Треска ме тресе
+9
Божидар Иванов
Tiho Todorov
sllipi1
Владо Коцев
chapara
ПЛУВЧО
kanara
HAZART
Elfi
13 posters
Страница 1 от 1
Треска ме тресе
Мдамм.... Нормалните хора се вълнуват от предстоящите свински и вински празници, аз се вълнувам от предстоящото ми стъпване на леда... От 2 години не съм се качвала бреее Вече май всичко е почти организирано, остава закупуването на СУДЖУЦИТЕ , ВИНОТО , хирономусите и пинките и ГАЗЗЗ към Цигов чарк Очакват ни 4 блаженни дена с нощувки в 3 звезден хотел ( за без пари ) и дневни приключения върху ледовете на родопските язовири
Пускам темата сега, за да ви кажа за треската де... тресе ме та знае ли се
Пускам темата сега, за да ви кажа за треската де... тресе ме та знае ли се
Elfi- ...........................
Брой мнения : 2825 Рожд.дaта : 28.06.1972
Години : 52
Re: Треска ме тресе
.
Последната промяна е направена от HAZART на Чет 13 Мар 2014 - 21:47; мнението е било променяно общо 2 пъти
HAZART- ...........................
Брой мнения : 1109 Рожд.дaта : 06.10.1969
Години : 55
Приятно изкарване и успех в риболова!!!
kanara- ...........................
Брой мнения : 830 Рожд.дaта : 24.10.1978
Години : 46
Гледай сега от тази треска,дето те тресе,да не стане някое земетресение.
Приятно ледуване!
Приятно ледуване!
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
Години : 53
Че и мене ме втресе чак, ама ще е след Нова година
chapara- ...........................
Брой мнения : 14312 Рожд.дaта : 04.02.1960
Години : 64
Успехи и най-важното - весели празници
Владо Коцев- ...........................
Брой мнения : 148 Рожд.дaта : 19.03.1960
утре отплавам за компирландия,чух за алино че има лед а и язовир искър ще преслушам а дай боже и по реката да мръдна ако има хора в региона да звънкат на импулсния телефон 0885 884240 мтел и 0898510778 глобул Върбин (слипи) за вино сланинка и риболов винаги готов
sllipi1- ...........................
Брой мнения : 1246 Рожд.дaта : 19.10.1976
Години : 48
HAZART написа:Приятно изкарване и да не забравиш стръвта за краставички
[You must be registered and logged in to see this image.]
Васе, аз и луканки вадя изпод леда, моля моля Стървите са готови вече, всичко е в торбата А ти ку решиш - вдигни си д-то и го донеси при нас Ще почерпя, и краставички, и суджуче, пък и някой огън може да напалим върху леда да пекнем някоя пръжолка
Айде , айде ... чак па луканка
Да си изкарате на макс
Да си изкарате на макс
Tiho Todorov- ...........................
Брой мнения : 2535 Рожд.дaта : 19.06.1976
Години : 48
chapara написа:Че и мене ме втресе чак, ама ще е след Нова година
А ти ич не се назландисвай, ми измисли нещу Благодаря, че ме светна за ножчетата Приготвили сме разкошно червено винце АЙДЕЕЕ
Мерси, Тихо, ще пиша после, че пусто липсваше ми писането
Добър вечер и поздрави имате от нас и от Горите Тилилейски Честито Рождество Христово с пожелания за ЗДРАВЕ, защото то е НАЙ -важното, както и усмивки
С две думи - днес нямам време за рИпортаж, но за един кратък курс по клатене време има
С две думи - днес нямам време за рИпортаж, но за един кратък курс по клатене време има
Весела Коледа,
да сте живи и здрави прекрасен репортаж, зарадвахте стария човек
желая ви още много любов (за дупчене) радост от живота и много
да сте живи и здрави прекрасен репортаж, зарадвахте стария човек
желая ви още много любов (за дупчене) радост от живота и много
Владо Коцев- ...........................
Брой мнения : 148 Рожд.дaта : 19.03.1960
Пуснах го на фулскрийн, та да усетя какво точно сте изпитвали там....
Нямам думи! Страхотно си живуркате с Тонито, където и да идете винаги има купон, природа, риболов и ХАРМОНИЯ!
Нямам думи! Страхотно си живуркате с Тонито, където и да идете винаги има купон, природа, риболов и ХАРМОНИЯ!
gogolisec- ...........................
Брой мнения : 4181 Рожд.дaта : 10.07.1971
Еййй Гуеми сте, страхотно, никога не бих рискувал да стъпя на тоз лед.. Само в северен сибир, Чукотка...........
Ама страхотно изживяване сте си направили, и супер репортаж..
Ама страхотно изживяване сте си направили, и супер репортаж..
EU_BG_akademika- ...........................
Брой мнения : 9351 Рожд.дaта : 21.08.1963
Години : 61
Всичко с една дума става с Любов.
Весели празници
Весели празници
krezo_bg- ...........................
Брой мнения : 954 Рожд.дaта : 04.11.1960
Хубаво клатуркане сте си заформили на леда на Бъдни вечер.
Аз нямам много опит в подледния риболов(качвал съм се 2-3 пъти),и сега чак разбрах къде съм грешал .Всико е било толкова просто-клатене и любов.А аз само клатих в дупката, без да съм правил любов с нея.Добре,че и най-личната ми дупка някой не я е заклатил любовно,че толкова много риба нямаша как да нося.... Ще поддаде леда...
Ще ме утрепете от смях ве.....
Аз нямам много опит в подледния риболов(качвал съм се 2-3 пъти),и сега чак разбрах къде съм грешал .Всико е било толкова просто-клатене и любов.А аз само клатих в дупката, без да съм правил любов с нея.Добре,че и най-личната ми дупка някой не я е заклатил любовно,че толкова много риба нямаша как да нося.... Ще поддаде леда...
Ще ме утрепете от смях ве.....
ПЛУВЧО- ...........................
Брой мнения : 7388 Рожд.дaта : 01.12.1970
ПЛУВЧО написа:...Аз нямам много опит в подледния риболов(качвал съм се 2-3 пъти),и сега чак разбрах къде съм грешал .Всико е било толкова просто-клатене и любов.А аз само клатих в дупката...
Взимай пример и пробвай Такова показно никой от майсторите няма да ти направи, ТАЙНА Е Ама аз нали съм пич, ще ти кажа : Дългоотглеждана дупка ( има няма 2-3 часа ) + любовно клатене на крака + малко червено винце = успешен подледен риболов
Относно личната дупка - пази я и си я обичай, че може не само риба да се пръкне от нея Искрено ме развесели
Настана време да си напиша преживяванията ! ПЪРВО, искам да се оплача У форума през тел не мога да влизам, щото някво прозорче ми вика, че това е опасно за устройството ми А лап-топчето ни даде фира и... няма онлайн риболовно-туристическо-коледна връзкааа
Както и да е! Обещах, и ще го направя Всичко започна от пощата ми в офиса.. пусто абонирала съм се за "всички оферти" и както се чудихме ко да правим на Коледа, през всичките почивни дни, аз попаднах на безумната оферта - ЦИГОВ ЧАРК, 18 лв на човек в хотел, с включена закуска и вечеряяя... Ми викам си - обяда все ще го преживеем, щот веднага ми светна, че през денят евентуално ще сме върху леда на някой язовир за риба А и един обяд ако не можем да си направим, киде сме тръгнали? Казвам евентуално, щот Тони отдавна ми беше казал, че подледния риболов ама ИЧ не гу влече и аз бях безобразно тъжна Обаче... пуснах му офертичката по имейла, дръннах по жицата след туй и той вика: ОТИВАМЕ БРЕ, действай! И аз действах! Такава оферта просто няма! Викам си, ако се окаже и истина - ИИИХХУАХИЙООО
Друг проблем изникна последния ден - ледобура е със стари ножове! Звъня на Чапара, да питам аз къде си точи неговите! Той вика: "Кво точене бре, аз си купих чисто нови от Дачката. Звъним на Дачката, ножове няма, ама имало при Ивайло! Начи отиваме при Ивайло, ама за мен е противопоказно да ходя по такива магазини и си такова таковата - фърлихме една торба пИри То бяха мормишки, кърмушки, блесни, глини, хирономуси, пинки, бели.... Прибрахме се, Тони ще сменя ножовете
Единя нож успя, ама другия ... НЕ До такава степен корозирал, и той с превъртяна резба, трябва ФЛЕКС! А на др сутрин трябва да пътуваме Решение обаче се намира ВИНАГИ, стига желание и добри приятели да има Контролно прослушване на Боби , споделих му само проблема и той вика: " Само отиваш в кръчмата приБойко и му казваш - дай ми ледобура на Боби"
Сбрахме багаж, колкото за 20 дена пребиваване на необитаем остров И тръгнахме начи
Незнам защо, но колата пак се напълни, като че ли тръгваме на шаранджийски риболов
И тръгнахме! Да, ама вече сме на магистралата, и аз се сещам, че само съм се возила натам, незнам отбивката, в жабката карта няма... ООО НЕ! Да, ама моето компютърно генийче Тони вади телефона си и вика: "след еди колко си километра слизаш от магистралата, гоним пътя към Велинград през Виноградец и Карабунар" Ихуу, имаме си GPS Опаа, забравих да кажа за главината Като смених гумите преди 2-3-4 седмици, гумаджията ми каза, че предна дясна главина е за смяна, щот единят болт е превъртял, резба няма , не може да се пренабие, щот трябва да се шкури алуминиевата Жанта и те така... Вика - караш на три държащи болта! Ми... ДОБРЕ , ама в планината при ония коловози с три болта... Избор няма ! Три - ТРИ - КОЙ ти ги дава?
И те така - със 130-140 по магистралата - бавничко, ама успокоително, че ку падне кулулото, ще се разбием лекичко
Както и да е! Обещах, и ще го направя Всичко започна от пощата ми в офиса.. пусто абонирала съм се за "всички оферти" и както се чудихме ко да правим на Коледа, през всичките почивни дни, аз попаднах на безумната оферта - ЦИГОВ ЧАРК, 18 лв на човек в хотел, с включена закуска и вечеряяя... Ми викам си - обяда все ще го преживеем, щот веднага ми светна, че през денят евентуално ще сме върху леда на някой язовир за риба А и един обяд ако не можем да си направим, киде сме тръгнали? Казвам евентуално, щот Тони отдавна ми беше казал, че подледния риболов ама ИЧ не гу влече и аз бях безобразно тъжна Обаче... пуснах му офертичката по имейла, дръннах по жицата след туй и той вика: ОТИВАМЕ БРЕ, действай! И аз действах! Такава оферта просто няма! Викам си, ако се окаже и истина - ИИИХХУАХИЙООО
Друг проблем изникна последния ден - ледобура е със стари ножове! Звъня на Чапара, да питам аз къде си точи неговите! Той вика: "Кво точене бре, аз си купих чисто нови от Дачката. Звъним на Дачката, ножове няма, ама имало при Ивайло! Начи отиваме при Ивайло, ама за мен е противопоказно да ходя по такива магазини и си такова таковата - фърлихме една торба пИри То бяха мормишки, кърмушки, блесни, глини, хирономуси, пинки, бели.... Прибрахме се, Тони ще сменя ножовете
Единя нож успя, ама другия ... НЕ До такава степен корозирал, и той с превъртяна резба, трябва ФЛЕКС! А на др сутрин трябва да пътуваме Решение обаче се намира ВИНАГИ, стига желание и добри приятели да има Контролно прослушване на Боби , споделих му само проблема и той вика: " Само отиваш в кръчмата приБойко и му казваш - дай ми ледобура на Боби"
Сбрахме багаж, колкото за 20 дена пребиваване на необитаем остров И тръгнахме начи
Незнам защо, но колата пак се напълни, като че ли тръгваме на шаранджийски риболов
И тръгнахме! Да, ама вече сме на магистралата, и аз се сещам, че само съм се возила натам, незнам отбивката, в жабката карта няма... ООО НЕ! Да, ама моето компютърно генийче Тони вади телефона си и вика: "след еди колко си километра слизаш от магистралата, гоним пътя към Велинград през Виноградец и Карабунар" Ихуу, имаме си GPS Опаа, забравих да кажа за главината Като смених гумите преди 2-3-4 седмици, гумаджията ми каза, че предна дясна главина е за смяна, щот единят болт е превъртял, резба няма , не може да се пренабие, щот трябва да се шкури алуминиевата Жанта и те така... Вика - караш на три държащи болта! Ми... ДОБРЕ , ама в планината при ония коловози с три болта... Избор няма ! Три - ТРИ - КОЙ ти ги дава?
И те така - със 130-140 по магистралата - бавничко, ама успокоително, че ку падне кулулото, ще се разбием лекичко
На пиш-паузата Тони каза, че НЯМА КАК да не отидем там за риба! Пътьом, някой път
И.. щастливия ми километраж
Каката от GPS-а ни заведе до вратата на хотела
И тогава се почна другата тръпка... има ли уловка и каква е тя?!?? Не е нормално по Коледните празници да ни пускат да живеем там за жълти стотинки За сефте ни беше общо взето и на двамата и наистина ми беше ужасно интересна цялата процедура , докато една широко усмихната дама на рецепцията не ми поиска ваучерите, връчи ни ключа за стаята и ни пожела весело изкарване на територията на хотелския комплекс
Хвърлихме си багажа и пешачката към Бойко, че трябва ледобура да си вземем! Седнахме на по шкембенце и биричка, взехме си ледобура, обменихме 50 - 100 приказки с Пепи и Бойко и обратно в хотелчето,
което трябваше да украсявам все пак- КОЛЕДА е
Да не кажа преди Бъдни вечер
Тук е момента да пожелая на всички от нашия ThE fishing team МНОГО ВЕСЕЛО посрещане на НОВАТА ГОДИНА и нека тя да е по - ДОБРА И ПОЛЗОТВОРНА от ВСИЧКИ досега
23.12.2013 - събуждам се, кафето направено и закуската донесена! Моето Слънчице се погрижило за мен
Почна се едно трескаво екипиране и за моя радост, Тони се вълнуваше ако не-повече, поне колкото мен Приготвихме се, тръгнахме, ама ПАК незнаем накъде е Тошков чарк, където Боби, който беше 4 дена преди нас, бил счупил рибите И каката от GPS пак ни се притече на помощ
Те го и пътя, осеян с камъни под снега и добре че не беше валяло сняг, та се виждаха! Иначе с това ниско Пежо все си бяхме останали по горите тилилейски вовеки веков
Опаа! Забравих да ви кажа!!! Докът бяхме при Бойко, се завърна един пич от Казанлък, който на др ден си тръгваше ! Облечен с подледен гащеризон, викам: ТОЯ Е ОТ НАЩЕ Естествено Тони го разпита къде, как и защо, човека даже ни обясни как да стигнем до неговата дупка незнаейки че ние дори не знаем как да стигнем до Тошковия чарколяк Намерихме всичко - и язовира, и дупката и ХЕЕЕЙЙЙ
Първа стъпка на леда - ку ме питате - ВЪЛНУВАХ СЕ После ми мина
Викам на Тони - скачай пръв, да пробиеш една дупка да видим - ще ни бъде ли или не! И той се спусна лежерно по леда, дупчи, дупчи, ДУПЧИ, дупката се не пробива! Викам си - ЩЕ НИ БЪДЕ
И.. щастливия ми километраж
Каката от GPS-а ни заведе до вратата на хотела
И тогава се почна другата тръпка... има ли уловка и каква е тя?!?? Не е нормално по Коледните празници да ни пускат да живеем там за жълти стотинки За сефте ни беше общо взето и на двамата и наистина ми беше ужасно интересна цялата процедура , докато една широко усмихната дама на рецепцията не ми поиска ваучерите, връчи ни ключа за стаята и ни пожела весело изкарване на територията на хотелския комплекс
Хвърлихме си багажа и пешачката към Бойко, че трябва ледобура да си вземем! Седнахме на по шкембенце и биричка, взехме си ледобура, обменихме 50 - 100 приказки с Пепи и Бойко и обратно в хотелчето,
което трябваше да украсявам все пак- КОЛЕДА е
Да не кажа преди Бъдни вечер
Тук е момента да пожелая на всички от нашия ThE fishing team МНОГО ВЕСЕЛО посрещане на НОВАТА ГОДИНА и нека тя да е по - ДОБРА И ПОЛЗОТВОРНА от ВСИЧКИ досега
23.12.2013 - събуждам се, кафето направено и закуската донесена! Моето Слънчице се погрижило за мен
Почна се едно трескаво екипиране и за моя радост, Тони се вълнуваше ако не-повече, поне колкото мен Приготвихме се, тръгнахме, ама ПАК незнаем накъде е Тошков чарк, където Боби, който беше 4 дена преди нас, бил счупил рибите И каката от GPS пак ни се притече на помощ
Те го и пътя, осеян с камъни под снега и добре че не беше валяло сняг, та се виждаха! Иначе с това ниско Пежо все си бяхме останали по горите тилилейски вовеки веков
Опаа! Забравих да ви кажа!!! Докът бяхме при Бойко, се завърна един пич от Казанлък, който на др ден си тръгваше ! Облечен с подледен гащеризон, викам: ТОЯ Е ОТ НАЩЕ Естествено Тони го разпита къде, как и защо, човека даже ни обясни как да стигнем до неговата дупка незнаейки че ние дори не знаем как да стигнем до Тошковия чарколяк Намерихме всичко - и язовира, и дупката и ХЕЕЕЙЙЙ
Първа стъпка на леда - ку ме питате - ВЪЛНУВАХ СЕ После ми мина
Викам на Тони - скачай пръв, да пробиеш една дупка да видим - ще ни бъде ли или не! И той се спусна лежерно по леда, дупчи, дупчи, ДУПЧИ, дупката се не пробива! Викам си - ЩЕ НИ БЪДЕ
Бяхме сам-самички върху целия язовир! Живо пиле нямаше, да не говорим за човек
Да взема и аз да продупча една дупка де
Почнахме разходки - насам - натам, докато не се установихме в един залив, където аз ТЕПЪРВА започнах да превръзвам такъми
А Тони никога не тръгва неподготвен, ку ще и до сред нощ седи и връзва, си беше спретнал неговите , но аз го помолих моите да не ги пипа Ми нека ми е, там на леда си направих всичко, докато той вече клатешееее
Уникалната дупка и НЕ Е ФОТОШОП
Доскуча му, та реши да почерпи по винце
Обаче майстора си е майстор - тамън решихме да сменяме залива, и Ели Извади
Веднага след мен и Тони се отчете
По едно време чух естествен шум от ходене на човек по леда и при нас от помпената станция дойде пазача, да ни пита наша ли е колата! Ми ест видяхме изчистенко местенце и се паркирахме там!! Попитах човека - проблем има ли? ООоо, нЕЕее, само да знам на кой е колата ! Ми казах му, да ЗНАЕ, че и на др ден, и на по-др ден тази кола пак ще бъде там, щом няма проблем Чичкото се оказа много свестен , както ще видите след малко
И общо взето, първия ден завършихме 4 на 5 за мен и се прибрахме, защото се стъмни
А на др ден, какво беше учудването ми, че язовира беше по-празен, отколкото предния ден - ПАК никой нямаше
Да взема и аз да продупча една дупка де
Почнахме разходки - насам - натам, докато не се установихме в един залив, където аз ТЕПЪРВА започнах да превръзвам такъми
А Тони никога не тръгва неподготвен, ку ще и до сред нощ седи и връзва, си беше спретнал неговите , но аз го помолих моите да не ги пипа Ми нека ми е, там на леда си направих всичко, докато той вече клатешееее
Уникалната дупка и НЕ Е ФОТОШОП
Доскуча му, та реши да почерпи по винце
Обаче майстора си е майстор - тамън решихме да сменяме залива, и Ели Извади
Веднага след мен и Тони се отчете
По едно време чух естествен шум от ходене на човек по леда и при нас от помпената станция дойде пазача, да ни пита наша ли е колата! Ми ест видяхме изчистенко местенце и се паркирахме там!! Попитах човека - проблем има ли? ООоо, нЕЕее, само да знам на кой е колата ! Ми казах му, да ЗНАЕ, че и на др ден, и на по-др ден тази кола пак ще бъде там, щом няма проблем Чичкото се оказа много свестен , както ще видите след малко
И общо взето, първия ден завършихме 4 на 5 за мен и се прибрахме, защото се стъмни
А на др ден, какво беше учудването ми, че язовира беше по-празен, отколкото предния ден - ПАК никой нямаше
Преди това имаше наново превръзване на такъми , ама на топличко
Още сънени, преди кафето дори, ама тръпка та знае ли се
И пак се почна...
Този път търсихме дупките на Боби
И като почнахмееееееееееееее ... любовните дупки де
И докато аз снимам, ям , пия, бърборкам глупости, радвам се на заобикалящата ме Коледа, Тони наскуба 12 риби повече от мен Ми така е! Не ставам за състезател! Отивам на риболов не за количеството, а за КАЧЕСТВОТО на преживяването
Най се изкефих, че и той много се изкефи, направо си го запалих по подледния риболов
Уловът! Ще попитате какво стана с него? Ми както каза местния човечец, това не е риба! ( за него де, за мен е любима ) Тръгнах да я чистя върху леда, ръцете ми замръзнаха, Ч)ичкото дойде да си бърборкаме точно в този момент и най-чистосърдечно ни покани вкъщи си, на топло да си изчистим рибата Качихме се горе, дори и топло кафе с домашно мляко от родопски кравички ни направи Човека Изпрати ни по живо, по здраво с пожелание пак да му отидем на гости
И такааа, на др ден, или по-точно навръх Коледа, ПАК бяхме там, но заваля топъл дъжд, едва слязохме на леда, после още по-трудно излязохме, пътя стана гнусен, мъглата беше отвратителна, рибата беше избягала и единодушно стигнахме до заключението, че сме взели своето за тези дни Събрахме си багажериите и се прибрахме в хотелчето, да празнуваме Коледата, като всички нормални хора, където и когато получих един разкошен пръстен Ама това е друга тема де , за сега стига толкова За трите болта на връщане няма пак да казвам
Това е от мен , желая Ви ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА
Още сънени, преди кафето дори, ама тръпка та знае ли се
И пак се почна...
Този път търсихме дупките на Боби
И като почнахмееееееееееееее ... любовните дупки де
И докато аз снимам, ям , пия, бърборкам глупости, радвам се на заобикалящата ме Коледа, Тони наскуба 12 риби повече от мен Ми така е! Не ставам за състезател! Отивам на риболов не за количеството, а за КАЧЕСТВОТО на преживяването
Най се изкефих, че и той много се изкефи, направо си го запалих по подледния риболов
Уловът! Ще попитате какво стана с него? Ми както каза местния човечец, това не е риба! ( за него де, за мен е любима ) Тръгнах да я чистя върху леда, ръцете ми замръзнаха, Ч)ичкото дойде да си бърборкаме точно в този момент и най-чистосърдечно ни покани вкъщи си, на топло да си изчистим рибата Качихме се горе, дори и топло кафе с домашно мляко от родопски кравички ни направи Човека Изпрати ни по живо, по здраво с пожелание пак да му отидем на гости
И такааа, на др ден, или по-точно навръх Коледа, ПАК бяхме там, но заваля топъл дъжд, едва слязохме на леда, после още по-трудно излязохме, пътя стана гнусен, мъглата беше отвратителна, рибата беше избягала и единодушно стигнахме до заключението, че сме взели своето за тези дни Събрахме си багажериите и се прибрахме в хотелчето, да празнуваме Коледата, като всички нормални хора, където и когато получих един разкошен пръстен Ама това е друга тема де , за сега стига толкова За трите болта на връщане няма пак да казвам
Това е от мен , желая Ви ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА
Ех как ми липсваха тези твои репортажи !
Elfi написа:получих един разкошен пръстен
Опааа,ха Честито де ...и ще чакаме темата
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пон 25 Ное 2024 - 20:29 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЛЕФЕР (Чернокоп) В МОМЕНТА?
Пет 15 Ное 2024 - 20:06 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ЗАРГАН В МОМЕНТА?
Съб 26 Окт 2024 - 20:36 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ КЕФАЛ, ПЛАТЕРИНА И ИЛАРИЯ В МОМЕНТА?
Вто 22 Окт 2024 - 19:41 by Димитър Маринчев
» За гъби
Нед 13 Окт 2024 - 16:48 by Димитър Маринчев
» С лодка в морето - 2024
Пет 11 Окт 2024 - 14:44 by Димитър Маринчев
» Около Бургас
Чет 3 Окт 2024 - 21:05 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ САФРИД В МОМЕНТА?
Пон 23 Сеп 2024 - 20:59 by Димитър Маринчев
» КЪДЕ КЪЛВЕ ХАМСИЯ В МОМЕНТА
Нед 11 Авг 2024 - 22:20 by Димитър Маринчев
» Light Rock Fishing