Какъв е смисълът ...
+29
chapara
Георги Вутов
Rimohit
roko koko
paynera
divein
cochi75
Венци
Ресьора
Pavkata 1977
topgun
ПЛУВЧО
strijok
cerberus
gogo26
Любак
vvt1970
tano
Жоро_Приселци
ivu
Петър Василев
maestroto
eminem94
КИРО
savi aleksiev
Albena
Saxon
Моряка
Мънцата
33 posters
Страница 5 от 5
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Какъв е смисълът ...
Има смисъл от темата.
Преди време се помъчих да прокарам една идея.
В темата "с лодка в морето" да се дава моментна информация.
Пред Галата съм,повече от 15 мин си ловя сафрида,
звъня на някой,той веднага да пише два реда в темата.
Ако това го правим всички които сме в момента в морето,
по-лесно ще ни бъде.
Както преди няколко дена,Сави ми звънна
- пред Рубин съм,дава добър чернокоп,айде че ми удари.
Отне ми 5мин,да вляза вътре,да напиша това и пак да си гледам работата.
Тогава Пайнера (примерно) може да звънне само на UFO (който е пред компа)
и да го пита какво е положението в морето.
Друг е въпроса,че докато се отиде до мястото,мача може да се свършил.
Но поне знаеш вече на кой точно да звъннеш за подробности,
и дали си заслужава да биеш пътя до другата дестинация.
После като се прибереш си пиши резултата.Или на другия ден.
А тази тема е,точно да си уточняваме такива и други подробности.
Прав е Пайнера.Не се подлъгвайте от многото лодки,
и защо малко пишат.
Повечето знаят за форумите,ама само са чували за тях.
От нашата стоянка,надали има много дето знаят какво е форум.
А иначе питат де - какво пише по форума,де да ходим ?
Дончо вчера дойде като излязохме,поприказвахме си,
човека си има друга тактика.Отива си пред Галата
и цял ден не мърда от там.
Загора е същия,той даже си пуска и котвата.
А че понякога трябва да мръдне до Фичоза,хич не му пука,
тя рибата и тука ще дойде.
Знаят си тяхната и това е,форуми не ги интересува.
Преди време се помъчих да прокарам една идея.
В темата "с лодка в морето" да се дава моментна информация.
Пред Галата съм,повече от 15 мин си ловя сафрида,
звъня на някой,той веднага да пише два реда в темата.
Ако това го правим всички които сме в момента в морето,
по-лесно ще ни бъде.
Както преди няколко дена,Сави ми звънна
- пред Рубин съм,дава добър чернокоп,айде че ми удари.
Отне ми 5мин,да вляза вътре,да напиша това и пак да си гледам работата.
Тогава Пайнера (примерно) може да звънне само на UFO (който е пред компа)
и да го пита какво е положението в морето.
Друг е въпроса,че докато се отиде до мястото,мача може да се свършил.
Но поне знаеш вече на кой точно да звъннеш за подробности,
и дали си заслужава да биеш пътя до другата дестинация.
После като се прибереш си пиши резултата.Или на другия ден.
А тази тема е,точно да си уточняваме такива и други подробности.
Прав е Пайнера.Не се подлъгвайте от многото лодки,
и защо малко пишат.
Повечето знаят за форумите,ама само са чували за тях.
От нашата стоянка,надали има много дето знаят какво е форум.
А иначе питат де - какво пише по форума,де да ходим ?
Дончо вчера дойде като излязохме,поприказвахме си,
човека си има друга тактика.Отива си пред Галата
и цял ден не мърда от там.
Загора е същия,той даже си пуска и котвата.
А че понякога трябва да мръдне до Фичоза,хич не му пука,
тя рибата и тука ще дойде.
Знаят си тяхната и това е,форуми не ги интересува.
КИРО- мир на праха му
Брой мнения : 21389 Рожд.дaта : 17.12.1957
Години : 66
...да допълня малко Киро ...и да триете и да не триете профили , специално за Бургас и като цяло - Южното Черноморие , недейте има големи очаквания - от време оно , там си има - около Краставицата - мноу яка група ентусиасти , старите пушки се знаем и познаваме от малки - ми Махлата ....90 процента от р. магазините са концентрирани в него район и не случайно ...инфото се обменя вечер и за секунди - от Бяла , Обзор чак до Резово или Синеморец - всичко се знае , по далече не ни и интересува ...на никой не му дреме дали Мънцата щял да трие или да пръдне :609c1f728720fb ...аз лично след всеки мой излет пускам инфо в моя форум и то е достъпно за всички - така съм преценил ...понякога обаче ако взема инфо оттук - веднага връщам жеста - такъв съм си честен ...успех на всички ...
????- Гост
marinco написа:Даааааааааааааа.........в Бургаско никой не е влизал, или не казва...........пази си информацията за себе си.
Кире това е камък в твоят двор. Ти си администратор!
Предлагам да се разделим на групи:
Група 1 Шморхи, Рибарина, Краси,Роко, 2-3ма други "члена" и да оформим "Южно-източна-ограничено-информационна-група" в подфорум "риболов от лодка"
Група 2 Варна -много членове..........
Щото днес около 13,00 видях в нашия регион около 100 лодки ............пък информация=1-2броя.
Айде със здраве.
Утре ще си помисля дали да пиша.........
Мънцата написа:Спокойно, аз съм твоя човек И държа да кажа пред всички тук, че оттук нататък съществуват два варианта - единият е сериозна чистка на "мъртвите души", за което поемам цялата отговорност, а втория вариант е да стана отново потребител, а не Админ! Както писах и в темата за изтрити акаунти - ако скоро някой не успее да си влезе в профила, да не се чуди на кого да се сърди - на мен! :609c1f728720fbmarinco написа:Даааааааааааааа.........в Бургаско никой не е влизал, или не казва...........пази си информацията за себе си.
Група 1 Шморхи, Рибарина, Краси,Роко, 2-3ма други "члена" и да оформим "Южно-източна-ограничено-информационна-група" в подфорум "риболов от лодка"
Щото днес около 13,00 видях в нашия регион около 100 лодки ............пък информация=1-2броя.
Айде със здраве.
Марчо преди десет минути се размина на косъм
п.п. Групи тук няма да има :9bbce68c65a7e8 Или ще се споделя, или кой откъде е :609c1f728720fb
Подчертавам дебело, че това е личното ми мнение и не ангажирам никой от ръководството с него!
krasi81 написа:Илко несе предаваи Мънцата си знае работатаmarinco написа:Даааааааааааааа.........в Бургаско никой не е влизал, или не казва...........пази си информацията за себе си.
Айде със здраве.
КИРО написа:marinco написа:Даааааааааааааа.........в Бургаско никой не е влизал, или не казва...........пази си информацията за себе си.
Айде със здраве.
Ами дали ще пишеш или не,си е твой избор.
Както виждаш,аз постоянно си пиша тук и в наРиба,и в Горнооряховския сайт.
И днес видях над 100-тина лодки около Галенския регион - и колко сме писали
Митака,Жоро Мерчана,Кико,marcho.msm,Васил,Тихо Роев (той може би по-късно ще пише)
Ако бройките на лодките в морето ви са критерий за писане,
жална ни майка тогава.
Пък и не видях други хора от форума в морето,
та да се заинетявам че никой не пише.
Савата ми се обади,с изричното условие,че днес е само координатор.
Който го пита за нещо,да дава точни данни.
Оня ден се видяхме с бат Емо - по-точно той ме потърси,
ама си писа човека.
Ако искаш да участваш в групи - в наРиба си има точно такива.
Тук сме комплект.
Има излишни елементи - верно е,почваме да предприемаме действия,но ако си
мислите че е толкова просто - в голяма заблуда сте.
Любак написа:marinco написа:Даааааааааааааа.........в Бургаско никой не е влизал, или не казва...........пази си информацията за себе си.
............
Айде със здраве.
Насила добро не става. :d5116e0ebf2fc8
Всичко е до личен избор. Кеф ти е някъде, намираш там приятели или поне добри познати с които да споделяш
и пишеш за :1db1cce6422ce9 си. Културата ни на общуване със себеподобните ни ....... куцааааа.
Ако ти е приятно тук ..... споделяй. Хубавите неща в живота трудно се постигат.
Защо да не си един от добрите, а ще се приравниш до плявата ?
Поне самоуважението ти ще е по-голямо. :d5116e0ebf2fc8
Аз направих своя избор и това е. Направи го и ти, в който и Форум да си..
Сега ..... предполагам, че от тези 100 лодки поне 20-30 никъде не членуват. От станалите 60 бр.сигурно членуват в поне два -три рибарски Форума но и там не пишат.
Даааа. ........ голяма е плявата навсякъде. И лошото е, че не виждам как да се пресее.
КИРО написа:Абе Любо - по-голямата част от лодките хич не ги е еня от форумите ве,
те си имат отделна система за оповестяване.
Разделени са на групички по 5-6 човека.
Ний си мислим,че всички четат форумите.
Шморхи написа:КИРО написа:Ний си мислим,че всички четат форумите.
Аз категорично не си мисля така. Смятам, че най-много 10% от лодкарите в морето членуват във форуми, но все пак не сме толкова малко.
Мънцата написа:Да, ама аз предпочитам да чета неговите постове ТУК, отколкото да НЕ чета в нариба! И какво трябва да направим сега Кире, да почна да пиша в нарибата ли? :6425deb86829a0КИРО написа:Ами дали ще пишеш или не,си е твой избор.
Шморхи написа:Любак написа:Даааа. ........ голяма е плявата навсякъде. И лошото е, че не виждам как да се пресее.
Аз вярвам в него!!!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Но сам можеш да водиш битка, но не и война! Трябва да му помагаме! :7319fa0a28be20 :f38b1c44c48ae2
КИРО написа:Ай пак ми прочети внимателно поста бре.Мънцата написа:Да, ама аз предпочитам да чета неговите постове ТУК, отколкото да НЕ чета в нариба! И какво трябва да направим сега Кире, да почна да пиша в нарибата ли? :6425deb86829a0КИРО написа:Ами дали ще пишеш или не,си е твой избор.
Това че има сто лодки,не означава че всички са от нашия форум.
След това коментирай това дето го показваш.
Любак написа:Шморхи написа:........Любак написа:Даааа. ........ голяма е плявата навсякъде. И лошото е, че не виждам как да се пресее.
Но сам можеш да водиш битка, но не и война! Трябва да му помагаме! :7319fa0a28be20 :f38b1c44c48ae2
А има ли опасност да ме бият, за помоща де ?
Шморхи написа:Любаче...то имаше един виц на тая тематика, ама ще го спестя предвид сериозността на темата. :29e6bbd771c7f3
Та, степенувано.
1.Бой
2.Секс
3.Бой и секс
4.Утрепване!
Начи, аз приемам, че аз и ти сме в първа група, т.е. нискорискова. Виж, да не стигнем до нивото да викаме "аз съм за секса, аз съм за секса!" Е те тогава сме я втасали!
Моряка- глоб.модератор
Брой мнения : 8116 Рожд.дaта : 30.12.1967
Години : 56
Наталия,аз не мога да се съглася с теб!
Кой на "краставицата" беше чувал до преди година за чепарета за нощен риболов?
Кой,пак преди година беше чувал,че паламуд се лови добре с воблер и октоподчета??
Кой на "краставицата" знаеше,как да лови чернокоп от брега,освен на плувка и 4-5м. бой?
Разбери,че повечето добри неща идват от север! Хората там мислят,постоянно как да излъжат рибата.Ние тук,всички бяхме доволни,и като хващаме по нещо..Сме си супер. :dancingHappy_i
..да,ама не!!! :217b315cad77fe
Кой на "краставицата" беше чувал до преди година за чепарета за нощен риболов?
Кой,пак преди година беше чувал,че паламуд се лови добре с воблер и октоподчета??
Кой на "краставицата" знаеше,как да лови чернокоп от брега,освен на плувка и 4-5м. бой?
Разбери,че повечето добри неща идват от север! Хората там мислят,постоянно как да излъжат рибата.Ние тук,всички бяхме доволни,и като хващаме по нещо..Сме си супер. :dancingHappy_i
..да,ама не!!! :217b315cad77fe
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Години : 50
Таралеж , донякъде съм съгласен с теб - тънкости си има във всичко , но тук не обсъждаме тактиките и техниките , а споделянето - кога и къде има риба ....аз лично съм от споделящите ....само исках да ви обърна внимание , че има и други канали за получаване на инфо , така че не се надявайте нещата да се променят много
????- Гост
...и още нещо - радвам се , че си стигнал до тези изводи :4d06133ce79c2c , едно време кът мЪ допуснафти в групата на Розовите и когато Мънца Бой пусна за сефте тема със същото име - друга песен пеехте - после Мъ изгонихти де :4506ea66aafe7f , че и Шморхи де - па аз го бях поканил ....кво да ви кажа - света е смешен и непредсказуем - нека не се взимаме насериозно и да я караме весело ...
????- Гост
А това каква връзка има с темата Ама няма да трия, че да рахатясаш най-сетне :5ff67901e688faNataliq написа:...и още нещо - радвам се , че си стигнал до тези изводи :4d06133ce79c2c , едно време кът мЪ допуснафти в групата на Розовите и когато Мънца Бой пусна за сефте тема със същото име - друга песен пеехте - после Мъ изгонихти де :4506ea66aafe7f , че и Шморхи де - па аз го бях поканил ....кво да ви кажа - света е смешен и непредсказуем - нека не се взимаме насериозно и да я караме весело ...
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Години : 53
Наталия,извинявам се.. Не зная за какви щуротии говориш в момента
А,иначе Аз съм се сетил за това доста преди ти да чуеш!! Бях първият в Бургас,който ловеше зарган с "булдо"!
Хора от Варна ме научиха!!! Един вид,пак ни отвориха очите!
..а,големи-големи риболовци в началото ми се присмиваха Както и миналата година се присмиваха за нощният с чепаре!
Трябва да сме уважителни а не егоисти!
А,иначе Аз съм се сетил за това доста преди ти да чуеш!! Бях първият в Бургас,който ловеше зарган с "булдо"!
Хора от Варна ме научиха!!! Един вид,пак ни отвориха очите!
..а,големи-големи риболовци в началото ми се присмиваха Както и миналата година се присмиваха за нощният с чепаре!
Трябва да сме уважителни а не егоисти!
ТАРАЛЕЖ- ...........................
Брой мнения : 1356 Рожд.дaта : 15.10.1974
Години : 50
....кво да ви кажа - света е смешен и непредсказуем - нека не се взимаме насериозно и да я караме весело ...
...айде чау за днес ...вече ме е страх да напиша квото и да било (@ Таралеж)..
:609c1f728720fb
...айде чау за днес ...вече ме е страх да напиша квото и да било (@ Таралеж)..
????- Гост
Булти, започваш леко да наглееш, не се ли усещаш наистина Разбирам желанието ти да си център на внимание, но не прекалявай ...Nataliq написа:...айде чау за днес ...вече ме е страх да напиша квото и да било ...
Булти, ако търсим инфо на краставицата, за какво ни е форума тогава?
Да зариваме огъня и да ходим да ловим сафрида с чатали, както го правят дедовците, още преди да сме се родили. Те от 40 години си ловят на едни и същи места, по един и същ начин.
Питай някой дедо на какво кълве дорадата примерно?
Кой воблер е добър за лефер?
Колко се натяга аванса за туна?
Да зариваме огъня и да ходим да ловим сафрида с чатали, както го правят дедовците, още преди да сме се родили. Те от 40 години си ловят на едни и същи места, по един и същ начин.
Питай някой дедо на какво кълве дорадата примерно?
Кой воблер е добър за лефер?
Колко се натяга аванса за туна?
Шморхи- ...........................
Брой мнения : 2885 Рожд.дaта : 11.10.1978
Години : 46
...па пичовете с чатали си ловяха доста успешно и между тях имаше и млади - Киро написа че изтървали риба - не е толкова вярно , нека и Тони се включи ако иска ....не отричам нуждата от Форума , но ви казвам ,че има и други начини за размяна на инфо - това са именно магазините и тайфите които се събират пред тях - тва си е от време Оно и дълго ще си продължава ...който си мисли , че на ся напрайх Форума и цялото инфо тук ще дойде - много се лъже ...затова не се чудете що има толкоз много лодки и толкова малко инфо - исках само да допълня Киро а не да ставам Център на внимание :432c42269535b6 ...аре пак чау .... :432c42269535b6
п.с. 95 процента от инфото го получавам именно от Краставицата , пък ти си чакай на Форумите :6249c95f600dc6
п.с. 95 процента от инфото го получавам именно от Краставицата , пък ти си чакай на Форумите :6249c95f600dc6
????- Гост
Пък аз се чудех къде е рибата из нашия вилает......... .а той Митака я изловил след инфо от бандата зад Краставицата....Еееей закачливкоооо що хванахте всичката рибаааа,дай малко инфо .....ей ся вече е утрепахме :689a4208aff0bd
roko koko- ...........................
Брой мнения : 4391 Рожд.дaта : 23.04.1975
Години : 49
Мънцата написа:
Не ми се хили, ами почвай да бачкаш.
Милионер с милионер такЪФ.
Мънцата написа:....... Аз съм доволен от заплатата - 4000 евра, берекет версин
А аз съм само на 32.40 лв. ............. и то не редовно. :21fe7b94c4e424 :5f3aea9b1ac151
Любак- глоб.модератор
Брой мнения : 11761 Рожд.дaта : 19.07.1953
Години : 71
Малко СМС-та пускаш ве - кък ти дигна "рейтинга"
КИРО- мир на праха му
Ми и ти да си на мойта заплата, и ти ши са хилиш :525707397c05bb Ти що вадиш конфиденциална информация ве :d776892fea672e От днес си на 12.43лв :d776892fea672e Ама редовно :525707397c05bbЛюбак написа:Мънцата написа:
Не ми се хили, ами почвай да бачкаш.
Милионер с милионер такЪФ.Мънцата написа:....... Аз съм доволен от заплатата - 4000 евра, берекет версин
А аз съм само на 32.40 лв. ............. и то не редовно. :21fe7b94c4e424 :5f3aea9b1ac151
с ДДС-то и то.И като вкарам и застраховките....
Любак,къде 15-20 кинта ми дължиш май.
Любак,къде 15-20 кинта ми дължиш май.
КИРО- мир на праха му
Пак обърнахте сериозната тема на конушмак
Само не разбрах що се намесва отново другия Форум и групите там .
strijok- глоб.модератор
Брой мнения : 5466 Рожд.дaта : 24.03.1972
Години : 52
- много хора от другия форум сега са и в този форум , а и темата я имаше и там ....като и да е , има ли смисъл , няма ли - аз инфо ще давам , но като гледам времето май няма да е скоро ....
????- Гост
Май скоро в селска кръчма не си влизал.strijok написа: Пак обърнахте сериозната тема на конушмак
И там само сериозни теми се обсъждат,даже някои и президенти стават
след поредната ракия - ама си е интересно и пак отиваме там.
Поне с аверите приказката е по-сладко,отколкото турски сериал у дома.
Стрижко,мисля си че между и спама,пак човек може си прави изводите ве.
Ай,че отивам да приготвя нещо интересно. :29e6bbd771c7f3
А обсъждане на който и да е форум тук,не е желателно и нямаме такова право.
КИРО- мир на праха му
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing