да престои половин час преди поднасянето. Отгоре се наръсва със ситно нарязан магданоз.
Последната промяна е направена от drat на Чет 23 Юли 2009 - 9:58; мнението е било променяно общо 1 път
Иван- ...........................
- Регистриран на : 21.07.2009
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Иване,това става и за каята.Мммммм вкусотия,
само смени брашното с царевично.
Ще ме споменаваш после. :e953c474f52d49
само смени брашното с царевично.
Ще ме споменаваш после. :e953c474f52d49
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Готово бат Киро смених го.КИРО написа:Иване,това става и за каята.Мммммм вкусотия,
само смени брашното с царевично.
Ще ме споменаваш после. :e953c474f52d49
Иван- ...........................
- Регистриран на : 21.07.2009
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
И кво стана ?
Ти ли я яде или котката ? :9fb95bfd5c9056
Ти ли я яде или котката ? :9fb95bfd5c9056
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
РИБА с ДОМАТИ на ФУРНА
Продукти:
800гр. филе(скумрия), 5 домата, 5 с.л.растително олио/масло/, 3-4 скилидки чесън, 1/3 ч.л. сол, 2-3 стръка магданоз, 1 - листенце дафинов лист, 2-3 зърна черен пипер
Начин на приготвяне:
Размразените рибни филета се нареждат в тава, която предварително сме намазали с мазнина. Поливат се с пасираните домати, разбъркани със счукания със сол чесън, дафиновия лист и черния пипер.
Отгоре се поръсва с останалото растително олио/масло/ и се запича във фурната. Ако е необходимо се долива вода.Когато вече е запечено и извадено се поръсва с нарязан на ситно магданоз
Продукти:
800гр. филе(скумрия), 5 домата, 5 с.л.растително олио/масло/, 3-4 скилидки чесън, 1/3 ч.л. сол, 2-3 стръка магданоз, 1 - листенце дафинов лист, 2-3 зърна черен пипер
Начин на приготвяне:
Размразените рибни филета се нареждат в тава, която предварително сме намазали с мазнина. Поливат се с пасираните домати, разбъркани със счукания със сол чесън, дафиновия лист и черния пипер.
Отгоре се поръсва с останалото растително олио/масло/ и се запича във фурната. Ако е необходимо се долива вода.Когато вече е запечено и извадено се поръсва с нарязан на ситно магданоз
Иван- ...........................
- Регистриран на : 21.07.2009
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
ПАНИРАНИ КАЛМАРИ
Продукти: 0,5 кг калмари, 250 мл бира, 1 глава лук, 3 моркова, 1 с. л. оцет, 2 яйца, 3 с. л. брашно, 2 с.л. галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.
Калмарите се изчистват, измиват се и се накисват за два часа в студена вода. Изваждат се и се оставят за още три часа в бирата. След това се сваряват в подсолена вода с лука, морковите, черен пипер на зърна и оцет. Нарязват се на филийки, поръсват се със смлян черен пипер и се панират по обичайния начин. Сервират се със зеленчуци и лимон
Продукти: 0,5 кг калмари, 250 мл бира, 1 глава лук, 3 моркова, 1 с. л. оцет, 2 яйца, 3 с. л. брашно, 2 с.л. галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.
Калмарите се изчистват, измиват се и се накисват за два часа в студена вода. Изваждат се и се оставят за още три часа в бирата. След това се сваряват в подсолена вода с лука, морковите, черен пипер на зърна и оцет. Нарязват се на филийки, поръсват се със смлян черен пипер и се панират по обичайния начин. Сервират се със зеленчуци и лимон
Иван- ...........................
- Регистриран на : 21.07.2009
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Как можа да си го помислиш. :6c5c638fe9ec78КИРО написа:И кво стана ?
Ти ли я яде или котката ? :9fb95bfd5c9056
Иван- ...........................
- Регистриран на : 21.07.2009
Брой мнения : 2475 Рожд.дaта : 20.10.1970
Години : 54
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Имам питане за приготовление на Акула
chapara- ...........................
- Регистриран на : 18.05.2009
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Пържена ли ?
Или за сухо мезе ?
Или за сухо мезе ?
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Тъй вкусно ми се вижда всичко не знам коя рецепта по-напред да пробвам
Венци- ...........................
- Регистриран на : 22.06.2009
Брой мнения : 1393 Рожд.дaта : 06.07.1978
Години : 46
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
КИРО написа:Пържена ли ?
Или за сухо мезе ?
E дай всичките де
chapara- ...........................
- Регистриран на : 18.05.2009
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
chapara написа:КИРО написа:Пържена ли ?
Или за сухо мезе ?
E дай всичките де
chapara- ...........................
- Регистриран на : 18.05.2009
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Пържена става прекрасна ако се покисне около 12 часа в прясно мляко и после се панира с царевично брашно -поливаме с лимонов сок!
Опитвал съм и кайзерована , много ми допадна но понеже лично не съм кайзеровал не смея да давам коментари. Може би стандартно ще се получи !
Опитвал съм и кайзерована , много ми допадна но понеже лично не съм кайзеровал не смея да давам коментари. Може би стандартно ще се получи !
Rimohit- ...........................
- Регистриран на : 25.08.2009
Брой мнения : 603 Рожд.дaта : 24.06.1979
Години : 45
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Много важен детайлtih написа:...ако се покисне около 12 часа в прясно мляко...
Мънцата- ...........................
- Регистриран на : 08.10.2009
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
chapara- ...........................
- Регистриран на : 18.05.2009
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Чапи,не мога си намеря тефтера - оня ден беше пред очите ми -
там имам записана стара рецепта за сушени филета от акула,
ама имаше май някаква тънкост,затова не я пускам.
там имам записана стара рецепта за сушени филета от акула,
ама имаше май някаква тънкост,затова не я пускам.
КИРО- мир на праха му
- Регистриран на : 16.05.2009
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Ей ще ме карате утре да ходя до морето да си наловя морска риба :6e6ebecd09233a
ninastefanina- ...........................
- Регистриран на : 04.03.2010
Брой мнения : 2237
Re: ЯСТИЯ ОТ МОРСКИ РИБИ!
Нинче,аз си купих заради сафрида с мляко!
Търсих и акулско филе,ама......!
Търсих и акулско филе,ама......!
georg- глоб.модератор
- Регистриран на : 18.05.2009
Брой мнения : 4165 Рожд.дaта : 28.04.1974
Години : 50
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing
Нед 4 Авг 2024 - 23:36 by Димитър Маринчев
» Сезон 2024
Сря 31 Юли 2024 - 9:39 by boysa
» Зарибяване с пъстърва
Вто 21 Май 2024 - 14:05 by icokanev
» КЪДЕ КЪЛВЕ КАЯ В МОМЕНТА?
Съб 18 Май 2024 - 19:37 by Димитър Маринчев
» Форумът осиротя
Пет 17 Май 2024 - 10:56 by icokanev
» Риболов на лихнос пред Каваците и Дюни
Чет 29 Фев 2024 - 11:35 by Димитър Маринчев
» Сезон 2023
Сря 21 Фев 2024 - 16:40 by boysa