Относно таксата за пускане на лодки в Бяла
+69
shibailo
cat1
antares
fishermann2
radoadvokat
D.Dimitrov
Plamen
Попа
Емо Кръстев
JimBeam
nasco2
RAAZIEL
недялко радков
СЪНДИ
paynera
Жоро_Приселци
Светозар Върбанов
veis
Тик Так
sllipi1
ICO
krasi81
parvaka
vstoikov
stuci
Петър Василев
zhikata
gogotod
Дели
vvt1970
Тедо
xpynxpyn
chapara
krasimir77
str.hadjiev
cochi75
bobiklima
ТАРАЛЕЖ
emanuil
фишфрена
nikgeo
max
dobria1
strijok
tiho_roev
roko koko
rikitikitavi
Шморхи
Иво - Шабла
ribarshe
Кико
trophy 78
ПЛУВЧО
Любак
runner
joro_74
ДЯДО ИВАН
КИРО
plamdrag
savi aleksiev
Ribarina
Мънцата
Доктора
divein
вакрил
Кирил Калчев
ufo
EU_BG_akademika
Моряка
73 posters
Страница 13 от 24
Страница 13 от 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Re: Относно таксата за пускане на лодки в Бяла
Ей те това ми пратиха от Бяла
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
вакрил- мир на праха му
Брой мнения : 1986 Рожд.дaта : 06.09.1968
Години : 56
Айде давай ги тез телефони,че таз предната вече за незнам кой път и се обаждам и все за после остава работата.ufo написа: Вакрилски тъкмо пуснах мухата на скат-Тв и нова-Тв , може ли да ти дам телефона за връзка за да ги организираш и да ги мятате , протеста ще е изцяло медиен като гледам
вакрил- мир на праха му
вакрил написа:Айде давай ги тез телефони,че таз предната вече за незнам кой път и се обаждам и все за после остава работата.ufo написа: Вакрилски тъкмо пуснах мухата на скат-Тв и нова-Тв , може ли да ти дам телефона за връзка за да ги организираш и да ги мятате , протеста ще е изцяло медиен като гледам
Nova - Тел. Централа - 02 805 0000
БТВ - Имаш го.
Скат - Отдел "Новини" тел.02 / 976-48-43 (от там трябва да те свържат с варненската агентка)
ТВ7 - 02 816 27 14 или 02 816 27 40
За какво Рибарско пристанище и за кЪФ Яхтен терминал пишат тия. :217b315cad77fe Не знаех,че пясъчната ивица е пристанищен комплекс. :7319fa0a28be20 Тия верно си търсят белята. Иска им се да станат известни,като Недялко и да ги интервюират за телевизията.
Атев няма ли вече контакти с Хоби ТВ.И те могат да свършат работа.Сега се сещам ,че някой от софиянци имат някакви контакти с телевизии,покрай благотворителните акции за приюта в Нови Хан.Трябва да се провери.
Атев няма ли вече контакти с Хоби ТВ.И те могат да свършат работа.Сега се сещам ,че някой от софиянци имат някакви контакти с телевизии,покрай благотворителните акции за приюта в Нови Хан.Трябва да се провери.
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
ПЛУВЧО написа:За какво Рибарско пристанище и за кЪФ Яхтен терминал пишат тия. :217b315cad77fe Не знаех,че пясъчната ивица е пристанищен комплекс. :7319fa0a28be20 Тия верно си търсят белята. Иска им се да станат известни,като Недялко и да ги интервюират за телевизията.
:609c1f728720fbchapara on Съб Май 19, 2012 3:36 pm
Чета Ви отдавна и макар да не ме интересува морският риболов, ще Ви дам телефона на репортер от БНТ2 с който се запознахме на "Един различен ден" в Пазарджик. Сравнително нова телевизия според мен , но национална. Момчето е много приятно и нахъсано, помоли ме да го информирам за разни новини, срещи и всичко свързано с риболова и предполагам ще се отзове, все пак всеки трябва да си изкарва хляба, а още повече ако разчопли случая , ще е и агнето цяло и вълка сит.Димитър Димитров 0889236794. Успех, звъннете му, но и за други интересни неща. sunglasses2
ceco65 в БТВ, а docenta във вестник.
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Баси Яхтения терминал , баси Рибарското пристанище , тези лакоми дупета от Бяла имат много изкривена представа за Терминали и Пристанища . Баси лакомите ненаситни селяндури , не им стигаха 5 лв.който всеки си плащаше за нищо , и не бучеше.Ама нали има една приказка лакомо дупе , кръв с....Не трябва да се оставят , трябва да се "тровят" до последно.Вакриле подкрепям те , имаш ми телефона ако има с какво да помогна :8ac9254b304298 :609c1f728720fb
Утре заминавам Лоуд феста и като се върна в понеделник ги мятаме на ново.Ще ми се обаче и едни писма да се пратят до община Варна, прокуратура ,министерства (МРРБ например) и подобни институции ,да го има черно на бяло щото дори и да го дават по телевизията ако не ги захапят сериозно журналисти а само репортажче,кмета ще си го премести от единия крачол в другия.Между другото в онзи запис на онези Сливенски пладнешки бандити дето си разделяха властта и държавните поръчки на няколко пъти се споменаваше че на Бяла са взели нам колко си декара златно място дето ще строят хотел,нали не си мислите че са го купили от частник по200-300 евро квадрата.Слушайте го ще се хванете за главите [You must be registered and logged in to see this link.]
вакрил- мир на праха му
Ето отговора от Областта [You must be registered and logged in to see this link.]
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
немам думи
нали трябваше да гледат неправомерно събиране на стотинки, а те ми гледат могат ли хората да се разхождат там.
нали трябваше да гледат неправомерно събиране на стотинки, а те ми гледат могат ли хората да се разхождат там.
rikitikitavi- ...........................
Брой мнения : 2280 Рожд.дaта : 12.05.1975
Години : 49
Ами явно ще трябва да действаме по трудния начин Така да бъде :f38b1c44c48ae2
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
да... и аз имах "удоволствието" да се видя за какво "Пристанище" става дума :)
Най-важното е, че реално лодките не се пускат от "пристанището", а по пясъка от самия бряг (който не е общинска, а държавна публична собственост)...
Една жалбичка за ограничаване достъпа до бреговата линия и да видим :)
Най-важното е, че реално лодките не се пускат от "пристанището", а по пясъка от самия бряг (който не е общинска, а държавна публична собственост)...
[You must be registered and logged in to see this link.]Тедо написа:
Тъй като вече незнам на колко телевизии и по колко пъти се обаждам но няма никакъв резултат,реших пак да драсна няколко реда.Говорих с един приятел дето няколко пъти го даваха по твито за съжаление по лош повод.Та той ми каза така, ако не се съберете поне 200-300 човека и да ревнете да забравим че някой ще ни обърне каквото и да било внимание.Обаждам се обяснявам случая-да много интересно ще ви се обадим и толкова.
вакрил- мир на праха му
Може би от "Господари на ефира", ама те ще почнат чак от есента. Иначе само бойкот ви остава :609c1f728720fb
vvt1970- ...........................
Брой мнения : 725 Рожд.дaта : 23.09.1970
Години : 54
вакрил написа: ако не се съберете поне 200-300 човека и да ревнете
Забрави ,в BG сме братo и 20 няма да се съберат :609c1f728720fb
вакрил написа:Тъй като вече незнам на колко телевизии и по колко пъти се обаждам но няма никакъв резултат,реших пак да драсна няколко реда.Говорих с един приятел дето няколко пъти го даваха по твито за съжаление по лош повод.Та той ми каза така, ако не се съберете поне 200-300 човека и да ревнете да забравим че някой ще ни обърне каквото и да било внимание.Обаждам се обяснявам случая-да много интересно ще ви се обадим и толкова.
Ами да се събираме почивните дни и да действаме!
Не влизам от Бяла , но бих подкрепил каузата. Ако с 10 коли им затворим пътя пак биха се замислили още веднъж.
Другия вариант е просто там да не ходи никой да си пуска лодката....и готово. Знам, че е удобно място , но като няма оправия това също е вариант. Малки селски дерибеи....просто нямам какво да кажа.
cochi75- ...........................
Брой мнения : 186 Рожд.дaта : 05.11.1975
Години : 49
На пролет и късна есен там е играта , друг е въпросът че за тези 10 лв. не получаваш нищо - няма слип, няма сладка вода , няма WC , пътят до морето е отврат - чист рекет
[You must be registered and logged in to see this link.]
savi aleksiev- ...........................
Брой мнения : 3331 Рожд.дaта : 05.12.1961
Години : 62
Вече пораженията не ги ли им платихме , баси тъпата държава
уважаеми колеги! Днес Вакрил Кючуков ми изпрати документацията която има за паричните ограничения наложени от администрацията на Община Бяла. Заявявам ви че това е незаконно! Чрез организацията ни Гражданска инициатива "Справедливост" и лично от мое име ще заведем дело в Адм. съд Варна рещу решението на ОБ. Съвет на Бяла, председателствано от колежката ми то ПП ГЕРБ Д-р София Кирова.
Не може да се ограничава достъпа до морето независимо от какво в опосредстван. Ндявам се да ме подкрепите
Д-р Георги Тодоров
Не може да се ограничава достъпа до морето независимо от какво в опосредстван. Ндявам се да ме подкрепите
Д-р Георги Тодоров
gogotod- ...........................
Брой мнения : 173 Рожд.дaта : 14.06.1969
Години : 55
Това се разбира от само себе си, не вярвам изобщо да има човек., нормален индивид, който да не е против това, дерибейство и самоуправство....gogotod написа:. Ндявам се да ме подкрепите
Същата работа е да сложи варненския кмет такса за 10 лв за преминаване на Аспаруховия мост, или софийския за преминаване на Орлов мост, даже те биха имали повече основание, защото това са съоражения, които имат нужда от средства за поддръжка, а там, за което плащаме, е само природна даденост... Никой от нас не използва така наречените им пристанищни съоражения, които за жителите на Бяла са 8лв на месец, а за жители на други населени места не може, било си тяхно............
Аре, че пак взех да се вбесявам..........
Дано имаме успех с делото, въпреки, че те най вероятно ще обжалват във "ВАС" Важното е, че ще има действия :dancingHappy_i
:609c1f728720fb
Имате цялата ми подкрепаgogotod написа:уважаеми колеги! Днес Вакрил Кючуков ми изпрати документацията която има за паричните ограничения наложени от администрацията на Община Бяла. Заявявам ви че това е незаконно! Чрез организацията ни Гражданска инициатива "Справедливост" и лично от мое име ще заведем дело в Адм. съд Варна рещу решението на ОБ. Съвет на Бяла, председателствано от колежката ми то ПП ГЕРБ Д-р София Кирова.
Д-р Георги Тодоров
Мънцата- ...........................
Брой мнения : 12946 Рожд.дaта : 19.05.1971
Жоро имай в предвид че снимката на билета е от 2011г и е 5лв,сега е 10 в по задните постове има една снимка на такъв,не знам кой ще ти върши по хубава работа.Чакам да ми пратиш писмото и да казваш какво да действаме.
Долу мръсните дерибеи,венсеремус
Долу мръсните дерибеи,венсеремус
вакрил- мир на праха му
Страница 13 от 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Similar topics
» ZANDER надуваеми лодки, алуминиеви лодки и др.
» Пускане на лодка в Яз. Цонево
» Относно продажбите!?
» Пускане на лодка в Яз. Цонево
» Относно продажбите!?
Страница 13 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing